2016.06.23.@ 00.06

Horoszkóp: Június 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 23-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 23., Csütörtök

Kos: A barátoddal nem jöttök ki jól, és szeretnéd tudni, hogy miért? Az sem mindegy, hogyan hozod ezt szóba, mert ha alapból feszkó van, ez csak olaj lehet a tűzre.

Bika: Minél többet gondolsz a kajára, annál éhesebb leszel, ez sajnos mindig így van! Ha nagyon nassolnál a diétád mellett, akkor csak gyümölcsök jöhetnek szóba, és ha lefagyasztod, lassabban fog elfogyni is – mert különben lefagy a nyelved, ugye?

Ikrek: Te a fair play híve vagy, de akikkel együtt dolgozol, nem biztos, hogy tisztességesek akarnak minden helyzetben maradni. Sajnos választanod kell: velük tartasz, vagy kimaradsz  a saját értékrended miatt.

Rák: Ha sok a munkád, csinálj egy kis szünetet a munkahelyi meló és az otthoni között. Ülj be vacsizni valahova, menj kocogni vagy úszni és csak utána ülj le a plusz feladatokat megcsinálni. Így sokkal kreatívabb és hatékonyabb leszel.

Oroszlán: Úgy volt, hogy laza, bulizós heted lesz, ehhez képest kicsit túlhajszolt vagy és még van egy munkanap a hétvégéig. Oszd be az energiádat, elvégre feltett lábbal is lehet koktélozni, nem?

Szűz: A környezeted hangulata határozza meg a kedvedet. Rád ragad a jó és a rossz is, szóval csak akkor hagyd, hogy befolyásoljon a környezeted, ha nem vagy jó passzban.

Mérleg: Ez egy jó nap a tervezésre és szervezésre, ha valamivel nem vagy elégedett, akkor ma kezdheted az újratervezést, mert ezúttal biztosan jól sikerül majd és nem bánod meg egy apró részletét sem.

Skorpió: Ígérgetés és halogatás – ez lesz a mai napod középpontjában, de te ráadásul ennek az elszenvedője leszel. Ha időben odaszólsz, rákérdezel, talán nem csúszik semmi és nem tudnak kitolni veled.

Nyilas: Csak lazán! Hagyj időt megemészteni egy-két infót! Első hallásra idegesítő, ijesztő lehet, de nem éri meg kiborulni, mert ha hagyod leülepedni, akkor nem tűnik olyan szörnyűnek.

Bak: Olyan híreket hallasz az egyik barátodról, amit nem igazán tudsz elképzelni, inkább rosszindulatú pletykának tűnik, de azért nem árt, ha utánajársz, hátha lelki támaszra van szüksége.

Vízöntő: Ahogy közeledik a hétvége, fogy az energiád, pont nem maradt elég erőd arra, hogy elutazz valahova, ússz, elbiciklizz egy szép helyre, de nem baj, ez a láblógatás ideje. Kezdd el szervezni a barátnős wellness strandolást!

Halak: Végre egy olyan nap, amikor minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, ahogy számítasz rá, semmi rossz meglepetés, csak színtiszta kiszámíthatóság. Nem mintha nem szeretnéd az izgalmakat, csak most megérdemelsz egy kis nyugit.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Június 27., Kedd

Horoszkóp: Június 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 27-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 26-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp: Június 22., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 22-én is!

Horoszkóp: Június 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 21-én is!

Horoszkóp: Június 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 20-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 19-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp: Június 15., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 15-én is!

Horoszkóp: Június 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 14-én is!

Horoszkóp: Június 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 13-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!