2016.07.11.@ 00.07

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 11-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Amennyire szuperül alakult a hétvégéd, annyira nehezen veszed fel a fonalat hétfőn. Persze, nem cserélnéd el senkivel a hétvégi élményeket, de most azért lennél egy kipihentebb lány bőrében. Holnaptól frissebb leszel!

Bika: Végre rendeződik a helyzet a munkahelyeden, ki hova kerül, milyen új feladatokat kap, mikor  megy szabira és addig a többieknek mit kell csinálnia. Így előre tudsz dolgozni és nyugisabb lesz a nyaralásod.

Ikrek: Hatástalannak tűnik minden baráti próbálkozás egy kollégádnál, de talán most abba is hagyhatnád, hogy te legyél mindig a jó fej, kedves csaj, aki mindenben segít. A saját karrieredre koncentrálj!

Rák: A céges pletykák sokszor megtévesztőek, ne dőlj be nekik, és ne is kezdj el nyomozni hiteles infók után. Ha valamit meg kell tudnod, időben eljut hozzád is a főnöködtől!

Oroszlán: Egy céges eseményre vagy hivatalos a héten, amire elég sokat kellene készülnöd. Ne görcsölj rá, abban a szettben menj, amiben mindig tetszel magadnak, és egész este jól érzed majd magad benne. A komfort fontos, hogy magabiztos legyél!

Szűz: Felépítesz egy szuper stratégiát, tervezel, túlórázol, és lehet, hogy kiderül, mégsem jó úgy ahogy csináltad. Ne omolj össze a hírre, szedd össze fejben, mi az, amit megtarthatnál ez előző munkából, hogy ne dolgozz feleslegesen.

Mérleg: Hihetetlenül jól bánsz az időddel, mindenki csak a feladatai felénél tart, amikor te már készülsz ebédelni vagy haza. Ilyen flottul megy majd egész héten minden.

Skorpió: Az a kollégád, akivel folyamatos versenyben vagytok – ha nem is tudatosan – most előnyhöz jut, ráadásul nem is fair módon vagy csak szerencséje van. Ez inkább motiváljon, mint idegesítsen!

Nyilas: Végre hozzászoktál egy rutinhoz, amit magabiztosan csinálsz, amikor jön egy új feladat, ami kizökkent. Nem véletlenül oszt ki új melót a főnököd, nem szeretné, ha unnátok a munkátokat!

Bak: Ébredéstől lefekvésig képes lennél dolgozni, de biztosan jót tenne napokig gőzerővel melózni? Ahhoz, hogy  jól végezd a munkádat, megújulj, friss legyél és terhelhető, pihenned is kellene!

Vízöntő: Érkezhet hozzátok egy új kolléga, aki elsőre nem lesz szimpatikus, mert talán túl határozott, de ez csak azt jelenti, hogy igyekszik, szeretne megfelelni mindenkinek. Ha megismered, jóban lesztek!

Halak: Egy hirtelen jött utazási lehetőség teljesen feldob, még akkor is, ha az út nagy része munkával telik majd. Jót tesz majd neked ez a változatosság, és rengeteg tapasztalatot is gyűjthetsz.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Horoszkóp: Január 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 9-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 5-én is!

Horoszkóp: Január 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 4-én is!

Horoszkóp: Január 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 3-án is!

Horoszkóp: Január 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 2-án is!

Szilveszteri horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled az év utolsó napjain? Csekkold le nálunk a szilveszteri horoszkópodat!

Horoszkóp: December 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 28-án is!