2017.03.24.@ 00.03

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Kiszúrsz egy elképesztően helyes srácot az egyik ismerősöd ismerősei között. Ne mondj le róla, tegyél meg mindent, hogy valahogy a közelébe kerülhess!

Párban: Nem túl kellemes dolgot tudsz meg a barátodról, és mivel nem bírod a titkokat, teljesen kiakadsz rajta. De ha már lenyugodtál, rájössz, hogy annyira nem is vészes a helyzet!

Bika:

Szingli: Ne pazarold az idődet a kiszámítható, cuki srácokra, mert most egyáltalán nem erre van szükséged! Jöhetek a rosszfiúk!

Párban: Minél többet vagytok együtt, annál tökéletesebb a harmónia köztetek, és erre bizonyíték ez a hétvége is.

Ikrek:

Szingli: Ezúttal a munkahelyeden szerveznek hétvégére programot. Ne hagyd ki, mert így közelebb kerülhetsz végre a kollégáidhoz. Főleg ahhoz a szuper helyes pasihoz, akit már régóta kiszemeltél a folyosón!

Párban: A sok program közül talán egyet-egyet mellőzhetnétek, hogy egymásra is jusson időtök. A nagy pörgésben alig vagytok kettesben, ez pedig már mindkettőtöket zavarja.

Rák:

Szingli: Mostanában rengeteg béna randid volt, és teljesen kiábrándultál a pasikból. Ideje, hogy kicsit szünetet tarts, és csak magadra koncentrálj.

Párban: A barátod mostanában nagyon féltékeny, amivel teljesen kiakaszt! De vajon nem lehet, hogy tudat alatt mégis te adsz rá okot?

Oroszlán:

Szingli: Az egész hétvégédet betáblázták a barátaid és a családod, de neked egyik programhoz sincs kedved. Ezért nagyon nyűgös leszel egész idő alatt.

Párban: Mindketten elképesztően feszültek vagytok, és bár nem egymásra haragszotok, mégis sikerül a másikon levezetni a stresszt.

Szűz:

Szingli: Húzós heted volt, rengetegen kiborítottak, és most másra sem vágysz, mint kiereszteni a gőzt és hajnalig bulizni.

Párban: Csak azon pörög az agyad, hogy te mit szeretnél, és a pasidnak ez nagyon rosszul esik. Most kivételesen csináljatok valamit, amire ő vágyik.

Mérleg:

Szingli: Kiszúrod, hogy az egyik exed összejött egy bombanővel. Ne idegeskedj miatt, mert igazából csak az egódat bántja, más már nem köt a sráchoz.

Párban: Kicsit elbizonytalanodsz a kapcsolatotokban, mert mostanában többször gondolsz egy másik srácra. Ha nem akarsz bonyodalmat, akkor már most zárd le a flörtöt.

Skorpió:

Szingli: Visszahallasz egy pletykát magadról és egy srácról, akit alig ismersz, de elülteti a füledben a bogarat, hogy lehet, nem is lenne rossz ötlet összejönnöd vele…

Párban: Imádod a pasidat, de a napokban az idegeidre ment. Ne dramatizáld túl, csak arról van szó, hogy szükségetek van néhány külön töltött napra.

Nyilas:

Szingli:  Most kifejezettem jól esik a magány. Ne engedj a barátok nyomásának, ha inkább a kanapén szeretnél olvasgatni vagy filmet nézni.

Párban: Extra érzékeny időszakodban vagy, a szerelmedtől viszont a töredékét nem kapod annak a megértésnek, amire vágynál. Ne célozgass rá, mondd el neki őszintén a problémádat!

Bak:

Szingli: Nagyon tetszik egy srác, akiről viszont tudod, hogy nem kéne vele összejönnöd. Ideje eldönted, hogy vállalod a kockázatot, vagy elfelejted örökre.

Párban: Jól indul a hétvégétek, de egy jelentéktelen apróságon sikerül alaposan összevesznetek. Legyél te az okosabb, és engedd el a sérelmeidet!

Vízöntő:

Szingli: Felbukkan egy férfi, akivel korábban kavartál, de valamiért nem jött össze a dolog. Most viszont minden a helyén van ahhoz, hogy egymásra találjatok.

Párban: Egy váratlan meghívás felborítja a megtervezett programotokat, de nyugodtan válasszatok új utakat a megszokott helyett, mert nem bánjátok meg!

Halak:

Szingli: Hanyagold a pasikat ezen a hétvégén, mert csak rontanának a hangulatodon. Találkozz a csajokkal, beszéld ki a problémáidat, hétfőn pedig indíts tiszta lappal!

Párban: Mély és gyötrelmes hullámvölgyön vagytok túl, de most olyan, mint amikor megismerkedtetek. Rég volt ennyire tökéletes hétvégétek!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp: Június 22., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 22-én is!

Horoszkóp: Június 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 21-én is!

Horoszkóp: Június 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 20-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 19-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp: Június 15., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat június 15-én is!

Horoszkóp: Június 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 14-én is!

Horoszkóp: Június 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 13-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp: Június 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 8-án is!

Horoszkóp: Június 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 07-én is!