2016.06.10.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Nem kell mindig jéghercegnőnek mutatnod magadat, ha néha kis jelét adod annak, hogy elérhető vagy, nincs senkid, akkor csak könnyebb lesz az ismerkedés.
Párban: Ebben a pár napban mindig állj készen, ha a barátod beszélgetni szeretne, mert nagyon hangulatember, és ha elszalasztja a pillanatot, akkor nem olyan lesz a tervezgetés.

Bika:
Szingli: Nem minden jónak tűnő programod lesz valóban az, de a lényeg, hogy egy pillanatig sem leszel magányos, sőt a béna bulikon is tudsz nevetni a barátnőiddel.
Párban: Finoman jelezd a pasidnak, ha valamit nem úgy csinál, ahogy szeretnéd. Érzékeny most, és könnyen sértődés és veszekedés lehet belőle.

Ikrek:
Szingli: A srác, aki az első pillanatban talán még ellenszenves is volt, szépen lassan felkelti az érdeklődésedet. Talán pont azért kezded megkedvelni, mert kicsit nyers a stílusa, nem finomkodó.
Párban: Ne keseredj el, ha éppen úgy tűnik, nem ugyanazt szeretnétek egymástól, más a jövőképetek. Ez egy átmeneti időszak, és ki mondja egyáltalán, hogy baj, ha kicsit különböztök?

Rák:
Szingli: Nem biztos, hogy el kellene hamarkodni egy első randit, a csillagok állása szerint, nem most lenne a legideálisabb, de persze ne várjatok túl sokáig sem!
Párban: Olykor úgy érezheted magadat, mintha te lennél a kapcsolatotok menedzsere. Rajtad múlik minden, miattad van az erős kapocs. Oké, nyilván neked melósabb, de ezt nem azt jelenti, hogy te kevésbé vagy fontos a barátodnak.

Oroszlán:
Szingli: Mindenhol friss szerelmeket látsz magad körül, és így elég nehéz örülnöd a szingliségnek, de hidd el, neked sem kell már sokáig várnod…
Párban: Nem tudtok minden programot megvalósítani a hétvégén? Akkor használjátok ki azt, hogy csak kettesben vagytok, nyáron úgyis állandóan jöttök-mentek majd.

Szűz:
Szingli: Mindenen felhúzod magadat, nem vagy túl türelmes a fiúkkal, akik egyáltalán le mernek szólítani. Kire vagy mire haragszol ennyire? Próbáld jól érezni magad!
Párban: Miért idegesít még mindig az exed? Kerüld, szakíts meg velem minden kapcsolatot, ha ilyen rossz hatással van még mindig rád. Koncentrálj csak a barátodra, mert ő viszont megérdemli a kiegyensúlyozottságot.

Mérleg:
Szingli: Még mindig próbálod magad kicsit másnak beállítani az új srácok előtt, de miért akarsz másnak tűnni? Aki nagyon érdekel, előbb-utóbb úgyis megtud rólad mindent, nem igaz?
Párban: Igényt tart rád a családod és a szerelmed is, persze a pasiddal többet szeretnél lenni, de most lehet, hogy máshol tényleg nagy szükség van rád. Még rengeteg időtök marad egymásra, és attól csak jobban szeret majd, ha látja, hogy törődsz a familivel.

Skorpió:
Szingli: Annyira tetszik egy srác, hogy bármit megtennél érte? Azt is, ami nem is rád vall, ami nem te vagy? Ne add fel magadat már rögtön az elején, értékelje azt, amilyen valójában vagy.
Párban: Játékosság és titokzatosság jellemző mostanában rátok, de ettől te csak még jobban imádod a pasidat, és ő sem panaszkodik, hogy egyhangú lenne a kapcsolatotok…

Nyilas:
Szingli: Kicsit vedd lazábban a randikat! Kezeld rugalmasan, hogy épp hova mentek, vagy mikor. Ha túlságosan ragaszkodsz egy menetrendhez, akkor nem is fogod jól érezni magadat, és a srác sem!
Párban: Ne hozz semmiféle komoly döntést a hétvégén, mert nagyon hullámzó a hangulatod, még időre lesz szükséged, és ezt a barátod is biztosan megérti majd.

Bak:
Szingli: Olyan, mintha sötétben tapogatóznál, nincs semmiféle megérzésed az új fiúval kapcsolatban, illetve ha van is, szinte rögtön ellentmond annak.
Párban: Ne élj vissza vitatkozás közben nagyon intim, diszkrét infókkal a pasidról. Ezek olyan mélyen bánthatják, hogy meg is szűnhet a bizalom köztetek.

Vízöntő:
Szingli: Újra előkerül egy pasi az életedben, aki annak idején is érdekelt, de valahogy nem stimmeltek a körülmények. Azóta sokat változtatok, de a vonzódás ugyanúgy megvan szerencsére.
Párban: Bátran oszd meg a véleményedet a barátoddal, akkor is, ha az ő családtagjairól van szó. Értékelni fogja az őszinteségedet, és nagyjából hasonlókat is gondoltok.


Halak:
Szingli: Elég nagy a távolság közted és a volt barátod között, mégis mindig jönnek friss infók róla. Vagy a közösségi oldalakon bukkansz rá közös ismerősöknél, vagy hallasz valami pletykát. Ez nem teszi könnyűvé a felejtést, de azért szuperül haladsz!
Párban: Akár mi legyen is a vita tárgya, legyél kedves, ne ítélkezz, és semmiképp se bántsd meg. Tulajdonképpen még igaza is van a barátodnak, csak a büszkeséged nem engedi, hogy ezt belásd.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 22., Szerda

Horoszkóp: November 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 22-én is!

Horoszkóp: November 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 21-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 17-én is!

Horoszkóp: November 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!

Horoszkóp: November 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 14-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

Horoszkóp: November 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 3-án is!

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!