2017.10.03.@ 08.10

Nagymamája esküvői ruhájában ment férjhez, ez történt

Ez a menyasszony szupercuki ajándékkal lepte meg a nagyiját: az ő 55 éves ruhájában mondta ki a boldogító igent.

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jordyn Cleverly nem tervezte, hogy a nagymamája ruhájában megy férjhez. Azt hitte, képtelenség helyre hozni azt a régi ruhát, ezért meg sem fordult a fejében, hogy felvehetné. Azonban egyre jobban aggódott, mert nem találta a megfelelő menyasszonyi ruhátMiután 30 ruhát felpróbáltam, eltoltam az esküvőmet egy évvel, hogy megtaláljam a tökéletes ruhát. Annyira csalódott voltam– mesélte a Brides-nak Jordyn. 

Így aztán úgy döntött, ad egy esélyt az 55 éves ruhának, és felpróbálta. Ő is alig hitte el, de tökéletesen állt rajta – már csak az volt a kérdés, hogy talál-e egy olyan varrónőt, aki helyre tudja hozni. Szerencsésre ez is összejött, így a csipkés tüllruha végül gyönyörűen mutatott rajta. Ráadásul a nagymamája, Penny Jensen semmit nem tudott unokája tervéről…

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan1

Penny még 1962-ben mondta ki a boldogító igent a ruhában, és évtizedekig a szekrényében őrizgette. Pár évvel ezelőtt azonban azt mondta a fiának (a menyasszony apukájának), hogy eladományozná a ruhát, hacsak nem kell az egyik unokájának. Ekkor Jordyn apukája megragadta a ruhát, és elhozta tőle, majd onnantól kezdve az ő szekrényében állt a ruha – egészen mostanáig. 

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan2

A menyasszony és az esküvői fotós, Kourtney Peterson kitalálták, hogy az esküvő előtt meglepik a nagymamáját, és a próbavacsora után kihívták Penny-t a kertbe, ahol Jordyn már az ő menyasszonyi ruháját viselte. Gondolhatod, hogy amint meglátta az unokáját, rögtön potyogni kezdtek a könnyei. Mindenki sírt. A fényképezőgépem csupa könny lett. Annyira édesek voltak– mondta Kourtney.

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan

Címkék: antik esküvő esküvői ruha meglepetés menyasszony nagymama

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Az esküvői divathét leghercegnősebb menyasszonyi  ruhái

Az esküvői divathét leghercegnősebb menyasszonyi ruhái

Te is királylánynak szeretnéd érezni magad a nagy napon? Akkor a New York-ban megrendezett 2017-es esküvői divathét álomszép, habos-babos ruhakölteményeit imádni fogod!