2017.04.24.@ 00.04

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat április 23-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: A héten próbálj meg hallgatni a megérzéseidre, mert bár ellentmondanak minden racionalitásnak, most sokkal nagyobb hasznodra lesznek, mint bármikor!

Bika: Kifejezetten nem jössz ki jól a főnököddel, azonban a héten megtudsz róla valamit, ami egészen más színben tünteti fel. Ettől pedig a te hozzáállásod is nagyon megváltozik.

Ikrek: Nincsen semmi baj azzal, ha valami rosszul esik és ezt ki is mutatod. Sőt, azt se szégyelld, ha elsírod magad! Mindenkinek lehet rossz napja!

Rák: Nagyon szétszórt vagy és úgy érzed, szétesnek körülötted a dolgok. Pedig muszáj leszel összeszedni magad, mert ez a hét nagyon fontos lesz a karriered szempontjából.

Oroszlán: Hét elején egy nagyon komoly konfliktusba keveredsz, aminek legszívesebben hátat fordítanál. De ne dugd homokba a fejed, mert magától nem oldódik meg semmi, csak még durvább lesz!

Szűz: Muszáj megtalálnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között! Ha sok a dolgod bent, akkor a pasid van kiakadva, ha pedig rá koncentrálsz, a munkát hanyagolod el: hosszútávon ez nem fog működni.

Mérleg: Fantasztikusan indul a heted! Igazából nem történik semmi különös, de még is szárnyalsz, amitől tényleg képes leszel bármire, amit csak a fejedbe veszel.

Skorpió: Látszólag minden rendben van: szuper meló, csúcs pasi, de valahogy mégsem érzed magad elégedettnek. Talán csak egy miniszabira, vagy egy kis környezetváltozásra lenne szükséged.

Nyilas: A szokásosnál is érzékenyebb időszakodat éled, képes vagy a legapróbb semmiségeken is megsértődni. A körülötted lévők viszont egyáltalán nem is értik, hogy mi lehet a bajod és nem is várhatod el, hogy a fejedbe lássanak!

Bak: Megismerkedsz egy csomó új emberrel, akik nem csak a magánéletedet rázzák fel, de hatalmas előrelépést jelentenek a szakmai életedben. Neked nincs más dolgod, mint nyitottnak lenni minden lehetőségre!

Vízöntő: Úgy alakul, hogy a szokásosnál könnyebb heted lesz és egy rakás extra szabadidő szakad a nyakadba. Szervezd úgy, hogy a családoddal tölthesd, nagyon fognak örülni neki, és most neked is jót tenne!

Halak: Borzasztóan fáradtnak és levertnek érzed magad, pedig sokat pihentél a hétvégén. S.O.S próbáld meg felturbózni az immunrendszered, mert most nagyon nem jönne jól egy betegség!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 26-án is!

Horoszkóp: Május 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 25-én is!

Horoszkóp: Május 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 24-én is!

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 23-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 19-én is!

Horoszkóp: Május 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 16-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május12-én is!

Horoszkóp: Május 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 10-én is!