2017.04.24.@ 00.04

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 23-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: A héten próbálj meg hallgatni a megérzéseidre, mert bár ellentmondanak minden racionalitásnak, most sokkal nagyobb hasznodra lesznek, mint bármikor!

Bika: Kifejezetten nem jössz ki jól a főnököddel, azonban a héten megtudsz róla valamit, ami egészen más színben tünteti fel. Ettől pedig a te hozzáállásod is nagyon megváltozik.

Ikrek: Nincsen semmi baj azzal, ha valami rosszul esik és ezt ki is mutatod. Sőt, azt se szégyelld, ha elsírod magad! Mindenkinek lehet rossz napja!

Rák: Nagyon szétszórt vagy és úgy érzed, szétesnek körülötted a dolgok. Pedig muszáj leszel összeszedni magad, mert ez a hét nagyon fontos lesz a karriered szempontjából.

Oroszlán: Hét elején egy nagyon komoly konfliktusba keveredsz, aminek legszívesebben hátat fordítanál. De ne dugd homokba a fejed, mert magától nem oldódik meg semmi, csak még durvább lesz!

Szűz: Muszáj megtalálnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között! Ha sok a dolgod bent, akkor a pasid van kiakadva, ha pedig rá koncentrálsz, a munkát hanyagolod el: hosszútávon ez nem fog működni.

Mérleg: Fantasztikusan indul a heted! Igazából nem történik semmi különös, de még is szárnyalsz, amitől tényleg képes leszel bármire, amit csak a fejedbe veszel.

Skorpió: Látszólag minden rendben van: szuper meló, csúcs pasi, de valahogy mégsem érzed magad elégedettnek. Talán csak egy miniszabira, vagy egy kis környezetváltozásra lenne szükséged.

Nyilas: A szokásosnál is érzékenyebb időszakodat éled, képes vagy a legapróbb semmiségeken is megsértődni. A körülötted lévők viszont egyáltalán nem is értik, hogy mi lehet a bajod és nem is várhatod el, hogy a fejedbe lássanak!

Bak: Megismerkedsz egy csomó új emberrel, akik nem csak a magánéletedet rázzák fel, de hatalmas előrelépést jelentenek a szakmai életedben. Neked nincs más dolgod, mint nyitottnak lenni minden lehetőségre!

Vízöntő: Úgy alakul, hogy a szokásosnál könnyebb heted lesz és egy rakás extra szabadidő szakad a nyakadba. Szervezd úgy, hogy a családoddal tölthesd, nagyon fognak örülni neki, és most neked is jót tenne!

Halak: Borzasztóan fáradtnak és levertnek érzed magad, pedig sokat pihentél a hétvégén. S.O.S próbáld meg felturbózni az immunrendszered, mert most nagyon nem jönne jól egy betegség!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp: Július 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 18-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Horoszkóp: Július 13., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!

Horoszkóp: Július 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 11-én is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 5-én is!