2017.01.31.@ 00.01

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 31-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Kos: Minden úgy alakul reggel, hogy szuper napod lesz, tényleg semmi sem tudja elrontani, maximum te kezdhetsz el olyan miatt aggódni, ami miatt teljesen felesleges.

Bika: Sokkal erősebb vagy lelkileg, mint az utóbbi időben bármikor. Nem tud megingatni senki a világon és ettől nagyon magabiztos vagy. A pasid is csak ámul, milyen gyors változáson mentél át, és nagyon bejön neki.

Ikrek: Nem lesz teljesen konfliktusmentes a nap, de az az igazság, hogy erről te is tehetsz. Nem tudsz többé szemet hunyni olyan furkálódások és beszólások felett, amiket eddig elnéztél.

Rák: Amit eddig “felépítettél” az új sráccal, az mind csak lufi, bármikor kipukkadhat, mert nagyon keveset tudsz róla. A felszínes programok helyett, vidd el valami olyan helyre, ami nagyon a te tereped, mesélj magadról, hátha ő is megnyílik.

Oroszlán: Felszabadultabb vagy a munkahelyeden, mint a otthon a szerelmeddel. Valami nagyon feszít belülről, amit nem mersz kimondani, pedig lassan be kéne dobnod a témát. Talán ma alkalmas lenne minden körülmény.

Szűz: Már annyi mindent csinálsz, hogy nem nagyon tudsz minden hibátlanul megcsinálni, nincs időd ellenőrizni, utánanézni, és így nem olyan lesz a végeredmény, mint ahogy szeretnéd.

Mérleg: Kevesebbet agyalj azon, hogy mit gondolnak rólad, túl sok energiád meg el erre, és persze mindig negatív dolgokat képzelsz be, ami persze plusz stressz. Csak magadra összpontosíts ma!

Skorpió: Felfedezel a pasidban valami pluszt, amit eddig nem vettél észre. Hirtelen nagyon-nagyon dögösnek látom, még annál is jobban, ahogy eddig. Egyre nyilvánvalóbb, hogy belezúgtál, nem gondolod?

Nyilas: Ma alig tudsz dolgozni, mert annyi egyéb nyűg, feladat jön az utadba, talán megérné kivenni ezekre egy egész napot, hogy ne lebegjen ott a fejed fölött.

Bak: Nyugtalan vagy, rosszul alszol és ez mindenre kihat. Érzékeny vagy a pasiddal, feszkós a munkahelyen, a sporthoz meg nincs elég kedved. Ez most egy ilyen nap, nyugodtan vonulj vissza este, jót tenne!

Vízöntő: Egy irtó kedves kolléga végre utal rá, hogy nagyon tetszel neki. Bár eddig is sejtetted, azért most kicsit zavarba ejtő lehet, hogy minden nap találkoztok bent és közben megy a flörtölés is, de kell ennyi izgalom!

Halak: Most éppen a halogatós időszakodban vagy, ami azt jelenti, hogy ma nagyon laza napod van, de holnap emiatt meg sok lesz az idegeskedés is, szóval inkább oszd be jobban a feladatokat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti karrier horoszkóp

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 27-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

Horoszkóp: Március 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 23-án is!

Horoszkóp: Március 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 22-én is!

Horoszkóp: Március 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 21-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 17-én is!

Horoszkóp: Március 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 16-án is!

Horoszkóp: Március 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 14-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 10-én is!

Horoszkóp: Március 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!