2016.06.13.@ 00.06

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 13-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Nem vallanád be senkinek, de igazából vártad a hétfőt. Rengeteg izgalmas dolog történik a héten, végre olyan feladatokat kapsz, amiket imádsz és kihívást is jelentenek.

Bika: Kíváncsian vársz bizonyos fejleményeket a munkahelyeden, nemcsak a karriered szempontjából fontosak, hanem olyan kollégákat is érint, akikkel jóban vagy. Pár nap és kiderül a folytatás!

Ikrek: Már majdnem megörülsz egy hírnek, amikor kiderülnek a kis részletek, és máris nem vagy olyan happy. Talán pont a nyári szabidat érinti a dolog, de ne keseredj el teljesen, mert még változhat a dolog a vakációzik.

Rák: Már szinte nem is vagy ott ésszel a munkában, nem is fáradt vagy, inkább unod az egészet és már csak a nyári kalandokra tudsz gondolni. Ezzel nem vagy egyedül, hidd el… Kitartás!

Oroszlán: Foglalkoztat egy új munka gondolata, de ösztönösen érzed, hogy nem szabadna váltanod, illetve nem most. Nem is baj, ha vársz, mert lehet, hogy ugyanez a lehetőség meglesz pár hónappal, fél évvel később is.

Szűz: Az egyik munkatársad rettenetesen idegesít ma, a te feladatod az, hogy kibírd veszekedés, beszólás nélkül. Nem lesz könnyű, de talán rengeteg energiát megspórolsz azzal, hogy hülyeségeken vitázol.

Mérleg: Jók az ötleteid, de  megvalósításhoz most éppen nincs elég energiád, de ez nem baj, keress társat, csapatmunkában talán gyorsabban fog menni, az elismerést viszont ugyanúgy megkapod.

Skorpió: Nagy lendülettel veted bele magad a heti teendőkbe, és nehezen viseled, ha akadályok gördülnek eléd, és nem tudod megvalósítani a terveid szerint. Miért is baj, ha kicsit visszaveszel a tempóból?!

Nyilas: Egyszerűen képtelen vagy annyit aludni vagy elég kávét inni ahhoz, hogy ébernek érezd magad. Talán kellene valami, ami a munkaidőn kívül feldob, inspirál, erőt ad a következő munkanaphoz. Akár minden estére iktass be valamit!

Bak: Lehetetlent vár el a főnököd? Ne mondj nemet, azt se mondd, hogy “én ezt nem tudom megcsinálni”, csak kezdd el, jutsz, amíg jutsz, csak azt lássa a felettesed, hogy nem adod fel már az elején.

Vízöntő: Próbálsz mindenkivel jóban lenni, de ez nem megy – talán nem is baj. Az éppen elég, hogy nem vagy rosszban egyik kollégáddal sem, bármikor, bármelyikkel el tudsz csevegni pár percet. Ez a legideálisabb munka szempontjából.

Halak: Az önbizalmad a topon van, minden problémát meg tudsz oldani, kimondhatod, hogy szereted a munkádat, kedveled a kollégáidat. Most még az sem zavar, ha extra feladatok hárulnak rád. Remélhetőleg a főnököd most is mindent lát!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp: Július 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Július 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 26-án is!

Horoszkóp: Július 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 25-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp: Július 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Horoszkóp: Július 13., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!