2016.07.22.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Minden másodpercben elbizonytalanodhatsz, hogy valóban randizni akarsz-e a mai fiúval, de igazából mi tart vissza? Csalódás csak akkor érhet, ha túlságosan beleéled magadat, hogy ő a Nagy Ő.
Párban: Az egyikőtök közeli barátja kicsit bezavarhat a nagy harmóniába, ami a kapcsolatotokban most van, de ne aggódj, nem sokáig tart ez a feszkó a haverotok miatt.

Bika:
Szingli: Intenzíven önt el az érzés egy srác iránt, szinte nem is érted, mi történik veled, csak azt, hogy jó, és ezer éve vártál már erre a pillanatra. Hm, izgi!
Párban: Ne engedd, hogy akár picit is bezavarjon egy harmadik a szerelmetekbe! Rajtad múlik majd mennyire engedsz közel magadhoz egy barátot, szóval legyél óvatos.

Ikrek:
Szingli: Szuperül érzed magad otthon is, meg a legjobb barátaid szűk társaságában, és nem vagy nyitott az ismerkedésre – illetve ezt csak hiszed, amíg meg nem ismerkedsz egy dögös sráccal…
Párban: Mindig te vagy a legkedvesebb csaj a társaságban, és ezt néha félreérti pár srác. A hétvégi bulin is lehet ilyen hiába van a közelben a barátod, kiszemelhet magának egy másik srác, és nem lesz könnyű elkerülni a balhét.

Rák:
Szingli: Talán még sosem voltál ennyire ideges egy randi miatt, mint most, pedig tényleg nem érzel semmi extrát a fiú iránt, vagy mégis? Esetleg magadban nem vagy elég biztos?
Párban: A pasid minden rezdülésében érzed a feszültséget? Egyelőre hagyd békén, hadd küzdjön meg vele egyedül, és csak akkor lépj közbe, ha látod rajta, hogy nem tud ellazulni.

Oroszlán:
Szingli: Egy nagyon-nagyon érdekes beszélgetésbe bonyolódsz egy sráccal, aki az elején nem is tetszik annyira, de később csak rá tudsz majd gondolni.
Párban: Ha mostanában többször is ledöntött valami betegség, akkor talán túlhajszolt vagy, de az is lehet, hogy valami lelki oka van, aminek a szerelmedhez van köze. Ideje van, hogy kiderítsd az okokat!

Szűz:
Szingli: Minden álomszerű, pontosan tudod mit szeretnél, és minden egész jól alakul, hogy elérd. Élvezd ezt az időszakot, rengeteg élményt, tapasztalatot tartogat ez a pár nap, amire mindig emlékezni fogsz.
Párban: Hihetetlenül aktív a fantáziád, a pasid örül ennek a legjobban. Persze nem direkt csinálod, ez ösztönösen jön, és pont ettől érzi nagyon szerencsésnek magát a barátod.

Mérleg:
Szingli: Kicsit csalódott vagy az utóbbi idők randijai miatt? Ne vonj le ebből semmilyen következtetést, és ne engedd, hogy elrontsa a kedvedet pár rosszul sikerült este. Nem a hozzád illő fiú volt.
Párban: Mindent megteszel, hogy szuper hétvégétek legyen, mégsem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. De ne engedd, hogy ez elrontsa a kedvedet, a jó pillanatokat pedig használd ki.

Skorpió:
Szingli: Egy fellángolás vége következhet, talán végre tisztán látod, milyen igazából a legutóbbi kiszemelted. Nem is baj, legalább nem szántál rá túl sok időt, és végre továbbléphetsz.
Párban: Jó sok közös barátotok jön össze egy partira, ami nagyon feldob, szükségetek volt már egy ilyen estére, és ez csak megalapozza a hétvége hártalévő részét.

Nyilas:
Szingli: Mindent elkövetsz, hogy megkedvelj egy srácot, akiért kb. minden második lány odavan, és még te is bejössz neki, de valahogy mégsem megy. Nincs ezzel semmi baj, maximum a többi csaj irigykedik kicsit.
Párban: A féltékenység többször is jelen lesz a kapcsolatotokban, de remekül kezelitek a helyzetet, és emiatt semmi komoly problémát nem okoz majd.

Bak:
Szingli: Sokat töprengsz a régi kapcsolataidon, és nem is lesz mindig felhőtlenül jó kedved az emlékektől, de legalább megkönnyebülsz, hogy ez már csak múlt, és csomó jó dolog vár a jövőben.
Párban: Az egyik ex feltűnhet a színen, ami kicsit bekavar, de szerencsére amilyen hamar feltűnik, olyan gyorsan felszívódik, úgyhogy nem tudja elrontani a hétvégét.

Vízöntő:
Szingli: Nem vagy olyan paszban, amikor száz százalékosan tudsz örülni, hogy a legjobb barátnőid nyáron bepasiztak, te pedig még nem, de hidd el, neked sem kell már sokáig várni.
Párban: Olyan sok programotok van, hogy nagyon gyorsan elrepül majd a hétvégétek, figyelj arra, hogy ne felejts ki senkit, akinek megígértetek egy közös bulizást, vacsorát, mozizást.

Halak:
Szingli: Sokkal jobban megérintenek a szerelmes történek, a romantikus regények vagy mozik, ami azt jelenti, hogy már te is nagyon vágysz egy komoly kapcsolatra, de semmiképp ne keseredj el, szervezz rengeteg barátnős programot.
Párban: Érzelmes hangulatban vagy, és fontosnak érzed, hogy ki is mondj mindent. A pasid viszont nem biztos, hogy lelkizős hangulatban van, emiatt ne sértődj meg, ő is imád téged.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Horoszkóp: Január 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 9-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 5-én is!

Horoszkóp: Január 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 4-én is!

Horoszkóp: Január 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 3-án is!

Horoszkóp: Január 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 2-án is!

Szilveszteri horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled az év utolsó napjain? Csekkold le nálunk a szilveszteri horoszkópodat!

Horoszkóp: December 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 28-án is!