2016.08.19.@ 12.08

Napi 500 kalóriát evett, sokkolóan nézett ki

A fiatal csaj szupersikeres modell volt, azonban egy idő után olyan súlyosan anorexiás lett, hogy még vizet is alig mert inni, ráadásul hamarosan az élete is veszélybe került.

Váradi Melinda
10 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kayley Chabot 15 éves volt, amikor az egyik legmenőbb New York-i modellügynökség szerződtette, és bár akkor is a vékony lányok közé tartozott, az ügynökség kövérnek nevezte, és extraszigorú fogyókúrára kötelezte. „Annyira izgatott voltam, hogy modell lehetek, de amikor megláttak élőben, szinte sokkot kaptak. A csípőm 95,5 centis volt, de azt mondták, hogy minimum 6 centit le kell még faragnom belőle” – mesélte a Daily Mailnek, Kayley, aki nagyon megalázónak találta a helyzetet, ezért ezek után még enni is alig mert.

kayley-chabot-cosmopolitan-1

Hamarosan pedig már napi 5 órát edzett, és emellett mindössze csak 500 kalóriát vitt be a szervezetébe! A veszélyes diétának hamarosan rossz vége lett, mert a lányon nagyon komoly tünetek jelentkeztek. „A hajam hullani kezdett, és állandóan fáradt voltam. Volt, olyan, hogy anyukámnak kellett hazavinnie a suliból, mert annyira gyenge voltam, hogy nem tudtam hazamenni. Még vizet is féltem inni, mert féltem, hogy hízni fogok tőle!” – folytatta a csaj, aki hamarosan életveszélybe került, majd depresszióba esett, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Ráadásul nemsokára pedig már alkohol- és drogproblémákkal is küzdött.

kayley-chabot-cosmopolitan-2

Fél évvel később elmondta az anyukájának, hogy már élni sem akar, aki rögtön kórházba vitte, nem sokkal később pedig a pszichiátere eltiltotta őt a modellkedéstől. „Híres akartam lenni, ezért úgy tettem, mintha ennék, pedig nem így volt, mert szinte csak fekete kávén éltem” – mesélte Kayley, aki a kórházi kezelések után szerencsére jobban lett, és végleg abbahagyta a modellkedést, most, két és fél év elteltével pedig végre úgy érzi, teljesen meggyógyult.

kayley-chabot-cosmopolitan-6

kayley-chabot-cosmopolitan-4

kayley-chabot-cosmopolitan-8

Címkék: anorexia életmód életveszély fogyókúra kayley chabot modell test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál