2017.12.01.@ 08.12

6 dolog, amit a srácok gondolnak, mikor megkérik a kezedet

Ugyanolyan fontos nekik is ez az alkalom, mint a csajoknak. Még akkor is, ha ezt nem mutatják ki.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 dolog, amit a srácok gondolnak, mikor megkérik a kezedet

Azt gondoltad, csak a nők izgulnak az eljegyzésük napján? Pedig a pasiknak sokkal nehezebb dolguk van. Ők kezdeményeznek, nekik kell megtenni az első lépést egy olyan helyzetben, amitől két ember élete örökre megváltozik. Csodálkozol, ha nehezen szánják rá magukat? Most azt is megtudhatod végre, mi jár a fejükben, miközben arra kérnek, légy a feleségük.

Mi van, ha nemet mond?

Lehettek bármilyen boldogok, és szerethetitek egymást akármennyire, mindig ott lóg a levegőben egy lánykérésnél, hogy a nő nemet mond. Akkor meg pláne lehet izgulni, ha mások előtt térdel le a srác, hogy arra kérje barátnőjét, legyen a felesége. Egyértelmű, hogy ez az első számú dolog, ami a srácok fejében jár ilyenkor.

És ha igent mond?

Ez pedig a másik. Mert bár nyilván azért térdelt le előtted, hogy igent mondjál, mégis annyi minden változik meg hirtelen egy aprócska igen után, hogy abba belegondolni is ijesztő.

Tetszeni fog neki a gyűrű?

Lehet, hogy igent mond a lány, de mi van, ha nem tetszik neki a gyűrű? És mi van, ha azért nem mond igent, mert más gyűrűre vágyott?

Úristen, vajon megvan a gyűrű?

Az az igazán ciki, ha a gyűrű előhúzásakor derül ki, hogy csak egy zsepi van a zsebében, a gyűrűt pedig otthon hagyta.

El kellett volna mennem pisilni…

Lehet, hogy ez elsőre érthetetlen és viccesen hangzik, pedig igenis sok pasinak fut át a fejében ez. Gondolj csak bele – igent mondasz, ami után mindketten órákig extázisban lesztek, szelfiket készítetek, minden családtagot és ismerőst felhívtok, vagyis időtök se lesz elmenni a mosdóba.

Utolsó ellenőrzés

Azért a biztonság kedvéért még egyszer megnézi minden pasi a zsebében, hogy megvan-e még a gyűrű. Mert tényleg az a legcikibb, ha nincs mit ráhúzni a lány ujjára, miután az igent mondott.

Címkék: eljegyzés esküvő felkészülés gondolatok nagy kérdés pasik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Emlékszel még arra a párra, akik nyáron a Sziget fesztiválon tartották szenzációs kreatív fotózásukat? Most bepillanthatsz az esküvői albumukba, Anna pedig elmeséli, hogyan állt össze életük legcsodásabb napja!

Ilyen káprázatos luxusesküvőt még nem láttál

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy lagzi helyszínén egy hatalmas, Disney-stílusú kastély volt felállítva, mindent élő virágok borítottak, a menyasszony pedig három káprázatos ruhát is viselt.

Licitálj az álomesküvődre 1 Ft-ról!

Nem, nem írtuk el a címet és nem is sokat késett áprilisi tréfáról van szó: most tényleg elképesztően kedvezményes áron szervezheted meg álmaid esküvőjét, ráadásul közben jótékonykodhatsz is!

Kopaszon pózolt az eljegyzési fotóin, gyönyörű lett az eredmény

Egy ritka betegségben szenvedő lány úgy döntött, a nagy napja előtt vállalja fel igazi önmagát – vőlegénye pedig nagyon büszke volt rá!

Ezen a napon kérik meg a legtöbb lány kezét

Kiderült, melyik az év legromantikusabb napja! Elöljáróban annyit elárulunk, hogy nem a Valentin nap...

Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!