2017.03.29.@ 07.03

Horoszkóp: Március 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 29-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 29., Szerda

Kos: Ha tudod, hogy igazad van, sosem félsz kiállni a véleményed mellett. Most azonban lehet, hogy nem vettél észre egy olyan apró, de fontos részletet, ami eldöntheti a vitát, de sajnos nem a te javadra.

Bika: Úgy érzed, mintha egy teljesen másik dimenzióban lennél, olyan távoliak számodra a kollégáid. Egyzerűen nem fér a fejedbe, hogy mennyire nem értik, amit mondasz nekik…

Ikrek: Nem ez életed legjobb napja! Úgy érzed, minden és mindenki ellened dolgozik. Ne bosszankodj, a hét második felében minden sokkal jobb lesz!

Rák: Egy nagyon fontos projekten dolgozol, de valahogy mélypontra kerültél, amiből nem tudsz kikeveredni. Ne szégyellj segítséget kérni, több szem többet lát!

Oroszlán: Fantasztikus napod van! Tényleg minden összejön: korán végzel a melóval, beesik egy extra program, sőt még egy szuper meglepetés is vár rád. Élvezd ki, mert ritka az ilyen szerencsés együttállás!

Szűz: Eluralkodik a káosz a munkahelyeden, egy rakás problémába ütköztök, és senki sem tudja a megoldást. Bátran vedd át az irányítást, mert te képes vagy két perc alatt elsimítani a dolgokat.

Mérleg: Ma különösen romantikus hangulatban vagy, ezért egész nap azon mesterkedsz, hogy egy szuper hétvégét szervezz magatoknak a pasiddal. De mielőtt mindent kitalálsz, azért őt is kérdezd meg, mit szeretne!

Skorpió: Unod már a folyton egyforma, szürke hétköznapokat. Reggel pedig különösen úgy ébredsz, hogy semmi kedved még egy ugyanolyan naphoz. Gyorsan tudd le a melót, délután pedig lazíts egy kicsit a csajokkal. Rád fér a kikapcsolódás (és néhány koktél)!

Nyilas: Egy nehezebb és melós időszakon mentél keresztül mostanában, de lassan minden eleme helyrekerül az életednek, és vére úgy érzed, hogy sínen vagy! Ráadásul a pasiddal is egy hullámhosszra kerültök, ami még inkább feldob!

Bak: Rengeteg minden jár egyszerre a fejedben, és képtelen vagy koncentrálni. Annyira szétestél, hogy még azt sem tudod eldönteni, mit rendelj vacsorára. Ideje, hogy korán ágyba bújj és végre alaposan kialudd magad!

Vízöntő: Végre a józan eszed és az érzéseid is összhangba kerülnek, ami segít meghozni egy komoly döntést és végre lezárni néhány fájó dilemmát az életedben. Használd ki, mert pillanatok alatt képes vagy elbizonytalanodni!

Halak: Szuperül indul a napod, de egy kisebb konfliktus miatt elromlik a hangulatod. Nap végére pedig teljesen magad alá kerülsz. Próbáld kicsit objektíven látni a dolgot, oké, most érzékeny vagy, de valójában nem is olyan nagy a baj, nem gondolod?

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: Szingli: Általában nincs baj az önbizalmaddal, de mostanában valahogy mégsem érzed magadat annyira jó formában. Egy kiadós edzés és

Horoszkóp: Április 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 26-án is!

Horoszkóp: Április 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 25-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 23-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

Horoszkóp: Április 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 19-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 11-én is!

Horoszkóp: Április 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 10-én is!