2017.11.16.@ 15.11

Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még arra a hatalmas torta költeményre, ami 35 millió forintba kerül és 3 méter magas volt? Úgy tűnik egy pár még ezt is szerette volna felülmúlni, ugyanis ők egy 5 méteres cukorcsodát készítettek el az esküvőjükre! Persze nem ezért beszél most mindenki erről a csodás tortáról! Ennek ugyanis az a különlegessége, hogy olyan élethűen sikerült elkészítenie a cukrász mestereknek ezt a hercegnő kastélyt, hogy senki nem mondaná meg, hogy ez csak egy torta! Nézd csak:

Természetesen ezen rengetegen dolgoztak több mint 30 napon át, azonban a munka neheze csak ez után következet. Az esküvő napján, ugyanis 6 órán keresztül melóztak azon, hogy összerakják a torta különböző részeit. Ezek után el sem tudjuk képzelni, vajon mennyit fizethetett az ifjú pár ezért a műremekért. Mindenesetre nagyon megérte a kemény munka, hiszen felejthetetlenné varázsolták egy szerelmespár esküvőjét!

Címkék: 5 méter magas torta esküvő esküvőszervezés kastély torta lagzi torta

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Emlékszel még arra a párra, akik nyáron a Sziget fesztiválon tartották szenzációs kreatív fotózásukat? Most bepillanthatsz az esküvői albumukba, Anna pedig elmeséli, hogyan állt össze életük legcsodásabb napja!

Ilyen káprázatos luxusesküvőt még nem láttál

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy lagzi helyszínén egy hatalmas, Disney-stílusú kastély volt felállítva, mindent élő virágok borítottak, a menyasszony pedig három káprázatos ruhát is viselt.

Licitálj az álomesküvődre 1 Ft-ról!

Nem, nem írtuk el a címet és nem is sokat késett áprilisi tréfáról van szó: most tényleg elképesztően kedvezményes áron szervezheted meg álmaid esküvőjét, ráadásul közben jótékonykodhatsz is!

Kopaszon pózolt az eljegyzési fotóin, gyönyörű lett az eredmény

Egy ritka betegségben szenvedő lány úgy döntött, a nagy napja előtt vállalja fel igazi önmagát – vőlegénye pedig nagyon büszke volt rá!

6 dolog, amit a srácok gondolnak, mikor megkérik a kezedet

Ugyanolyan fontos nekik is ez az alkalom, mint a csajoknak. Még akkor is, ha ezt nem mutatják ki.