2016.08.31.@ 16.08

Mutasd meg az esküvődet: Viktória és Bazsó romantikus Nagy Napja

Mindig is arról álmodoztál, hogy egy regénybe illő helyszínen mondod ki az igent? Olvasónk, Viktória nem csak azt árulta el nekünk, hogyan szervezte meg a mesés esküvőt, de azt is megsúgta, hogyan maradt közben tökéletesen nyugodt!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: Viktória és Bazsó romantikus Nagy Napja

Mikor ismerkedtetek meg a pároddal, és hogyan zajlott a lánykérés?

Több, mint 10 éve ismerkedtünk meg, így elég összeszokott páros vagyunk.  A lánykérés egy nyaraláson történt egy étteremben, Rodoszon. Bár régóta együtt vagyunk, mégis váratlanul ért, amikor feltette a nagy kérdést. Bazsó tudta, hogy nem szeretnék évekig menyasszony lenni,  és ha egyszer gyűrű kerül az ujjamra, akkor az valóban legyen komoly. Így nem is volt kérdés, hogy az augusztus elején történő lánykérés után fejest ugrunk a szervezésbe, és a hazaérkezés után azonnal neki is álltunk az előkészületeknek.

Hol tartottátok az esküvőt és hányan voltatok?

Helyszínnek a Zselicvölgy Szabadidőfarmot választottuk, aminél jobbat nem is találhattunk volna. Nálunk kicsit fordítva volt, mint általában más pároknál: én szűk családi esküvőt képzeltem el, Bazsó pedig nagy ceremóniát akart. Így maradtunk az arany középútnál és a családdal és barátokkal tartottuk meg a nagy napunkat 80 fővel. Ahhoz mindenképpen ragaszkodtam, hogy egy helyen legyen minden, nem szerettem volna sorban állni egy városháza előtt sem, így amikor szeptemberben először kimentünk Hajmásra megnézni a szabadidőfarmot, akkor a látogatás végén az volt csak a kérdés, hogy hol kell aláírni a szerződést. Lenyűgöző hely,  Lóki-Velecz Éva személyében pedig nem csak egy csodás esküvőszervezőt, de egy fantasztikus embert is megismerhettük.

viktoria-bazso-cosmopolitan-3

Mi adta az ihletet az esküvő dekorációjához és a fotók hangulatához?

Elég nagy hangsúlyt fektettünk a dekorációra. Ez teljes mértékben az anyukám és a nővérem segítségével intéztem, így Bazsónak időnként mutattam néhány elképzelést, ő pedig kiválasztotta a számára leginkább szimpatikusat. Az elképzelt dekoráció megvalósításában hatalmas segítségemre volt Tatár Angelika és az Angel Wood. Olyan mérhetetlen nagy türelme volt hozzám, még akkor is, amikor a 26. asztalszám terve sem volt számomra tökéletes, megcsinálta a 27. tervet is. A helyszín pedig olyan csodás volt, hogy tudtuk, bármit is csinálunk a fotózás alatt, az szuperül mutat majd. A nővérem, Anita szeret, és szerintem tud is fotózni, így ő is besegített néhány kép erejéig. Ez nagyon jól jött, mint utólag kiderült, mert így az esküvő után két nappal már volt jó néhány fényképünk, amiből szuper montázsokat készített és nem kellett hónapokat várnunk, mire látjuk az elkapott pillanatokat.

viktoria-bazso-cosmopolitan-4

Hogyan zajlott a szervezés?

Három fő szempont volt a szervezéselején. A helyszín, hiszen ők lesznek azok, akik az ételekkel és a környezettel emlékezetessé teszik az estét, a zenekar, akik a hangulattal feldobják a násznépet,  valamint a fotós kiválasztása, hiszen ő adja vissza nekünk a rohanó nap pillanatait. Miután őket kiválasztottuk, úgy éreztük, hátradőlve pihenhetünk, pedig a legtöbb feladat még csak ezután jött: a ruha, a dekoráció, a gyűrű, a meghívó és még sorolhatnám. Szerencsére rengeteg időt hagytunk magunknak, így nem kellett kapkodni az utolsó percben. Persze már a szervezés elején megfogadtam, hogy maximálisan kipihent menyasszony kategóriába fogom sorolni magam a nagy napon, bár akkor még csak reménykedni tudtam abban, hogy ilyen kategória létezik egyáltalán. Szerencsére sikerült megvalósítani. Úgy voltunk vele az esküvő előtti héten, hogy akármi is történik, mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen és történjen bármi, az már nem rajtunk múlik.

viktoria-bazsocosmopolitan-5

viktoria-bazso-cosmopolitan-6

voktoria-eskuvo-cosmopolitan

Így is lett! Az utolsó héten már semmilyen felmerülő probléma nem érdekelt minket, csak hátradőlve sodródtunk, még akkor is, amikor a fotós küldött egy üzenetet, hogy gond van a lábával és így egy kollégájával érkezik, aki segíteni fog a fotózást levezetni, és akkor sem ijedtünk meg, amikor a beugrós fotós egyedül érkezett meg és az eredetileg felkért szakember „elfelejtett” megjelenni, de még csak egy bocsánatkérő üzenetet sem küldött. A kozmetikusom, Makray Kriszti a sminkelés alatt végig azt kérdezte, mi történt velem, mert egy átlagos hétköznap nem látott ilyen nyugodtnak, nemhogy a nagy napunkon. Az esküvő előtti napon festette ki egy barátnőm, Csordásné Lázár Kata a körmeimet, aki annyit kért, hogy a következő 24 órában legyek királylány és ne nyúljak semmihez, nos ezt is sikeresen megvalósítottam az esküvőszervezőnk és a szüleim segítségével. Minden stresszt és feladatot elkerültem, még masszázsra is elmentem, hogy kellően laza legyek.

bazso-eskuvo-cosmopolitan

viktoria-eskuvo-cosmopolitan

Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

Szerintem nincs olyan esküvő, ahol ne lenne akadály. Sajnos az elején minden pár tökéletesen meg akar felelni mindenkinek, aztán el kell fogadni, hogy ez lehetetlen. Az utolsó 1-2 hónapban már próbáltuk a lehető legkevesebb információt és fényképet elmondani és mutatni, mert olyan nem volt, ami mindenkinek jó lett volna. Bazsó öltönyét szerintem ötször találtuk meg, aztán amikor megmutattuk a próbán készült fényképet, mindig volt valami kritika. Így aztán végül úgy mentünk el megvenni az öltönyt, hogy már csak otthon láthatta mindenki, bár visszanézve a képeket, amit jónak hittünk, az messze volt attól, így végül szuper választás volt a Loft Outlet, ahol végül megtaláltuk a tökéletes darabot.

viktoria-bazso-cosmopolitan

Mire szántatok a legtöbb időt a szervezés alatt?

Mivel sok időnk volt, így minden részletre próbáltunk odafigyelni. Volt egy konkrét elképzelésem az egyik dekort illetően, méghozzá egy létra. Sehol nem találtunk olyat, ami minden szempontomnak megfelelt volna, így végül Bazsó bevállalta, hogy Domján Tomi barátjával együtt megcsinálják. Fantasztikus érzés volt ránézni az esküvőn!

viktoria-bazso-cosmopolitan-8

viktoria-bazso-cosmopolitan

viktoria-bazso-cosmopolitan

Mi volt az esküvő legemlékezetesebb pontja?

Nem nagyon tudnék ilyet mondani, mert minden órában volt valami különleges. Nekem a készülődés is nagy élmény volt, aztán jött az első pillantás, a közös képek elkészítése, az izgalmas várakozás és a mesés szertartás egy kis szigeten. Minden felülmúlta a várakozásunkat.

viktoria-bazso-cosmopolitan-3

Mit tanácsolnál a még esküvő előtt álló menyasszonyoknak és vőlegényeknek?

Mindenképp hagyjanak maguknak időt a készülésre. Egy esküvőt meg lehet szervezni egy hónap alatt is, de én szerettem volna mindenre felkészülni, hogy tudjam, mindent megtettünk azért, hogy tökéletes legyen. Ez a nyugalom, azt gondolom, megadta annak a lehetőségét, hogy a lehető legcsodálatosabb esküvőt tarthassuk meg. A vendégeinktől is azt a visszajelzést kaptuk és láttuk is, hogy szuperül érezték magukat. Azt hiszem, erre a nyugalomra nagy szüksége lenne minden párnak. Még az utolsó pillanatban felmerülő akadályokra sem szabad rossz érzéssel tekinteni és ami a legfontosabb, hogy ne másnak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak. Mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem tökéletes minden, de a nagy napon két ember számít: ha ti ketten boldogok vagytok, akkor semmi nem lehet akadály.

viktoria-bazso-cosmopolitan

Helyszíne: Zselicvölgy Szabadidőfarm

Zenekar: Collins Zenekar

Dekoráció: Angel Wood

Torta és sütemény: Geleta Cukrászda

Smink: Makray Krisztina

Öltöny: Loft Outlet

Drón képek: Horváth Ákos

Gyűrű: Feil Diamond

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Címkék: cip esküvő esküvői esküvőszervezés feleség férj helyszín menyasszony nagy nap ruha szervezés vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Nincsenek barátnői, ezért pasi barátaival lánybúcsúzott

Nincsenek barátnői, ezért pasi barátaival lánybúcsúzott

Mit tegyen valaki, ha megkérik a kezét, mindjárt itt az esküvő, de a lánybúcsúja kudarcra van itélve, mert nincsenek barátnői? Azt, amit ez a brazil lány, aki csajok helyett srácbarátait hívta el lánybúcsújára, és erről eszméletlen menő fotókat készítettek.

Eljegyzési gyűrűk Harry Potter rajongóknak

Ha egy ilyen gyűrűre esik a választásod azon kívül, hogy egyedi lehetsz még egy kis mágiát is csempészhetsz a nagy napba…

Csekkold 2017 legszebb eljegyzési fotóit!

Hurrá, eljegyeztek! Miután végigtelefonáltad az összes rokont, barátnőt, ideje, hogy a nagyvilág is megtudja a hírt! Mutatunk néhány igazán vagány megoldást, hogy a legmenőbbet posztold a faladra! 

Esküvői kiképzőtáborban van Pippa Middleton

Igen, jól olvastad: Katalin hercegné húga egy menyasszonyokra specializálódott boot campben faragja magát tökéletes arává.

Egy évig hordta eljegyzési gyűrűjét, de nem is tudott róla

A férfiak meglepően kreatívak tudnak lenni, ha lánykérésről van szó. Egy ausztrál pasi azonban még újabb szintre emelte az elképesztő eljegyzések fogalmát: rávette barátnőjét, hogy 18 hónapig viselje a gyűrűt, anélkül, hogy a lány tudott volna róla.

Az új esküvő trend: minél olcsóbb, annál szebb!

Kislánykorod óta arról álmodozol hogyan fogod kimondani a boldogító igent? Készülj fel, mert a hatalmas, fényűző ceremóniák helyett most egy egészen más trend hódít!

8 trükk, hogy tökéletes sminket varázsolj az esküvődre

Szeretnél a legjobb formádban tündökölni, amikor a Nagy Ő és az egész násznép téged néz az oltár előtt? Íme, néhány trükk, amivel felejthetetlenné teheted az esküvői sminkedet!

7 hiba, amit ne kövess el menyasszonyi ruha vásárlás közben

Lassan már minden részlet összeáll az esküvődhöz, de hiába jársz boltról boltra, nem találod a tökéletes rucit? Lehet, hogy éppen azért, mert elköveted ezeket a bakikat!

Fogyásra kényszerítette egy menyasszony a koszorúslányait

Azt gondolnád, hogy a legdurvább, amit a leendő ara kérhet a barátnőitől, az a trendinek általában semmiképp sem mondható koszorúslányruha viselése? Akkor most mutatunk neked egy nőt, aki jó eséllyel pályázik a világ legzsarnokabb menyasszonya címére.

Magyar esküvői fotó robbantotta fel a netet

Egy fiatal magyar pár és szemfüles fotósuk bebizonyította, hogy a menő esküvői képekhez nem feltétlenül kell szikrázó napsütés és meseszép idő…

Kopaszon ment férjhez, mégis gyönyörű menyasszony volt

A 27 éves amerikai nőnek egy autoimmun-betegség miatt kihullott az összes haja, de mostanra annyira megbarátkozott kopaszságával, hogy élete legfontosabb napján sem akart parókát viselni. És anélkül is fantasztikusan festett az esküvői fotóin!

A Mount Everesten házasodott össze ez a pár

Mindenki szeretné, ha a nagy napja tényleg különleges és egyedi legyen. Két kaliforniai fiatal most mégis mindenkit lekörözött, az biztos, hogy nincsen még egy olyan extrém esküvő, mint az övék!

Koszorúslánynak lenni: elképzelés vs. valóság

Férjhez megy a legjobb barátnőd, és te leszel az egyik koszorúslány? Alig várod a nagy napot, de leginkább azt, hogy szervezkedhess? Azért a végén ne csodálkozz, ha semmi nem úgy alakul, ahogy azt megálmodtad…