2016.07.08.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Beindul a fantáziád és elkezdesz olyan srácokkal is flörtölni, akikkel pár hete még nem tetted volna. Izgalmas hétvégéd lesz, mert nagyon különböző pasikkal ismerkedsz majd meg.
Párban: Feledékeny vagy és ez a szétszórtság némi galibát okozhat közted és a szerelmed között. De hát nem könnyű mindent észben tartani,,amikor buli buli hátán van, igaz?

Bika:
Szingli: Rettenetesen élvezed a nyarat, teljesen belevetetted magad a partizásba, fesztiválozásba, és valahogy egyáltalán nincs hiányérzeted, hogy nincs pasid, viszont a barátaid állandóan azon vannak, hogy összehozzanak valakivel.
Párban: Ami neked fontos lenne, kiderül, hogy a pasidnak nem az, és ez nem esik valami jól, pedig te aztán mindent megteszel, hogy a kedvében járj. De hidd el, nem szabad semmit ráerőltetni.

Ikrek:
Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy olyan ismerőssel, aki az exeddel közös haver, és sajnos még mindig nem tudod, hogyan kéne viselkedned egy ilyen helyzetben.
Párban: Bátrabban mész bele konfliktusokba, jobban kiállsz magadért, de azért otthon, a barátoddal nem kellene folyamatos versenyben lennetek.

Rák:
Szingli: Kérdésessé válik rengeteg pletyka, amit a volt barátodról hallottál a szakítás óta, de ettől még nem tud megingatni, és ez szuper. Ez azt jelenti, hogy túl vagy rajta.
Párban: Egy srác totálisan elbizonytalanít, pár nappal ezelőttig biztos voltál abban, hogy a barátod a Nagy Ő, és akkor jön ez a fiú, és mindent felforgat. Azért csak óvatosan!

Oroszlán:
Szingli: Azt gondoltad eddig, mindig tudod, mit akarsz, most jött el az, hogy randizni hívnak a srácok, és egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy kialakult valami kép, milyen kapcsolatra vágysz.
Párban: Amennyire nehéz heted volt a munkahelyeden, annyira szuper lesz otthon, illetve bárhova is mentek a barátoddal, istenien érzed majd magadat. 

Szűz:
Szingli: Egyre forróbb közted és egy új srác között a hangulat, és mivel te eléggé zavarban vagy tőle, ezt ő is jó jelnek veszi. A pirulásod, dadogásod, zavarod mindent elárul.
Párban: Minél praktikusabban szervezd meg a hétvégét, mert ha túlzsúfolod, akkor csak feszült leszel, és a kapcsolatotoknak sem tenne jót. 

Mérleg:
Szingli: Egy projekt összehoz egy fiúval, akivel régen ismeritek már egymást, csak eddig nem kerültetek közel. Talán egy baráti szülinap, esküvő vagy hasonló esemény közben taliztok újra.
Párban: Szereted te megmondani, mi legyen a hétvégi program, ha véletlenül a barátod is szervezkedik, egyáltalán nem veszed jó néven, pedig inkább értékelhetnéd, hogy nem mindig rád hárul.

Skorpió:
Szingli: Felkészületlenül ér, hogy egy céges bulin közeledni próbál az egyik kollégád. Zavar, nem tetszik vagy csak bizarr a helyzet? Nem mindegy! Fejtsd meg az érzéseidet hétvégén.
Párban: Egy spontán családi program eléggé bekavar, de nem érdemes rajta összevesznetek, mert mindketten mást csinálnátok legszívesebben. 

Nyilas:
Szingli: Érdemes próbára tenni egy pasit, aki tényleg tetszik? Egyelőre ne tesztelgesd, nincs sok értelme, viszont észre fogja venni, és akkor viszont annyi az egész viszonynak.
Párban: Minden jót tenne nektek, ami kimozdít titeket otthonról. Szinte biztos, hogy jól érzitek majd magatokat, ha kiléptek a komfortzónátokból.

Bak:
Szingli: Egy jó randi még nem minden, de egy jó kezdet, és kellene még esélyt adnod a fiúnak, hogy további szuper estéitek legyenek. Ez azért nem olyan nagy áldozat tőled, nem?
Párban: Egy új közös cél, nagyon összehoz titeket, és kifejezetten jót tesz, ha mostanában ellaposodott a kapcsolatotok. De persze ehhez az kell, hogy mindketten kedvvel csináljátok.

Vízöntő:
Szingli: Egy fura, de nagyon szórakoztató sráccal ismerkedhetsz meg, akivel semmi komolyat nem érdemes terveznetek, viszont arra szuper, hogy nyáron elüsd vele az időt.
Párban: Egyre több pár szakít körülöttetek, és ez köztetek is okozhat konfliktust, márpedig azért, hogy ki ki mellé álljon a szétválások után. 


Halak:
Szingli: Egy srác inspirál, elröpül vele az idő, de mégsem érzed azt az erős vonzalmat, amit szeretnél egy párkapcsolatban. Ne add alább annál, mint amire vágysz.
Párban: Szeretnél egy-két társaságot összehozni nálatok vagy egy bulin, mert nincs időtök külön-külön találkozni velük? Nem biztos, hogy ez jó ötlet, várj még ezzel!

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoripó szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 15-én is!

Horoszkóp: December 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Horoszkóp: December 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Horoszkóp: December 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Horoszkóp: December 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 7-én is!

Horoszkóp: December 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 28-án is!