2016.08.03.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 3-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 3., Szerda

Kos: Végre jut mindenre időd, amit régóta halogatsz, tarthatsz végre beauty-napot, shoppingpartit, vagy bármit, amire több órára van szükséged, és mostanában nem volt egyhuzamban ennyi. 

Bika: Kérdezz rá bármire a pasidnál, amire úgy érzed, megérdemled a választ. Igen, az ő lelke is fontos, de a tiéd is, neked is szükséged van az érzelmi biztonságra és arra, hogy ne legyen kétségek benned.

Ikrek: Kitűzöl egy célt, és rendre meggyőzöd magad arról, hogy miért nem tudod majd megvalósítani. Miért ne tudnád? Egyszer kellene bebizonyítani magadnak, hogy mindenre képes vagy, és utána nem inganál meg. Vegyél erőt magadon!

Rák: Van egy határ, ami után nem szívesen erőlteted meg magadat, de tényleg ez a legjobb hozzáállás, ha a párkapcsolatodat szeretnéd megmenteni? Igenis van az a helyzethez, hogy neked kellene jobban odatenni magadat…

Oroszlán: Ez nem a legjobb nap arra, hogy valami nagy kaliberű tervbe vágj bele, nem látod reálisan a körülményeket, de nem a te hibádból, egyszerűen pár infó nem jut el hozzád. 

Szűz: Az egyik kollégád el sem tud szakadni tőled, sőt, ha ő egy fiú munkatárs, akkor elég valószínű, hogy hamarosan, nem csak az irodai kávézóban szeretne találkozni veled. És te mit szeretnél?

Mérleg:  Egy réges-régi családi történet kerül elő, amiről azt hitted, már megoldódott. Most itt van, és képtelen vagy elhessegetni, mindenképp szeretnél belefolyni, megoldani, békíteni, bármit, csak tehess valamit.

Skorpió: Ami jó megoldásnak tűnt tegnap, ma biztosan nem az. Bizonytalan vagy, ami ezúttal döntésképtelenséget jelent, és ettől nem érzed túl jól magad. Csak akad valaki, akinek elmesélheted a helyzetet és tanácsot kérhetsz, ugye?

Nyilas: A főnököddel kerülhetsz konfliktusba, de mivel te leszel erkölcsi fölényben, szinte biztosan te jössz ki jól belőle. Viszont minden eddigi sérelmedet fel kellene hoznod, hogy ne nyomasszon tovább.

Bak: Ha most elhatározol valamit, akkor sokáig ki tudsz tartani mellette. Lelkileg és fizikailag is szuper passzban vagy, itt az idő, hogy kitűzz egy nagy célt és el is indítsd az új projektedet.

Vízöntő: Minél többet agyalsz rajta, annál biztosabb vagy benne, hogy az új srác nem is picit tetszik, hanem nagyon odavagy érte. Innentől már csak az okoz majd problémát, hogyan leplezd… Persze egy ponton kimutathatod!

Halak: Ma jól be kellene osztanod az energiádat. Például vitára, versenyzésre nem érdemes pazarolnod az erődet és idődet. Fordítsd arra, hogy új motivációt találj, inspirálódj, ismerj meg új embereket.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skoripó vízöntő zsűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 17-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat január 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Horoszkóp: Január 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 12-én is!

Horoszkóp: Január 11., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat január 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!

Horoszkóp: Január 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 5-én is!

Horoszkóp: Január 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 4-én is!