2016.10.26.@ 00.10

Horoszkóp: Október 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 26-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 26., Szerda

Kos: Minden percben enni tudnál, de ez inkább érzelmi dolog nálad, ideges vagy, esetleg nem tudsz fókuszálni, és emiatt elkezdesz nassolni. Ha már muszáj rágcsálnod, akkor gyümölcs- vagy zöldség szeleteket egyél.

Bika: Finomíts a stílusodon, néha olyan szavakkal is megbánthatsz másokat, amikről nem is gondolnád, hogy túl erős. Ez nem azt jelenti, hogy finomkodnod kell, csak gondold át, mi az, amit muszáj kritizálnod, és mi lenne kötözködés.

Ikrek: Elég elfoglalt vagy, de azért hagyj időt magadnak arra, hogy kicsit cseveréssz a barátnőiddel vagy a kollégáiddal, szuperül oldja a stresszt, ha meg tudod beszélni valakivel a napi stresszfaktorokat.

Rák: A kíváncsiságod elég zűrös helyzetbe hozhat. Ne kérdezz inkább rá olyan dolgokra, amikről tudod, hogy a másikat talán rosszul érintheti, te is érzékeny vagy és lehet, hogy ő is, ne vesszetek össze.

Oroszlán: Amikor azt hiszed, hogy túl vagy jó pár nehéz feladaton, akkor jön a következő adag, és egyre csak fogy az energiád, nem tudsz már annyira koncentrálni. Dobj be egy erős, mézes zöld teát, és jobban megy majd a koncentráció.

Szűz: A reggeli edzést ma ne hagyd ki, szükséged lenne rá mentálisan. Ha lehet, akkor szabadban mozogj, mert az oxigén nagyon jó hatással van a koncentrációra.

Mérleg: Hagyj időt a magánéletedre, neked is kell töltekezned, és a pasidnak is szüksége van rád. Mi lenne, ha meglepnéd egy finom vacsival és csak egymásra koncentrálnátok?

Skorpió: Sokat agyalsz a munkahelyi problémáidon, és ez akár rossz alváshoz is vezethet. Este muszáj kikapcsolódni, legalább egy-két órára, hogy racionálisan és teljességében lásd a problémát.

Nyilas: Minden igykezeted ellenére totális káosz van körülötted. Néha nem is érted, nap végére hogyan végzel, mert napközben nem látod át a dolgaidat. Megnyugtató lenne neked is, ha reggel rendszereznéd a teendőidet.

Bak: Lemerült már ma az akksid, talán már a kávé sem segít, de nem is baj, csak feszült lennél tőle. Helyette egyél pár kocka csokit, menj ki a levegőre, szellőztess sokat, igyál rengeteg vizet.

Vízöntő: A flörtölés igazán feldob, de azért ne ess túlzásba, talán félreérthető lesz, vagy túltolod, és kellemetlenül érzitek magatokat, ha a másik nem veszi a lapot. Csak finoman és viccesen!

Halak: Amennyire nehéz volt a tegnapi napod, ma annyival könnyebben veszed az akadályokat. Jutalmazd meg magad néhány finomsággal, egy szuper ebéddel a kedvenc kolléganőddel, és gondolj arra, hogy a nehezén már túl vagy!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 17-én is!

Horoszkóp: November 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!

Horoszkóp: November 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 14-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

Horoszkóp: November 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 3-án is!

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!