2017.08.28.@ 14.08

Esküvője közben szoptatott egy menyasszony

Egy 24 éves brazil lány háromhónapos kisfiával a karjában ment férjhez, amikor pedig a gyerek éhes lett a szertartás közben, egy percig sem habozott, a násznép előtt megetette!

Kovács Brigitta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Esküvője közben szoptatott egy menyasszony

Szinte minden lány arról álmodik, hogy egy nap hozzámegy élete szerelméhez, egy hatalmas és gyönyörű, fehér ruhában, elegáns sminkkel és hajjal megkoronázva. És egy kisbabával a mellén. Na jó, utóbbiról valószínűleg csak a 24 éves Danielly Katsue álmodozott, aki esküvője kellős közepén szoptatta meg háromhónapos kisfiát, az összes vendég előtt. A pillanatot Monica Carvalho, a pár esküvői fotósa természetesen meg is örökítette, majd úgy döntött, megosztja azt Instagramon, mert szerette volna, ha mindenkihez eljut az üzenet, hogy a nők igenis bárhol és bármikor megszoptathatják a gyereküket. Monica a Femail portálnak azt mondta, félt, hogy a kép kiakasztja majd a netezőket, de azért reménykedett benne, hogy mások is gyönyörűnek találják majd, úgy, mint ő. „Szerencsére a legtöbb ember imádta a fotókat. Sokan mondták, hogy meghatódtak, ami egy visszaigazolás számomra, hogy mennyire szép is a munkám.”

szoptatas-cosmopolitan-1

szoptatas-cosmopolitan-2

Persze nem csak pozitív visszajelzések érkeztek: bőven akadtak, akik szerint egyáltalán nem illendő egy esküvőn szoptatni, és hogy a menyasszony ezzel az egésszel csak feltűnősködni akart. Pedig nem Danielly az első és egyetlen, aki egy esküvőn szoptatta meg kisbabáját. Tavaly egyszer már kiakadt a világ, amikor egy 21 éves lány a testvére nagy napján tette mellre gyerekét, majd az erről készült fotót ki is posztolta Instára. Sőt, nem sokkal utána egy másik anyuka is úgy döntött, hogy az esküvője közepén szoptatja meg csecsemőjét, méghozzá a templomban! Lehet, hogy ez egy alakulóban lévő trend?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Ezen a napon kérik meg a legtöbb lány kezét

Ezen a napon kérik meg a legtöbb lány kezét

Kiderült, melyik az év legromantikusabb napja! Elöljáróban annyit elárulunk, hogy nem a Valentin nap...

Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!