2016.05.30.@ 00.05

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 30-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Fura megjegyzést kapsz az egyik kollégádtól, de ne foglalkozz vele, rossz napja van. Neked is szokott ilyen lenni, igaz? Akkor kivételesen nézd el neki, és lépj tovább. Előbb-utóbb még bocsánatot is fog kérni.

Bika: Egyre többször érzed azt, hogy nem bírod a nyomást. Ez azért van, mert régen voltál szabin, és éppen itt az ideje, hogy kiereszd a gőzt. Ha még hátra van pár hét a nyaralásodig, akkor pihenj eleget!

Ikrek: Minden akadály nélkül végezheted a munkádat, ami szokatlan, teljesen elszoktál attól, hogy minden simán megy, nem kell megharcolnod semmiért és senkivel. Jó kis heted lesz!

Rák: El sem tudod képzelni, milyen lenne máshol dolgozni? Miért? Nem érzed magad elég ügyesnek hozzá vagy annyira jó neked a mostani helyen? Nem mindegy, miért maradsz évekig egy helyen…

Oroszlán: Azt gondoltad, egy kis pluszmunkával helyrejössz anyagilag, de közben pedig az életed más területe válik egyre kaotikusabbá. Lehet, hogy most túl sok ez így együtt, de tarts ki, ennél jóval könnyebb lesz minden, ha belerázódsz.

Szűz: Fontos meetinged lesz, ami meghatározza az egész hetedet. Hatással van a hangulatodra, az időbeosztásodra, szóval most sűrű, feszült pár nap jön, de megéri sok energiát belefektetni…

Mérleg: A munkahelyi kapcsolatok kerülnek középpontba. Ha neked vagy valamelyik kollégádnak egy másik munkatárssal van viszonya, az nem csak rájuk hat, hanem az egész csapatra, szóval a magánéleteteket ne vigyétek az irodába.

Skorpió: Elképesztő sokat vagy a munkahelyeden – biztosan jól osztod be az idődet? Vagy talán nem tudsz nemet mondani és minden apró feladatot rád sóznak? Az nem biztos, hogy hosszú távon jó, ha estig bent gubbasztasz.

Nyilas: Egy nehéz időszak jön, rengeteg tervezést és szervezést igényel egy projekt, amiben fontos feladatokat kapsz te is. Néha azt érzed, mintha a jövőd ezen múlna, de ha megpróbálnád távolabbról szemlélni, rájönnél, hogy ez is csak egy nehéz időszak.

Bak: Sok aggasztó hír kering a cégről, ahol dolgozol, de egyelőre ne kezdj másik munkahelyet keresni. Amíg nem hivatalosak a hírek, addig csinálj mindent ugyanolyan profin, mint eddig.

Vízöntő: Fáradékony és dekoncentrált vagy ma, de ez csak maximum egy-két napig tart majd. A mai feladataid közül csak azt csinál meg, amit nagyon muszáj, és húzd meg magad, nehogy kiderüljön a láblógatás. Egyszer neked is lehet, nem igaz?

Halak: A munkád és a hobbid végre kis időre összefonódik, de ne erőltess ennél erősebb kötődést köztük. Ez csak alkalmi dolog, élvezni is fogod, de érd be ennyivel. Hamarosan úgyis találsz valami olyan munkaterületet, ami kihívást jelent.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti karrier horoszkóp

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp: Július 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Horoszkóp: Július 13., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!

Horoszkóp: Július 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 6-án is!