2016.07.25.@ 00.07

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 25-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Feltornyosulnak a feladatok előtted, de ez cseppet sem veszi el a kedvedet a munkától, sőt kifejezetten élvezed, hogy gyorsan elmegy a nap a melóval. Este még arra is lesz erőd, hogy elmenj edzeni vagy bulizni.

Bika: Két fontos feladat közül nem tudod, mivel kezdj? Ami fárasztóbb, mivel délután alacsonyabb lesz az energiaszinted, és a hét közepéig így is marad. Tartalékolnod kell! 

Ikrek: Minden elsodor a munkától, és nagyon nehezen hangolódsz rá újra, úgyhogy, ha határidős melód van, akkor próbálj befejezni egy-egy feladatot, mielőtt csekkolod az e-mailjeidet vagy a chatablakodat.

Rák: Nem vagy tisztában a képességeiddel, minden  új feladatnál reszketsz, hogy sikerül-e. Hidd el magadról, hogy meg tudod tanulni, meg tudod oldani, be tudod időben fejezni, amit rád bíznak.

Oroszlán: A kedved jó, a munkához viszont semmi erőd nincs. A jó fej kollégákkal tölts el egy kicsit több időt, hátha motiválna, vagy legalább a hülyéskedéssel könnyebben telne az idő.

Szűz: A kevesebb néha több – ugye tudod?! Nem egy hosszú beszéddel, tervvel kellene lenyűgöznöd a főnöködet, hanem egy tömör, világos, akár vázlatos bemutatóval.

Mérleg: Mindent elkövetsz, hogy megszeresd azt a kollégát, akit mindenki bír, neked viszont nem megy? Nem baj, nem történik semmi, ha nem jársz vele bulizni, és nem vele beszéled ki a céges pletykákat, főleg, ha nem szimpi.

Skorpió: Amiben eddig biztos voltál a munkáddal kapcsolatba, most bizonytalanná válik, és ezt nem viseled jól. Az a lelki alkat vagy, akinek szüksége van stabilitásra, megszokásokra. Minél gyorsabban alkalmazkodsz a változásokhoz, annál könnyebb lesz!

Nyilas: Egy lazább hét után most egy durvább jön. Ha nem is lesz több a munkád, stresszesebb lesz, ami azt is jelenti, hogy talán kevesebbet is fogsz aludni és kialakulhat egy ördögi kör, amitől ingerült leszel. A pihenés regenerálja az idegeidet is!

Bak: Több konfliktusod is lehet egyszerre, de ezt nem azt jelenti, hogy miattad van, vagy te robbantod ki, egyszerűen csak nem hagyod magad és ez így van rendben. Túl leszel hamar ezen a nehéz időszakon is.

Vízöntő: A fizetésed körül lesz némi változás, nem lesznek anyagi problémáid ettől, csak egy kis ügyintézésre lesz szükséged, talán nem adtál le időben valami papírt vagy igazolás, szóval ne ess pánikba.

Halak: Ne hagyj veszni egy jó ötletet sem, akkor sem, ha mások szerint nem jó. Sőt, talán akkor vigyázz rá a legjobban, mert lehet, hogy irigységből kritizálták. Írd fel részletesen, amit kigondoltál és egy alkalmasabb időben kapd elő! Akár életed ötlete is lehet!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 27., Csütörtök

Horoszkóp: Július 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Július 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 26-án is!

Horoszkóp: Július 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 25-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp: Július 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Horoszkóp: Július 13., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!

Horoszkóp: Július 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 11-én is!