2016.06.10.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Nem kell mindig jéghercegnőnek mutatnod magadat, ha néha kis jelét adod annak, hogy elérhető vagy, nincs senkid, akkor csak könnyebb lesz az ismerkedés.
Párban: Ebben a pár napban mindig állj készen, ha a barátod beszélgetni szeretne, mert nagyon hangulatember, és ha elszalasztja a pillanatot, akkor nem olyan lesz a tervezgetés.

Bika:
Szingli: Nem minden jónak tűnő programod lesz valóban az, de a lényeg, hogy egy pillanatig sem leszel magányos, sőt a béna bulikon is tudsz nevetni a barátnőiddel.
Párban: Finoman jelezd a pasidnak, ha valamit nem úgy csinál, ahogy szeretnéd. Érzékeny most, és könnyen sértődés és veszekedés lehet belőle.

Ikrek:
Szingli: A srác, aki az első pillanatban talán még ellenszenves is volt, szépen lassan felkelti az érdeklődésedet. Talán pont azért kezded megkedvelni, mert kicsit nyers a stílusa, nem finomkodó.
Párban: Ne keseredj el, ha éppen úgy tűnik, nem ugyanazt szeretnétek egymástól, más a jövőképetek. Ez egy átmeneti időszak, és ki mondja egyáltalán, hogy baj, ha kicsit különböztök?

Rák:
Szingli: Nem biztos, hogy el kellene hamarkodni egy első randit, a csillagok állása szerint, nem most lenne a legideálisabb, de persze ne várjatok túl sokáig sem!
Párban: Olykor úgy érezheted magadat, mintha te lennél a kapcsolatotok menedzsere. Rajtad múlik minden, miattad van az erős kapocs. Oké, nyilván neked melósabb, de ezt nem azt jelenti, hogy te kevésbé vagy fontos a barátodnak.

Oroszlán:
Szingli: Mindenhol friss szerelmeket látsz magad körül, és így elég nehéz örülnöd a szingliségnek, de hidd el, neked sem kell már sokáig várnod…
Párban: Nem tudtok minden programot megvalósítani a hétvégén? Akkor használjátok ki azt, hogy csak kettesben vagytok, nyáron úgyis állandóan jöttök-mentek majd.

Szűz:
Szingli: Mindenen felhúzod magadat, nem vagy túl türelmes a fiúkkal, akik egyáltalán le mernek szólítani. Kire vagy mire haragszol ennyire? Próbáld jól érezni magad!
Párban: Miért idegesít még mindig az exed? Kerüld, szakíts meg velem minden kapcsolatot, ha ilyen rossz hatással van még mindig rád. Koncentrálj csak a barátodra, mert ő viszont megérdemli a kiegyensúlyozottságot.

Mérleg:
Szingli: Még mindig próbálod magad kicsit másnak beállítani az új srácok előtt, de miért akarsz másnak tűnni? Aki nagyon érdekel, előbb-utóbb úgyis megtud rólad mindent, nem igaz?
Párban: Igényt tart rád a családod és a szerelmed is, persze a pasiddal többet szeretnél lenni, de most lehet, hogy máshol tényleg nagy szükség van rád. Még rengeteg időtök marad egymásra, és attól csak jobban szeret majd, ha látja, hogy törődsz a familivel.

Skorpió:
Szingli: Annyira tetszik egy srác, hogy bármit megtennél érte? Azt is, ami nem is rád vall, ami nem te vagy? Ne add fel magadat már rögtön az elején, értékelje azt, amilyen valójában vagy.
Párban: Játékosság és titokzatosság jellemző mostanában rátok, de ettől te csak még jobban imádod a pasidat, és ő sem panaszkodik, hogy egyhangú lenne a kapcsolatotok…

Nyilas:
Szingli: Kicsit vedd lazábban a randikat! Kezeld rugalmasan, hogy épp hova mentek, vagy mikor. Ha túlságosan ragaszkodsz egy menetrendhez, akkor nem is fogod jól érezni magadat, és a srác sem!
Párban: Ne hozz semmiféle komoly döntést a hétvégén, mert nagyon hullámzó a hangulatod, még időre lesz szükséged, és ezt a barátod is biztosan megérti majd.

Bak:
Szingli: Olyan, mintha sötétben tapogatóznál, nincs semmiféle megérzésed az új fiúval kapcsolatban, illetve ha van is, szinte rögtön ellentmond annak.
Párban: Ne élj vissza vitatkozás közben nagyon intim, diszkrét infókkal a pasidról. Ezek olyan mélyen bánthatják, hogy meg is szűnhet a bizalom köztetek.

Vízöntő:
Szingli: Újra előkerül egy pasi az életedben, aki annak idején is érdekelt, de valahogy nem stimmeltek a körülmények. Azóta sokat változtatok, de a vonzódás ugyanúgy megvan szerencsére.
Párban: Bátran oszd meg a véleményedet a barátoddal, akkor is, ha az ő családtagjairól van szó. Értékelni fogja az őszinteségedet, és nagyjából hasonlókat is gondoltok.


Halak:
Szingli: Elég nagy a távolság közted és a volt barátod között, mégis mindig jönnek friss infók róla. Vagy a közösségi oldalakon bukkansz rá közös ismerősöknél, vagy hallasz valami pletykát. Ez nem teszi könnyűvé a felejtést, de azért szuperül haladsz!
Párban: Akár mi legyen is a vita tárgya, legyél kedves, ne ítélkezz, és semmiképp se bántsd meg. Tulajdonképpen még igaza is van a barátodnak, csak a büszkeséged nem engedi, hogy ezt belásd.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp: Június 22., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 22-én is!

Horoszkóp: Június 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 21-én is!

Horoszkóp: Június 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 20-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 19-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp: Június 15., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 15-én is!

Horoszkóp: Június 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 14-én is!

Horoszkóp: Június 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 13-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp: Június 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 8-án is!

Horoszkóp: Június 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 07-én is!