2017.08.17.@ 12.08

Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

El tudod képzelni, hogy elveszítesz egy gyűrűt a földön, amit akkor nem találsz meg, de pár év múlva rábukkansz? Valljuk be, már ez is elképesztően hangzik, de az hogy egy sárgarépán legyen az még inkább! Pedig egy nővel pontosan ez történt!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

Mary Grams még 13 évvel ezelőtt kerti munka közben veszítette el gyűrűjét, amit hiába kereset órákon át, egyszerűen nem talált meg. Annyira szégyellte magát, hogy el sem merte mondani a férjének és titokban vett magának egy nagyon hasonlót. A szerelme azóta sajnos már meghalt és valószínűleg már a nő is túltette magát azon, hogy eltűnt az ékszere, valószínűleg ezért is érte óriási sokként, mikor pár napja a fia felesége besétált az elveszett jegygyűrűjével. Azonban nem ez volt a legnagyobb meglepetés!

A kis karikát a lány, egy répán találta meg! A tavasszal elültetett zöldség, ugyanis belenőtt az elhagyott gyémántgyűrűbe.Teljesen köré nőtt. Elég furcsa volt ezt látni” – mesélte a nő. Az elképesztő az az egészben, hogy a Maryre még mindig jó az ékszer annak ellenére, hogy majdnem 60 éve kapta a férjétől. „Viselni fogom életem végéig” – mondta a nő. Egyébként tavaly is történt egy nagyon hasonló esett, azonban akkor, pár hónapra rá előkerült az elveszett kincs. Elképesztő sztori, ugye?

Címkék: eljegyzési gyűrű esküvő férj gyűrű házasság jegygyűrű karikagyűrű kertészkedés répa szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Hihetetlen, mi a legújabb esküvői tortatrend

Hihetetlen, mi a legújabb esküvői tortatrend

Ha már unod a habos babos tortakölteményeket, és már a nude változatot sem tartod annyira izginek, akkor a legújabb trendet neked találták ki! Van tipped, miből készülhet?

Az egész net ezen a képen zokog

Hihetetlenül megható sztori járta be a netet, egy srácról, aki a feleségéről írt pár gyönyörű sort. Zsepiket elő, mert nagyon megható történet következik!

Te férjhez mennél egy edzőteremben?

Valld csak be, hogy neked is extra motivációt jelent egy-két dögös pasi a konditeremben, igaz? Ez a lány még a boldogító igent is a futópadok mellé szervezte!

Mi a jó esküvő titka? A celeb ceremóniamesterek tudják!

Szakál Miki, Horváth Szilárd, Csorba Miki és Müller Attila arcát és hangját a tévéből és a rádióból is ismerheted - de lagzikon is találkozhattál már velük, hiszen mind a négyen évek óta ceremóniamesterkednek. Igazi szakértők esküvő témában, így kifaggattuk őket, mitől lehet tökéletes a nagy nap, és hogy mik azok a dolgok, amik elronthatják.

Elképesztő esküvői képek söpörtek végig a neten

Manapság már bármilyen képet fel lehet dobni egy kis photosoppal vagy egy menő Insta filterrel. Azonban van olyan is, hogy a természet elintézi és semmi ilyenre nincs szükség. Pont, mint ennél a párnál!

Csekkold 2017 díjnyertes esküvői fotóit!

A fotóverseny győztes képeitől tuti, hogy neked is eláll majd a lélegzeted! Egyszerűen TÖ-KÉ-LE-TE-SEK!

Esküvője közben szoptatott egy menyasszony

Egy 24 éves brazil lány háromhónapos kisfiával a karjában ment férjhez, amikor pedig a gyerek éhes lett a szertartás közben, egy percig sem habozott, a násznép előtt megetette!