2016.04.04.@ 00.04

Heti karrier horoszkóp

Kos: Minden zavaró tényező még jobban idegesít, érzékeny vagy a zajokra, az erős vagy vibráló fényekre. Talán ennek ahhoz van köze, hogy nem úgy telt

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Minden zavaró tényező még jobban idegesít, érzékeny vagy a zajokra, az erős vagy vibráló fényekre. Talán ennek ahhoz van köze, hogy nem úgy telt a hétvégéd, ahogy szeretted volna és emiatt alapvetően feszültebb is vagy.

Bika: Iszonyú könnyű kilendíteni téged az egyensúlyból, pedig olyan nyugalomban indul a heted, mint ritkán. Mégis történhet olyan, ami kizökkent és utána nehezen találsz vissza a nyugi zónába.

Ikrek: Egy kollégáddal kapcsolatban rájössz pár újdonságra, ami totál más megvilágításba helyez mindent, a munkahelyeden is átalakulnak a viszonyok pár napon belül. Érdekes lesz, ahogy a barátokból konkurens lesz…

Rák: Olyan feladatod lesz ma, ami folyamatos és erős koncentrációt igényel, mert ha tévesztesz, sok munkád megy kárba. Emiatt talán kicsit feszült lehetsz, de alapvetően élvezed ezt a feszített tempót, mert nincsenek üres járatok.

Oroszlán: Ha eddig nem volt túl jó viszonyod a főnököddel vagy inkább csak semmilyenbe vagytok, akkor most megtaláljátok a hidat, ami a másikhoz vezet. Kezd kialakulni a bizalom, és talán jobb lesz így a hangulat.

Szűz: Minden eszközzel próbálod beindítani az agyadat, de mint egy autó lemerült aksival, csak küzdesz és belefáradsz a próbálkozásba. Ne erőlködj, ez egy ilyen nap, nem vagy a topon a munkában, de a hét második felében jobb lesz a helyzet.

Mérleg: Kihúzhatod magad és büszkén kiállhatsz a többiek elé, amikor dicsérnek, mert valóban te tettél a legtöbbet a sikerért. Készülj fel arra, hogy nem mindenki látja így és lesz némi hümmögés a háttérből.

Skorpió: Csak azzal az egy-két emberrel beszéled meg a dolgaidat, akikkel igazán jóban vagy, de ez a kizárt kollégáknak úgy tűnik, mintha titkolóznátok, úgyhogy támadásba lendülhetnek. Ne foglalkozz velük, ez csak átmeneti probléma!

Nyilas: Te vagy az, aki sokszor pozitívan lát olyasmi is, mi miatt a többiek csak aggódnak, vagy amit lehet kritizálni. Vállalj olyan feladatot, amihez a legtöbb kedved van és mutasd meg, hogy ilyen hozzáállás kell.

Bak: Ugyanazokba a problémákba (vagy problémás kollégákba) futsz bele állandóan. Lehet, hogy akkor neked is van ehhez némi közöd? Mindig védsz valakit, mintha szüksége lenne egy bástyára, de nem kell felvállalnod ezt a szerepet.

Vízöntő: Annyira jó vagy abban, hogy sodródsz, hogy nem akarsz irányító lenni minden áron, ahogy több munkatársad sem. Ha ilyen nyugodt, ésszerű maradsz, akkor úgyis nagy valószínűséggel fontos feladatokat kapsz.

Halak: Mindenféle utazást halassz el, akkor is, ha nem sürgős üzleti meghívás, mert olyan dolog történik a munkahelyeden, amikor muszáj ott lenned. Így te is belefolyhatsz egy fontos változás irányításába.

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp: Július 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Horoszkóp: Július 13., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!

Horoszkóp: Július 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 5-én is!