2016.09.28.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 28-án is!

Cosmopolitan.hu
36 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 28., Szerda

Kos: Minden erőddel azon vagy, hogy ne te kezdeményezz vitát a párkapcsolatodban, de igazából nincs értelme elhallgatnod, ha valamivel problémád van. Persze nem hisztisen, de azért a pasid tudtára kellene adnod, ha valami nem stimmel.

Bika: Ez egy szuper napos és vidám szerda lesz! Meglepő, mert pont hét közepén szoktál leereszteni, kivételesen ez a legjobb formád a héten. Egyébként a hét második fele is kellemesen telik majd.

Ikrek: Nem szeretsz fölöslegesen dolgozni, de előfordulhat, hogy a ma délelőtti munkád a kukába kerül, nem a te hibádból, de azért rosszul esik, és nem ad jó alaphangulatot. Próbáld elhúzni az ebédszünetet és friss lendületet venni!

Rák: Hullámzó a hangulatod, de alapvetően jól érzed magadat, a stressz is elkerül a munkahelyeden, szóval egy szavad sem lehet, mégis van némi hiányérzeted egész nap. Egy szuper esti program kilendíthetne!

Oroszlán: Már csak számolod vissza a napokat a hétvégéig, mert valami olyan következik, amire már régóta készülsz. Az ezzel kapcsolatos ügyintézés pedig leköti az összes energiádat és figyelmedet.

Szűz: Annyi energiád van, hogy ha nem vezeted le, akkor feszült leszel. Tervezz egy kinti edzést, amíg nincs nagyon hideg, esetleg keményebb fitneszórát is kipróbálhatnál, ami után jót tenne a szaunázás is levezetésnek.

Mérleg: A féltékenységgel nem tudsz mit kezdeni, mindegy, hogy a magánéletedben vagy a karrieredben kerülsz szembe vele, számodra érthetetlen egy-egy ismerős kirohanása ellened. Ne magyarázkodj, és legyél türelmes velük.

Skorpió: Kényelmesen indul a napod, aztán egyre több minden zúdul majd a nyakadba, amitől egyre hevesebben reagálhatsz a kedves közeledésekre is. A leterheltséged miatt ne bánts másokat!

Nyilas: Kaotikus a mai nap, szinte követni sem tudod, mi után mit kell csinálnod, de egy-két kolléga és a család szerencsére emlékeztetnek arra, hogy mi a dolgod. Délután már alig várod, hogy ágyba kerülj, de semmit nem felejtesz el, ez is valami…

Bak: Fáradékony vagy, de mégis talpon maradsz, mert érdekelnek azok a dolgok, amivel ma foglalkoznod kell. Ráadásul kapsz egy kis segítséget is, ami felgyorsítja a melót, és rengeted időd marad magadra.

Vízöntő: Türelmetlenségből jeles – talán ez lesz ma a jellemző rád. Sietsz, és nem érted, hogy más miért nem, pedig lehet, hogy a másik is igyekszik, csak nem idegesíti magát. Hm, ugye belátod, hogy kicsit túlidegeskedned?!

Halak: Igazán mélyen érint az egyik rokonod vagy barátnőd problémája, de szerencsére találtok közösen egy megoldást, és nagyon jól esik a lelkednek, hogy tudsz segíteni. Azért próbáld kitisztítani a fejedet, hogy a saját életedre is koncentrálj.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 27-én is!

Horoszkóp: Október 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 26-án is!

Horoszkóp: Október 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 25-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!

Horoszkóp: Október 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

Horoszkóp: Október 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 13-án is!

Horoszkóp: Október 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!