2017.09.08.@ 08.09

Az egész net ezen a képen zokog

Hihetetlenül megható sztori járta be a netet, egy srácról, aki a feleségéről írt pár gyönyörű sort. Zsepiket elő, mert nagyon megható történet következik!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egész net ezen a képen zokog

John Polo és Michelle, még 2002-ben találkozott a közép suliban, ahol körülbelül egy évig jártak, majd szakítottak. Nyolc évvel később azonban újra egymásra találtak, de pár évre rá szörnyű dolog történt. A lánynál a rák egyik ritka, és agresszív fajtáját diagnosztizálták, amiben a betegek 50-70%-a öt éven belül sajnos meghal. Michelle és John ezért úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. „Néhány nappal az első műtéte után keltünk végül egybe, a városházán. Szinte rohantunk, hogy férj és feleség lehessünk, nehogy történjen valami” – írta megható posztjában Michelle.

megahto-kep-cosmopolitan

Ennek ellenére szerettek volna egy rendes nagy esküvőt is, amit úgy döntöttek, hogy 2016-ban rendeznek meg. Michelle már az esküvői ruháját is kinézte, amiről egy kép is készült, azonban sajnos két héttel a nagy nap előtt meghalt. John egy hétre rá megtalálta a feleségéről készült gyönyörű fotót, amiről fogalma sem volt, hogy valaha is létezett.

megahto-kep-cosmopolitan2

„Egyszerre voltam boldog, és szomorú is! Büszke voltam arra, hogy ő volt a feleségem, és eldöntöttem leírom a történetünket” – mesélte John. A Facebookra feltöltötte a fotót, és elmesélte megható sztorijukat, amire eddig már 86 ezren reagáltak. A poszt végén még hozzátette, hogy szeretne újra megnősülni, és gyerekeket is vállalni majd egyszer. Nagyon megható történet, ugye?

Címkék: 66 centis menyasszony esküvő facebook halál kép megható történet rák ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Hihetetlen, mi a legújabb esküvői tortatrend

Hihetetlen, mi a legújabb esküvői tortatrend

Ha már unod a habos babos tortakölteményeket, és már a nude változatot sem tartod annyira izginek, akkor a legújabb trendet neked találták ki! Van tipped, miből készülhet?

Te férjhez mennél egy edzőteremben?

Valld csak be, hogy neked is extra motivációt jelent egy-két dögös pasi a konditeremben, igaz? Ez a lány még a boldogító igent is a futópadok mellé szervezte!

Mi a jó esküvő titka? A celeb ceremóniamesterek tudják!

Szakál Miki, Horváth Szilárd, Csorba Miki és Müller Attila arcát és hangját a tévéből és a rádióból is ismerheted - de lagzikon is találkozhattál már velük, hiszen mind a négyen évek óta ceremóniamesterkednek. Igazi szakértők esküvő témában, így kifaggattuk őket, mitől lehet tökéletes a nagy nap, és hogy mik azok a dolgok, amik elronthatják.

Elképesztő esküvői képek söpörtek végig a neten

Manapság már bármilyen képet fel lehet dobni egy kis photosoppal vagy egy menő Insta filterrel. Azonban van olyan is, hogy a természet elintézi és semmi ilyenre nincs szükség. Pont, mint ennél a párnál!

Csekkold 2017 díjnyertes esküvői fotóit!

A fotóverseny győztes képeitől tuti, hogy neked is eláll majd a lélegzeted! Egyszerűen TÖ-KÉ-LE-TE-SEK!

Esküvője közben szoptatott egy menyasszony

Egy 24 éves brazil lány háromhónapos kisfiával a karjában ment férjhez, amikor pedig a gyerek éhes lett a szertartás közben, egy percig sem habozott, a násznép előtt megetette!