2016.05.13.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Mindig szükséged van pozitív visszajelzésekre, hogy legyen elég önbizalmad, és ha nem kapod meg a dicséretet a barátoktól, családtól, máris kiborulsz. Pedig magadat is értékelheted. Miben vagy szuper?
Párban: Ez a viták hétvégéje, de szerencsére jó értelemben. Végre van időtök csomó mindent megbeszélni, amire mostanában nem volt időtök.

Bika:
Szingli: Kicsit nosztalgikusan kezdődik a hétvégéd, sokat elemzed a régi kapcsolataidat, de talán túl sok időt pocsékolsz arra, hogy a múltba révedj ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznál.
Párban: Egyre jobban elmélyül a szerelmetek, a kötődés is szorosabb, mint valaha, már csak el kell határoznotok, milyen jövőt terveztek együtt.

Ikrek:
Szingli: Ahogy közeledik feléd egy férfi, te rögtön félni kezdesz, hogy mi lesz, ha… Egyszerűen csak próbáld megismerni és jól érezni magadat mindenféle felelősség nélkül.
Párban: Ha te hibázol, azt természetesen azonnal meg kell bocsátani, te viszont nem bocsátasz meg könnyen, ha a barátod hibázik, ez úgye nem egészen fair?!

Rák:
Szingli: Ha épp egy kezdődő viszony elején vagy, akkor már most abba kell hagyod a kis játszmáidat, mert pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit szeretnél.
Párban: Teljesen biztos vagy az érzéseidben, és talán itt az idő, hogy ezt a pasidnak is bevalld, de ha nincs rá alkalmas helyzet, akkor inkább halaszd el.

Oroszlán:
Szingli: Minden, amit eddig gondoltál a szerelemről és a párkapcsolatokról, most borulni látszik egy nagyon dögös srác miatt, akivel egy nap után úgy érezheted magad, mintha ezer éve ismernéd.
Párban: Nagyon jó hatással vagytok egymásra, minden jó tulajdonságotokra ráerősít a kapcsolatotokat, a rosszakat pedig tompítja, igazán jól kiegészítitek egymást.

Szűz:
Szingli: Szuper első randi elé nézel ezen a hosszú hétvégén, sőt az is, lehet, hogy még a másodikat is megejtitek még az ünnep alatt. Hm, gyors a tempó, de tuti nem fogsz unatkozni a srác mellett?
Párban: Fontosabb neked a nyugalom, minthogy harcolj az igazadért. Teljesen igazad van, nem most kell kivívnod az uralkodószerepedet a kapcsolatodban, mert nem is igazán kedvelnéd.

Mérleg:
Szingli: Elég sok meghívást kapsz, és az a legjobb, ha az összesre el is mész, mert szuperül érzed majd magadat, a fiúk pedig odalesznek érted.
Párban: Kicsit sok a buli, kevés a romantikus együttlét, úgyhogy nem igazán jut idő a másikra, pedig egy hosszú hétvégébe bele kell, hogy férjen.

Skorpió:
Szingli: Úgy érzed, beszélgetned kellene valakivel a régi párkapcsolati sérelmeidről, mert még van, amin nem tetted túl magadat? Akkor tényleg nem szabad magadba fojtanod.
Párban: Ha döntést kell hoznod, ne a barátodat vond bele, inkább egy barátot vagy családtagot, mert elég nagy vita lehet belőle a totális félreértés miatt.

Nyilas:

Szingli: Könnyed és laza atmoszféra vesz körül, amit a pasik nagyon-nagyon kedvelnek. Imádják, ha valakin látszik, hogy jól érzi magát és minden áron a közeledbe szeretnének jutni.
Párban: Mindketten romantikus hangulatban vagytok, és kizárólag egymás társaságára vágytok, úgyhogy ezen a hétvégén biztosan nem lesz vita abból, ki, hova és kivel megy bulizni.

Bak:
Szingli: Egyáltalán nem tudod megfogalmazni az érzelmeidet, csapongsz, szeszélyes vagy, és képtelen vagy kiigazodni magadon. Semmiképp ne hozz fontos döntést ezen a hétvégén a magánéleteddel kapcsolatban.
Párban: Könnyen megsértődsz, és nem is lehet kiengesztelni téged, pedig tényleg van olyan, hogy mindenféle hátsószándék nélkül mond rólad valamit a barátod. Feltételezhetnéd róla, hogy nem bántana.

Vízöntő:
Szingli: A túlzott földhözragadtságod miatt rengeteg érdekes srácról lemaradhatsz. Ha azt is érzed első pillanatban, hogy nem passzoltok, még érhetnek meglepetések a második randin.
Párban: Mindenről nem kell beszámolnod a pasidnak, de azért arról igen, ami mindkettőtöket érint. Ezúttal ne titkolózz, mert túl nagy árat fizetsz érte…

Halak:
Szingli: Most az egyszer a megérzéseid nem a teljes igazságot sugallják neked, mert vegyül némi rossz tapasztalatból adódó félelemmel. Csak lazán!
Párban: Hagyd, hogy te legyél középpontban, hogy minden úgy történjen, ahogy neked kedved van, a pasid pedig kényeztessen, megérdemled, hogy rólad szóljon a hétvége.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

Horoszkóp: Március 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 23-án is!

Horoszkóp: Március 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 22-én is!

Horoszkóp: Március 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 21-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 17-én is!

Horoszkóp: Március 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 16-án is!

Horoszkóp: Március 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 14-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 10-én is!

Horoszkóp: Március 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 7-én is!