2016.08.17.@ 07.08

A titkos hozzávaló, amitől finomabb lesz a rántotta

Neked is a tojásrántotta volt az első recept, amit hibátlanul el tudtál készíteni? Ezzel nem vagy egyedül, hiszen valószínűleg az emberek 90%-a ezzel próbálkozik először. Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy mi a tökéletes rántotta titka!

Kovács Brigitta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A titkos hozzávaló, amitől finomabb lesz a rántotta

Tojás, só-bors és néhány extra feltét, amit éppen megkívánsz: ennyire van csak szükség egy gyors rántottához, igaz? Ha viszont Michelin-csillagos fogást szeretnél, nem árt, ha felturbózod egy-két extra hozzávalóval. Azt már korábban megtudtuk, hogy egy kis tejföl csodákra képes, de most egy gasztrobloggon újabb szuper tippre bukkantunk. Ha olyan isteni rántottára vágysz, amit a legjobb brunch helyeken is felszolgálnak, a baconból kisült zsírt hagyd a serpenyőben és úgy készítsd el! 

Ne aggódj az extra kalóriák miatt, a zsírt reggel még könnyedén feldolgozza a tested, ráadásul  plusz energiát ad az edzésekhez. A pasid pedig garantáltan odalesz a baconös receptért!

Címkék: bacon rántotta recept reggeli tojásrántotta zsír

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál