2016.09.16.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Csak sorolod magadban, miért is jó szinglinek leni, de valahogy nem hiszed el, nem vagy elég meggyőző, amikor egy buliba minden barátnőd a pasijával megy. Te viszont addig partizol, amíg akarsz, mert senki nem mondja azt, hogy indulni akar.
Párban: Szenvedélyes vita alakulhat ki köztetek, de elég gyorsan meg tudod győzni a barátodat, hogy fölöslegesen vitatkoztok, és akkor ő is lehiggad, de ehhez az kell, hogy te zárd le a konfliktust.

Bika:
Szingli: Kevesebbet bánkódsz a legutóbbi szakításod miatt, de azért még érzed, hogy nem tudtad teljesen lezárni? Ez egy hosszú folyamat, de minél jobban és intenzívebben lefoglalod magadat, annál könnyebb lesz.
Párban: Sokkal erősebb a szabadság iránti vágyad, mint kellene, sőt azon veszed észre magadat, hogy direkt a pasid nélkül szervezel programokat a hétvégére, biztosan jó ez így?

Ikrek:
Szingli: Egyre jobban tetszik egy srác, és minél inkább odavagy érte, annál kisebb lehetőséget látsz arra, hogy megismerjétek egymást. Ez csak félelem, izgalom, nem jelent semmit, keresd a lehetőségeket továbbra is!
Párban: Összeismerkedsz egy pasival, aki rögtön beindítja a fantáziádat, még akkor is, ha nagyon szereted a barátodat. Van ez így, de nem kell rögtön flörtölni is, csak mert megtetszett.

Rák:
Szingli: Nyilván fontosak a barátaid, de most inkább fókuszálj magadra. Pár dolgot végig kellene gondolnod, mi miért fontos neked vagy, hogy mire vágysz éppen. Nem jó, ha mások befolyásolnak, ha fontos döntés előtt állsz.
Párban: Mindenáron segíteni akarsz a pasidnak, olyan dolgokban is, amiben nincs rá szüksége. Bízz benne annyira, hogy megmondja, ha valamire szüksége van.

Oroszlán:
Szingli: Sokszor jelentkezik az exed? Akkor talán jobb lenne, ha te tartanád a távolságot, nem kell felkapnod neki mindig a telefont, rögtön válaszolni az üzeneteire, koptasd el végre ezt a kapcsolatot és a kommunikációt.
Párban: Ahogy mást akartok, te megsértődsz vagy bezárkózol, és nem beszéled meg, te mit szeretnél. Ezzel nem mész majd sokra, neked is jobb, ha elmondod, mi zavar.

Szűz:
Szingli: Soha nem késő igent mondani egy olyan randira, amit elsőre elutasítasz. Bármi közbejöhetett, meggondolhattad magad stb. Ne magyarázkodj, csak mondd azt, hogy meggondoltad magad.
Párban: Kevesebbet vagytok együtt mostanában? Akkor a hétvégén mindent be kell pótolnotok, lesz is rá alakalom, de egy kis átszervezést igényel majd a 0-24 órás együttlét.

Mérleg:
Szingli: Sokkal kíváncsibb vagy az új srácra, mint ahogy kimutatod, de ez jó is így. Érdekesebb, izgalmasabb lesz, ha szépen fokozatosan ismered meg.
Párban: A pasid nagyon romantikus hangulatban van, engedd neki, hogy ő szervezzen programot, és persze adj visszajelzést is, ha szuperül érezted magad hétvégén.

Skorpió:
Szingli: Úgy érezheted valami tündérmesében vagy, gondolsz valamire és hamarosan megvalósul, persze nem konkrétan úgy, ahogy elképzeled, de nagyon hasonló módon. Annyira misztikus, hogy magad sem hiszed el.
Párban: Kevesebbet kellene aggódnod azon, ha valami nem stimmel köztetek. Hagyd őt gondolkodni, emésztgesse, amikről beszélgettetek. Kell neki idő, hogy leülepedjen.

Nyilas:
Szingli: Van terved hétvégére? Mindegy is, mert felülírja valami teljesen váratlan fordulat. Nem bánod, ha a tervezettnél sokkal-sokkal izgalmasabb napok jönnek, ugye?
Párban: Felcsillan a szemed, amikor a pasid elmondja, szabit vesz ki, viszont akkor meg ideges lehetsz, amikor elmondja, hogy esetleg legénybúcsúra megy, a nagymamáját látogatja meg… Hagyj neki teret, persze ehhez most minden lelkierődre szükséged lesz.

Bak:
Szingli: Egyre több pletykát tudsz meg a volt pasidról, de szerencsére már nem érint meg, sőt ez a legfőbb jele annak, hogy rohamos tempóban felejtesz. Hurrá!
Párban: A sokáig rejtegetett titkok kerülnek középpontba – igen, a tiéd is! Olyan témákat érinthettek, ami nem biztos, hogy első hallásra majd jól esik, de utólag rájössz, hogy jobb tisztázni.

Vízöntő:
Szingli: Kellemesen telik a hétvégéd, nem túl fárasztó, viszont rengeteg szuper programot tudsz belesűríteni, amitől igazán tartalmas lesz. Olyan barátnőkre is jut időd, akikkel ritkán tudsz találkozni.
Párban: Mindig másokhoz hasonlítod magadat, ez egy plusz stressz teljesen feleslegesen. Mérd ahhoz magadat, amit magaddal szemben felállítottál, az a legfontosabb.

Halak:
Szingli: Alakítsd úgy a gondolataidat, ahogy neked építő, kellemes, és ne terheld magad a hétvégén hosszú távú tervezéssel. Annyi minden változik még a következő pár hónapban, hogy talán felesleges is.
Párban: Egy új társaságba keveredtek egy régi baráton keresztül, és ez a más hangulat, új embrek teljesen felpezsdítenek. Már szükségetek is volt egy kis változásra.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

Horoszkóp: Március 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 23-án is!

Horoszkóp: Március 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 22-én is!

Horoszkóp: Március 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 21-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 17-én is!

Horoszkóp: Március 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 16-án is!

Horoszkóp: Március 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 14-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 10-én is!

Horoszkóp: Március 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 7-én is!