2016.07.06.@ 00.07

Horoszkóp: Július 6., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 6-án is!

Cosmopolitan.hu
23 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 6., Szerda

Kos: Hihetetlen türelemmel istápolsz egy barátnődet vagy közeli családtagodat, akivel már senki nem olyan megértő, mint te, viszont ez azt jelenti, hogy 0-24 órás készenlétben vagy miatta. Biztosan neked is jó, ha ennyire magadra vállalod az ő problémáit is?

Bika: Félsz megkérdezni pár dolgot a munkahelyeden? Akkor most itt az idő, hogy összeszedd a legfontosabbakat, és előállj vele a főnöködnél vagy HR-en, mert minden melóval kapcsolatos tárgyalás most jól alakulhat.

Ikrek: Féltékenységgel küzdesz, de az a legnagyobb baj, hogy magadnak sem tudod megmagyarázni, hogy miért, csak egyszerűen ezt érzed. Mintha valami rossz erő kerítene hatalmába, ami ellen tehetetlen vagy, pedig nem így van, söpörd félre a gondolatot.

Rák:  Feszengsz egy pasi társaságában, azaz valami megmozdult benned. Kíváncsi vagy rá, de kicsit félsz is az egésztől, pedig jó lenne, ha megpróbálnál örülni annak, hogy keresi a társaságodat, hiszen ez nem véletlen…

Oroszlán: Nehezen viseled a stresszt, szinte minden önmegnyugtató technikád csődöt mond, mert valahogy azért mindig visszakúsznak az idegesítő gondolatok a fejedbe. Olyan kikapcsolódást válassz, ami nem engedi, hogy elkalandozz.

Szűz: Türelmetlen vagy és hirtelen haragú, nagyon nehéz kiengesztelni téged, ha valami megbánt ma, de neked sem kellene mindenen felhúzni magadat. Engedd el azokat a hülyeségeket, amik megakadályozzák, hogy ellazulj.

Mérleg: Egy lépést előre, kettőt hátra – valahogy így telik ez a mai nap, nehezen mennek a dolgok, pedig tényleg igyekszel, nem lógatod a lábadat, valahogy mégsem megy flottul sem a munka, sem az ügyintézés.

Skorpió: Végre látod a fényt az alagút végén, pedig az utóbbi napokban már eléggé kedvetlenül álltál mindenhez, fogyott a motiváció. Most viszont minden jó irányt vesz, csak figyelj!

Nyilas: Egyedül az alvás segíthet, és csak a szundi az, amit nem szabad kihagynod, mert rögtön érezni fogod a hiányát. Hétvégéig ne bulizz reggelig, mert a kimerültség elronthatja a hét hátralevő részét.

Bak: Ne menj bele egy olyan beszélgetésbe, amibe nem akarsz egy megérzés miatt, de valahogy vinne magával a sok téma… Lehet, hogy nagy árat fizetsz, ha túl sokat elárulsz magadról!

Vízöntő: Megismerhetsz egy elsőre elég problémásnak tűnő srácot, minden olyan zavaros körülötte, és nem nagyon erőlteti meg magát, hogy tisztább képet mutasson. Ha nem gondolod komolyan, akkor ezzel nincs is baj!

Halak: Zavarosak a gondolataid, nem is tudod, mit szeretnél, és elvárod másoktól, hogy kitalálják, mi lenne neked szuper. Ez nem igazságos, és túl nagy elvárás a kollégáidtól, szeretteidtől.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 25., Kedd

Horoszkóp: Október 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 25-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!

Horoszkóp: Október 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

Horoszkóp: Október 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 13-án is!

Horoszkóp: Október 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 7-én is!