2016.10.27.@ 00.10

Horoszkóp: Október 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 27-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 27., Csütörtök

Kos: A kreatív munka menne jól neked ma, mert sokkal nagyobb erőbedobással is csinálnád, és teljesen ki is kikapcsolna. Tutira nem feszkóznál annyit, mint az egyhangú feladatokkal. 

Bika: Fejezd ki jól az érzelmeidet, ha valami nem tetszik. Csak idegeskednél, meg agyalnál, ha nem mondanád meg a másiknak, amit gondolsz. A családodban például simán kimondhatsz mindent, ami zavar, ez nem kérdés.

Ikrek: Elhatároztad, hogy a párkapcsolatodban racionálisabb leszel? Hát ez ma nem biztos, hogy összejön, de nem is baj, inkább legyél szenvedélyes és nyílt.

Rák: A boss téged bízhat meg egy olyan feladattal, amihez rengeteg emberrel kell egyeztetned, és ez totális káoszt okoz. Izgalmas feladat, de egyben megterhelő is lesz.

Oroszlán: Egy sráccal egyre közelebb kerültök egymáshoz, rengeteget cseteltek, naponta többször levelet is váltotok, és emiatt csak rá tudsz gondolni egész nap. Hogy a munkáddal mi lesz? Most nem érdekel…

Szűz: Egy fontos projektbe rengeteg energiát fektettél, de ma a finisben leszel, és lesz okod ünnepelni is, úgyhogy már délben kezdd el szervezni az esti bulit.

Mérleg: Úgy öltözködj, ahogy a hangulatodhoz illik. Vagy, ha elmondod a véleményedet valamiről, ne finomkodj, az is az önkifejezés egyik módja, igaz? De egy kis színezés is jót tenne a kreatív energiáidnak.

Skorpió: Úgy ébredsz, mintha nem aludtál volna semmit. Mégis energikusan, lelkesen kezded a napot. A délután viszont katasztrófa lesz. Ma ugye nem tervezel bulit vagy edzést?

Nyilas: Ne akard, hogy valaki megváltozzon, főleg, ha nagyon szereted, nem az lenne, akit most szeretsz, minden összefügg. Az összes reakciója és tettei, ezt el kell fogadnod. 

Bak: A szerelmi életed lesz a döntő, hogy milyen kedved lesz ma. Ha balhéztok a pasiddal, akkor a feszült leszel, ha viszont nagy a love, akkor te is kiegyensúlyozott vagy, de ez nem meglepő…

Vízöntő: Annyira várod a hétvégét, hogy csak olyan dolgot tudsz csinálni, ami azzal kapcsolatod. Jó tervezgetést, de azért a munkádat se hanyagold el teljesen.

Halak: Minden azon múlik, hogyan állsz egy zűrös helyzethez Ha nyugodt maradsz, akkor gyors és jó döntést hozol, ez biztos. Csak tényleg fontos, hogy higgadt maradj.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

Horoszkóp: Április 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 19-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 11-én is!

Horoszkóp: Április 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

Horoszkóp: Április 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 6-án is!

Horoszkóp: Április 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 5-én is!

Horoszkóp: Április 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 4-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 3-án is!