2016.09.19.@ 00.09

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat szeptember 19-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Rengeteg energiát ad a héthez, hogy más feladatokat kapsz, részben ismerős, részben új, és emiatt izgat. Van benne tapasztalatod, ami megnyugtat, és az új pedig kihívás.

Bika: Feltételezed, hogy a kollégáid, akikkel már egy ideje együtt dolgozol, fél szavakból is megért téged, de sajnos nem így van. Minden meetingre készülj úgy, mintha az első lenne!

Ikrek: Ez nem az a nap, amikor egyedül kellene dolgoznod az asztalodnál. Szükséged van valakire, akivel megbeszélheted az ötleteidet, kérdéseket tehetsz fel vagy csak megoszthatod a felelősséget.

Rák: Sokkal magabiztosabb vagy, mint a munkatársaid, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell versenyezned valamelyikkel a hét folyamán. Mindenki küzd az elismerésért, de neked könnyebb lesz megszerezni.

Oroszlán: Egész nap egy telefonhívást vagy üzenetet vársz, ráadásul ettől még valami változást is remélsz, mintha beindítana valami folyamatot. Ez egy jó hozzáállás, de talán egy picit pár hónappal előbbre is gondolkodnod kellene.

Szűz: Ha döntést kellene hoznod ma, akkor csak arra koncentrálj, minden mást zárj ki. Alaposan végig kell gondolnod, akár egyeztethetnél egy HR-es ismerősöddel vagy az egyik barátnőddel, hátha más szempontot is megmutatnak, mint ami eszedbe jutna.

Mérleg: Ne engedd, hogy behúzzanak a csőbe! Minden túl jó ajánlat gyanús lehet, amit alaposan át kell gondolnod, kérdezősködj a pozícióról, a cégről, a körülményekről, mielőtt választ adnál egy ajánlatra.

Skorpió: A praktikus, racionális terveidet ma alaposan összekavarja valaki, mostantól minden képlékeny, zavaros lehet, de ha jól alkalmazkodsz (azaz rugalmasan kezeled), akkor semmi okod pánikra!

Nyilas: Rengeteg “recept” van a sikerre, de nem szabad követned mást, mint a saját megérzéseidet, és figyelembe venni, mi passzolna hozzád. Ha nagyon távol áll egy feladatkör, akkor győzd meg a főnöködet arról, hogy másban vagy szuper!

Bak: Sűrű lesz ez a nap, sőt az egész heted nagyon pörgős lesz. Nemcsak a munka mennyisége fáraszt le, hanem az is, hogy este, éjjel is a melón gondolkodsz, amikor pedig ki kellene kapcsolni az agyadat. Most rettentő fontos lenne a pihenés!

Vízöntő: Egy tárgyalás, üzleti program inspirál, új irányt vehet a karriered. Egy kicsit azért dolgozd ki az új terveket, mielőtt bárkinek előadnád, mert még a következő napokban is jöhetnek újabb ötletek.

Halak: Vázlatokat készítesz, halványan összeáll valami a fejedben? Akkor foglalkozz vele minél többet, hogy egy kerek, egész, szépen kidolgozott munka legyen, amit magabiztosan adhatsz elő.

Címkék: bak sorpió bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 15-én is!

Horoszkóp: December 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Horoszkóp: December 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Horoszkóp: December 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Horoszkóp: December 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 7-én is!

Horoszkóp: December 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 28-án is!