2016.10.26.@ 00.10

Horoszkóp: Október 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 26-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 26., Szerda

Kos: Minden percben enni tudnál, de ez inkább érzelmi dolog nálad, ideges vagy, esetleg nem tudsz fókuszálni, és emiatt elkezdesz nassolni. Ha már muszáj rágcsálnod, akkor gyümölcs- vagy zöldség szeleteket egyél.

Bika: Finomíts a stílusodon, néha olyan szavakkal is megbánthatsz másokat, amikről nem is gondolnád, hogy túl erős. Ez nem azt jelenti, hogy finomkodnod kell, csak gondold át, mi az, amit muszáj kritizálnod, és mi lenne kötözködés.

Ikrek: Elég elfoglalt vagy, de azért hagyj időt magadnak arra, hogy kicsit cseveréssz a barátnőiddel vagy a kollégáiddal, szuperül oldja a stresszt, ha meg tudod beszélni valakivel a napi stresszfaktorokat.

Rák: A kíváncsiságod elég zűrös helyzetbe hozhat. Ne kérdezz inkább rá olyan dolgokra, amikről tudod, hogy a másikat talán rosszul érintheti, te is érzékeny vagy és lehet, hogy ő is, ne vesszetek össze.

Oroszlán: Amikor azt hiszed, hogy túl vagy jó pár nehéz feladaton, akkor jön a következő adag, és egyre csak fogy az energiád, nem tudsz már annyira koncentrálni. Dobj be egy erős, mézes zöld teát, és jobban megy majd a koncentráció.

Szűz: A reggeli edzést ma ne hagyd ki, szükséged lenne rá mentálisan. Ha lehet, akkor szabadban mozogj, mert az oxigén nagyon jó hatással van a koncentrációra.

Mérleg: Hagyj időt a magánéletedre, neked is kell töltekezned, és a pasidnak is szüksége van rád. Mi lenne, ha meglepnéd egy finom vacsival és csak egymásra koncentrálnátok?

Skorpió: Sokat agyalsz a munkahelyi problémáidon, és ez akár rossz alváshoz is vezethet. Este muszáj kikapcsolódni, legalább egy-két órára, hogy racionálisan és teljességében lásd a problémát.

Nyilas: Minden igykezeted ellenére totális káosz van körülötted. Néha nem is érted, nap végére hogyan végzel, mert napközben nem látod át a dolgaidat. Megnyugtató lenne neked is, ha reggel rendszereznéd a teendőidet.

Bak: Lemerült már ma az akksid, talán már a kávé sem segít, de nem is baj, csak feszült lennél tőle. Helyette egyél pár kocka csokit, menj ki a levegőre, szellőztess sokat, igyál rengeteg vizet.

Vízöntő: A flörtölés igazán feldob, de azért ne ess túlzásba, talán félreérthető lesz, vagy túltolod, és kellemetlenül érzitek magatokat, ha a másik nem veszi a lapot. Csak finoman és viccesen!

Halak: Amennyire nehéz volt a tegnapi napod, ma annyival könnyebben veszed az akadályokat. Jutalmazd meg magad néhány finomsággal, egy szuper ebéddel a kedvenc kolléganőddel, és gondolj arra, hogy a nehezén már túl vagy!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 22-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját augusztus 21-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 18-án is!

Horoszkóp: Augusztus 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 17-én is!

Horoszkóp: Augusztus 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 15-én is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 8-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat augusztus 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!