2016.08.16.@ 10.08

A legdurvább horrorsztorik az olimpiai faluból

Az izgalmas versenyek és a rengeteg érem mellett van néhány dolog az olimpián, amit inkább próbálnak titkolni, most viszont nyilvánosságra került pár olyan durva sztori, amin te is le fogsz döbbenni!

Váradi Melinda
37 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legdurvább horrorsztorik az olimpiai faluból

1.Az ausztrál csapat beköltözése után nem sokkal tűz ütött ki az épületük mélygarázsában, ezért gyorsan kimenekítették őket. Az olimpikonok szerencsére megúszták sérülés nélkül, a cuccaik viszont nem, ugyanis az oltás alatt rengeteg ruhájuk és egy laptopjuk is eltűnt.

2.A csehek részét pedig elárasztotta a víz, de állítólag arról senkinek sincs fogalma, hogy miért, az viszont biztos, hogy a lépcsőházba belépve bárki egy hatalmas eső közepén érezheti magát, mert csak úgy ömlik a víz az épületben. Nagyon durva, igaz?

Great we have new shower in the house. 😂😂😂😂

Zdenek Stybar (@stybarzdenek) által közzétett videó, 2016. Aug 4., 19:12 PDT

3.Nincs kávé! Igen jól olvastad! Tényleg nincs! A sportolóknak a kedvenc fekete frissítőjük nélkül kell végigcsinálniuk a kemény edzéseket, na meg a versenyeket is, ugyanis egyetlen kávémárka sem támogatja az olimpiát, szóval be kell érniük a kólával, ami azért valljuk be, nem ugyanolyan, sőt jóval egészségtelenebb is.

4.Az egész faluban erős gázszag érezhető, ami a rendezők szerint teljesen normális, mégpedig azért, mert folyamatosan teszteket végeznek a berendezéseken, ami ezzel jár. Hát, nem lehet valami kellemes, az tuti…normális pedig főleg nem!

5.A jamaikai csapat nem volt hajlandó a kijelölt épületben maradni, miután beléptek a szobába, és azt látták, hogy szinte be sincs fejezve, mert mindenhol festékes vödrök és fóliák hevertek szanaszét, a látványról pedig videót is készítettek, amin azóta is háborog az egész net.

6.Az olimpiai hivatalnokok elvesztették a kulcsaikat, szóval nem volt más választásuk, el kellett vágniuk a kaput, hogy bejussanak…

7.Az argentin teniszező, Juan Martin Del Potro beragadt egy liftbe a faluban, pont, mielőtt Novak Djokovic-csal játszott volna egy meccset, azonban ahelyett, hogy gyorsan kiszabadították volna, szegénynek 40 percet kellett várnia, de még ekkor sem a karbantartók, hanem az argentin kézilabdacsapat mentette ki.

8.A fürdőkben a zuhanyzóból általában csak akkor jön víz, ha a mosdóban nyitják meg a csapot, különben egyáltalán nem…

9.Egy atlétát a faluban raboltak ki, méghozzá nem más, mint az egyik ott dolgozó! A hírek szerint több mint 20 ezer dollárt, azaz körülbelül 5,5 millió forintot lopott el tőle, végül azonban letartóztatták, az összeget pedig visszajuttatták a sportolónak.

10.Egyik nap az olimpikonok órákig net és tévé nélkül maradtak, mert a vihar miatt elment az áram. És bár állítólag azonnal elkezdték a javítást a szerelők, fogalmuk sem volt, mikor végeznek, arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán nem is siettek, mert végül nagyon sokáig tartott a helyreállítás.

Címkék: durva horrorsztori olimpia olimpiai falu olimpikon rió sport sportoló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál