2016.08.12.@ 00.08

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ma reggel nem tudod pontosan,hogy mi lesz a programod vasárnap estig, de ez nem is baj, rengeteg spontán bulira emlékszel ma is úgy, hogy életed egyik legjobb élménye volt, ugye?
Párban: Felkavaró, ha megtudod az egyik volt szerelmedről, hogy dráma van körülötte. Ha megnyugszol attól, hogy felhívod, akkor tedd azt, de nem kell feltétlenül megmentened, kihúznod a bajból.

Bika:

Szingli: Elképzelhetetlen, hogy úgy érjen véget a hétvége, hogy ne ismerkedj meg valakivel. Ráadásul – fesztivál időszak ide vagy oda – nem is csak egy nyári flörtre esélyes a pasi…
Párban: Jól gondold meg, hogy együtt menjetek-e bulizni, mert teljesen máshoz van kedvetek. Keress magadnak társaságot, és akár azt is megcsinálhatjátok, hogy egy darabig együtt buliztok, aztán szétváltok a saját bandátokkal.

Ikrek:

Szingli: Minél jobban akarod, annál kevésbé van önbizalmad az ismerkedéshez. Picit nyugodj meg, ne csak az “ismerkedés szabályaira” koncentrálj, hanem arra is, hogy jól érezd magadat.
Párban: Mi a fontosabb, hogy minél több programotok legyen, emiatt idegesen és fáradtan érjen véget a hétvégétek, vagy hogy legyen pihenés, romantika és parti is?! Nehéz döntés, de ketten többre mentek…

Rák:

Szingli: Olyan kritériumokat állítasz fel már az első randi után, aminek senki – vagy esetleg egy ufó – felelne meg. Engedd kifutni a dolgot, hagyj időt a srácnak és magadnak is!
Párban: Mindenben képes vagy meglátni a rosszat, pedig igazából egyáltalán nem akarsz negatív lenni. Valahogy most nem látsz minden rózsaszínnek a kapcsolatodban, de majd elmúlik.

Oroszlán:

Szingli: Egy kis időre búcsúzz el a törzshelyektől, minden este próbálj ki a barátnőiddel valami új bárt, éttermet. Nem kifejezetten az ismerkedés miatt, de az csak egy kellemes velejárója lesz.
Párban: Miért lázadsz minden ellen, amit a barátod kitalál, eltervez? Tényleg nem tetszik, vagy valami más bajod van, és így jön ki belőled? Nem ártana magadban is letisztázni!

Szűz:

Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki még talán annak idején tetszett is, de nem volt alkalmatok közelebbről megismerkedni, most viszont sikerülni fog…
Párban: Minden porcikáddal azon vagy, hogy szuper hétvégétek legyen, viszont ettől a nagyon-akarom-hozzáállástól lehet, hogy nem sikerül olyan jól és csalódás ér. Engedj meg magatoknak egy kis rugalmasságot!

Mérleg:

Szingli: Elhatározol valamit a szerelmi életeddel kapcsolatban, de persze nem valószínű, hogy tartod magad hozzá, és utána haragszol mindenre és mindenkire.
Párban: Felmerülhet egy komolyabb előrelépés a kapcsolatotokban, de megijedsz, és nem biztos, hogy jól esne a barátodnak, ha ezt el is mondanád neki. Várj még vele!

Skorpió:

Szingli: Húha, olyan szuper buliba csöppenhetsz, amilyenben már régen nem voltál, a felszabadultságod pedig mágnesként vonzza majd a pasikat!
Párban: Annyi melót viszel haza, mást nem is mersz mellette tervezni, de az a szerencse, hogy a barátod viszont igen, és kirángat a négy fal közül.

Nyilas:

Szingli: Iszonyatosan nehéz téged most kirobbantani otthonról, annyira jól eltervezted, hogy olvasol vagy filmet nézel, de holnap azért vesd bele magad az éjszakába.
Párban: Pénteken még a munka lesz a középpontban mindkettőtöknél, de holnaptól mindenképp legyetek kettesben, beszéljétek át a hetet, pótoljátok be, amire hét közben nem volt idő.

Bak:

Szingli: Néha rosszul viseled a szerelmes párok látványát, de már nem vagy dühös, nem ez tölti ki a napodat, hogy bosszankodsz, mit rontottatok el. Ez szuper, te is érzed a különbséget, ugye?
Párban: Amit tegnap még akartál hétvégére, ma már egyáltalán nem, és ehhez nem igazán tud alkalmazkodni a barátod. Semmi baj nincs azzal, ha neked már máshoz van kedved.

Vízöntő:

Szingli: Kicsit más nézőpontból látod magad, mint eddig. Erősebbnek, magabiztosabbnak, önállóbbnak, kezded magad újra felépíteni.
Párban: A büszkeséged meggátol abban, hogy belásd, ha a barátodnak volt igaza. Nem baj, nem jön rögtön ez az érzés, de előbb-utóbb megfogalmazódik benned, és akkor neki is el tudod mondani.

Halak:

Szingli: Olyan régen voltál komoly kapcsolatban, hogy olyan dolgokat is romantikusnak gondolsz, amit régen nem. Ettől csak még értékesebbek lesznek a szerelmes pillanatok a következő kapcsolatodban.
Párban: Nem tudod elégszer elmondani a fiúdnak, mennyire fontos neked. Mindig ki kell mondanod, de ugyanezt nem várhatod el tőle. Fogadd el, ha másképp nyilvánítja ki az érzéseit.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

Horoszkóp: Szeptember 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 20-án is!

Horoszkóp: Szeptember 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 18-án is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 14-én is!

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 7-én is!

Horoszkóp: Szeptember 6., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 5-én is!