2016.08.05.@ 00.08

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Amióta egyedül vagy, most vagy a legjobb formádban. Nem sürgeted az időt, nem akarsz túl sokat egyszerre, úgy tűnik, a nyár csodát tett veled, úgyhogy élvezd ezt a szuper állapotot!
Párban: Nyáron valahogy minden könnyebb, a konfliktusok is gyorsabban elcsitulnak, te is hamarabb túlteszed magad a sérelmeken, és ez a lehető legjobb most a párkapcsolatodnak.

Bika:
Szingli: Mindenáron pasizni akarsz, nem is érzed jól magad, ha pár srác nem vesz körbe egy bulin, pedig néha partizhatnál csak a táncolásért, a jó kedvért, a lazulásért. Jó lenne, ha a flörtfaktort pár órára kiiktatnád.
Párban: Szeretnél teljesen elfelejteni minden régi problémát, szakításokat, veszekedéseket, de valahogy mégis vissza-visszakúsznak a fejedbe és nem tudod kizárni ezeket. Lehet, hogy egy-két nap egyedüllétre lenne szükséged!

Ikrek:
Szingli: Finoman, mégis határozottan kellene megmondanod annak a srácnak, aki nem tetszik, hogy mi a szitu, amúgy minden marad így, és nem jutsz levegőhöz, ő pedig továbbra is nyomul.
Párban: Olyan fura gondolataid vannak, hogy kinek fontosabb ez a kapcsolat, neked vagy neki. Ha nem lenne számára komoly, akkor nem lenne veled, hidd el, ilyen egyszerű!

Rák:
Szingli: Egy érdekes, de kicsit gyerekes srác kerül a közeledbe, igazából még azt sem tudod, milyen céllal keresi a társaságod, de azért túl sokat ne gondolkodj az okokon…
Párban: Türelmetlen vagy, talán picit hisztis is, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy mindenről a barátod tehet, ugye ezt te is tudod? Akkor ne kreálj mindenből túl nagy problémát és élvezd ezt a szuper nyári hétvégét!

Oroszlán:
Szingli: Egyik pillanatban el vagy keseredve, a másikban reménytelibb vagy, nem igazán tudsz kiigazodni az érzéseiden, de az a baj, hogy más sem. Amíg magadban nem tisztázod, addig ne erőltesd a randizást.
Párban: Nagyon-nagyon jól érzed magad most a kapcsolatodban, kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, nagy a szerelem, de közben megvan a szabadság is. Most talán mozgástérre van szükséged, de ez nem baj a fiúdnak, használd ki!

Szűz:
Szingli: Fontos neked az értékrend és a világról alkotott kép, és igenis lehetetlen, hogy olyannal legyél, akinek ez mindegy vagy nem azt gondolja, amit te. Maradj ilyen határozott, ebben tényleg nem érdemes magaddal alkudozni!
Párban: Fel sem merül benned, hogy a pasid barátairól is bármit mondj, de igenis van olyan, ami nagyon zavar bennük vagy velük kapcsolatban? Akkor ezt meséld el a fiúdnak, tudnia kell róla, ha kerülöd a haverjait.

Mérleg:
Szingli: Talán ma, vagy inkább holnap leszel olyan hangulatban, hogy nyitott legyél, társaságba menj. Hiába van nyár, nem mindig van hangulatod a partizáshoz, de ez nem is baj, ne is erőltesd.
Párban: Olyan dologért is kitartóan harcolsz a párkapcsolatodban, amiről már te sem vagy feltétlenül meggyőződve, hogy úgy jó, de mégsem tudod elengedni. Ez csak a büszkeséged, igaz?

Skorpió:
Szingli: Mindenért hihetetlenül szerencsésnek érzed magad, és az öröm csak úgy sugárzik belőled, a pasik pedig ezt imádják. A felszabadult csajokért odavannak, mi szóltunk!
Párban: Mintha nem mondana igazat, talán valami kegyes hazugságot sejtesz? Nem lehet, hogy csak egy kicsit féltékeny vagy, de magadnak sem vallanád be?!

Nyilas:
Szingli: Egy kis távolságból már teljesen másképp nézel a volt kapcsolatodra, az exedre. Már van egy fal köztetek, ami sosem fog újjáépülni, de ez nem baj, sőt. Talán ez az igazi lezárás.
Párban: Mindketten sokat adtok bele a kapcsolatba, de a munkátok, a barátaitok és a családotok is rettenetesen fontos, nem mindig a párkapcsolat az első, most is ilyen állapotban vagytok, de ez teljesen normális.

Bak:
Szingli: Hirtelen változik a hangulatod, és ezt egy pasi sem tudná követni. Viszont ez nem is lehet akkora akadály, hogy ne lehessen áthidalni. Érzékeny vagy, ezt el kell fogadniuk.
Párban: Nagyon erős támasz a barátod, és most is bebizonyítja, a lehetetlennek tűnő helyzetekben is mindig józan és racionális. Ezt a stabilitás és biztonság nagyon fontos neked, ugye?

Vízöntő:
Szingli: Amikor már tényleg nem látod túl fényesen az ismerkedési lehetőségeket, akkor felcsillan a remény! Csak ne legyél kételkedő, add meg az esélyt a srácnak!
Párban: Igen, valóban valami nem oké a kapcsolatotokban, viszont nem most fogod megtalálni az okát. Egy változás talán majd egyértelművé teszi, de ne lásd olyan sötéten a helyzetet!


Halak:
Szingli: Igaz, hogy munkával is telik a hétvége, viszont a maradék kis szabadidődet rendesen kihasználod, nehogy pasisztori nélkül menjen el a hétvége, igaz?
Párban: Minden párkapcsolatban van körforgás, de most először tapasztalod meg, hogy valóban így van. Még az a szerencse, hogy ezt nagyon kellemes dolgon érzed majd meg…

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Horoszkóp: Január 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 9-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 5-én is!

Horoszkóp: Január 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 4-én is!

Horoszkóp: Január 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 3-án is!

Horoszkóp: Január 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 2-án is!

Szilveszteri horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled az év utolsó napjain? Csekkold le nálunk a szilveszteri horoszkópodat!

Horoszkóp: December 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 28-án is!