2017.05.09.@ 06.05

Kopaszon ment férjhez, mégis gyönyörű menyasszony volt

A 27 éves amerikai nőnek egy autoimmun-betegség miatt kihullott az összes haja, de mostanra annyira megbarátkozott kopaszságával, hogy élete legfontosabb napján sem akart parókát viselni. És anélkül is fantasztikusan festett az esküvői fotóin!

Kovács Brigitta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kylie Bambergerrel 12 évesen megtörtént minden nő egyik rémálma: elkezdett kopaszodni. Az orvosok egy alopecia universalis nevű betegséget állapítottak meg nála, ami miatt nemsokára a testén lévő összes haj és szőr (igen, még a szempillája és szemöldöke is) kihullott. Az amerikai lány ezek után évekig parókát hordott de végül 22 évesen úgy döntött, többé nem sorscsapásként fogja fel a kopaszságát! „Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok egészséges, ettől nem leszek ronda. Rájöttem, hogy a betegségem nem legyengített, hanem épp ellenkezőleg, csak erősebb lettem tőle” – nyilatkozta Kylie a Health magazinnak.

Hello, weekend 😍 📸 Curt Dennis

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

A modellként is dolgozó nő nemrég férjhez ment, és esküvőjén is büszkén vállalta kopasz fejét. A paróka ötletét eleve elutasította, hiszen vőlegénye is így szereti. Helyette egy gyöngyös fejpántot választott, ami még jobban kiemelte ragyogó arcát.

Couldn't have asked for a better backbone than these beautiful girls right here. It was a perfect day.

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

When your wedding photos are interrupted by the cutest intruder ever. #baldbride

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

SO happy to have met @cheektocheekartistry – she was absolutely AMAZING! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 ・・・ Bald is B E A U T I F U L. ✨👑 Our #ThrowbackThursday is dedicated to this gorgeous #bride. She is an advocate for self love, self acceptance, and promotes confidence and feminity. 💕 Truly a humble being with a inspiring perspective of the world. She doesn't let #alopecia define her or limit her. 🙌🏽 What a amazing day this was! Photography by: @nikolekline • • • • • #cheektocheekartistry #makeup #pursuepretty #thatsdarling #weddinginspiration #promua #loveyourself #venturacounty #style #professionalmakeup #airbrushmakeup #pursuepretty #weddingphotography #bridalmakeup #alopeciaawareness #socalbrideblog #beauty #baldisbeautiful #bridetobe #weddingmakeup #mua #beautyduty #bridalinspiration #bridal #southerncaliforniawedding

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

#tbt to the best day 🖤

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

Good shoes take you good places ❤️️

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

Ugye szerinted is csodásan festett Kylie menyasszonyként?

Címkék: alopecia esküvő fejdísz fejpánt hajhullás kopasz kopaszodás kopaszság menyasszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Az esküvői divathét leghercegnősebb menyasszonyi  ruhái

Az esküvői divathét leghercegnősebb menyasszonyi ruhái

Te is királylánynak szeretnéd érezni magad a nagy napon? Akkor a New York-ban megrendezett 2017-es esküvői divathét álomszép, habos-babos ruhakölteményeit imádni fogod!

Nagymamája esküvői ruhájában ment férjhez, ez történt

Ez a menyasszony szupercuki ajándékkal lepte meg a nagyiját: az ő 55 éves ruhájában mondta ki a boldogító igent.