2017.05.05.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Régóta randizgatsz már és kezded nagyon megunni, hogy mindig ugyanolyanok ezek a találkák. Mit szólnál egy Tinder-mentes hétvégéhez?

Párban: Úgy érzed, kezd ellaposodni a kapcsolatod, ez pedig megijeszt. Pedig nincs másra szükségetek, mint egy romantikus hétvége kettesben!

Bika:

Szingli: Egy olyan sráchoz kerülsz közelebb, akiről korábban nem is gondoltad volna, hogy bármi is lehet köztetek. Most mégis azt érzed, hogy sosem voltál még ilyen boldog!

Párban: Hirtelen felgyorsult a kapcsolatotok, mert a pasid turbó üzemmódra kapcsolt. Mondd el neki őszintén, hogy szeretnél lassabban haladni, meg fogja érteni!

Ikrek:

Szingli: A srác, akivel randizol, az elején egyáltalán nem vett le a lábadról, de ezen a hétvégén valami olyat villant, amivel teljesen elvarázsol majd!

Párban:  Nem tudsz szabadulni a féltékenységtől, ami teljesen rányomja a bélyegét a hangulatotokra. Egyikőtöknek sem tesz jót, ha folyton kiborulsz, inkább beszélj őszintén a félelmeidről!

Rák:

Szingli: Teljesen odavagy egy srácért, ami megijeszt, hiszen nagyon hirtelen zúgtál bele. Nincs baj az óvatossággal, de azért próbáld meg elengedni magad!

Párban:  Szuper hétvégétek lesz a barátoddal, nem terveztetek semmi extrát, de pont ez a spontaneitás jön be most mindkettőtöknek.

Oroszlán:

Szingli: Nem alakult túl jól a heted, ezért nincs is kedved partizni vagy pasizni. Pedig pont most tenne nagyon jót neked, ha alaposan kiengednéd a fáradt gőzt!

Párban: Mostanában szinte csak azt csináltátok, amihez neked volt kedved. A pasid eddig türelmes volt, de kezd besokallni, és ha nem engedsz neki, az komoly veszekedéshez vezethet.

Szűz:

Szingli: Kiszemeltél magadnak egy srácot, de addig-addig halogattad az első lépést, hogy rányomult egy másik csaj. Gyorsan dobd be magad, mielőtt lenyúlják előled!

Párban: Több kimondatlan probléma is van köztetek, ami a következő napokban kirobban belőletek, de a hatalmas veszekedés után édes lesz a kibékülés!

Mérleg:

Szingli: Ha régóta terveztek egy csajos nyaralást, akkor épp itt az ideje elkezdened megszervezni, mert ha a barátnőidre vársz, megint nem lesz az egészből semmi!

Párban: Rengeteg programot szerveztetek erre a két napra, de most jót is tesz nektek, hogy a barátaitokkal vagytok és végre nem otthon lustiztok.

Skorpió:

Szingli: Nagyon fárasztó heted volt, ezért már alig várod, hogy bulizhass egy nagyot. Szerencsére a barátnőid is pontosan ugyanígy vannak ezzel!

Párban: A hét második felére nagyon egy hullámhosszra kerültök, ez pedig a hétvégére csúcsosodik ki. Nincs is kedvetek máshoz, mint egymással lenni!

Nyilas:

Szingli: Rengeteg bulimeghívást kapsz, amiből nem is tudsz dönteni, mert nem akarsz senkit sem megbántani. De ki mondta, hogy kötelező csak egyet választani?

Párban: A pasid pihenni akar, te viszont kirándulnál, de legalábbis kimozdulnál otthonról. Találj ki olyan programot, ahol mind a kettőt tudjátok egyszerre csinálni. Mit szólnátok egy wellnesshez?

Bak:

Szingli: Hiába tettél meg mindent, mégis maradt melód a hétvégére. Próbáld meg egy nap alatt letudni, hogy azért a pihenésre is maradjon időd.

Párban: Úgy alakul, hogy a barátod egy pasis hétvégét tevez magának. Ne sértődj meg, neked is jót tenne egy-két csajos beauty-nap!

Vízöntő:

Szingli: Kicsit sokat agyaltál mostanában, és a pasiügyeidet is túlgondoltad. Ezen a hétvégén bárkivel is ismerkedsz meg, csakis az ösztöneidre hallgass!

Párban: Rengeteg melód van, de szerencsére a pasid nagyon cuki, és nem csak megérti, de segít is neked, hogy végre utolérd magad.

Halak:

Szingli: Nincs programod a hétvégére, pedig nagyon mehetnéked van. De igazából nincs is szükséged másokra, egyedül is jól érezheted magad egy extra edzésen vagy szépségszalonban!

Párban: Ha még nem mutattad be a pasidat a barátaidnak, most dobd be az ötletet. Most valahogy mindenki sokkal nyitottabb hangulatban van!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 26-án is!

Horoszkóp: Május 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 25-én is!

Horoszkóp: Május 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 24-én is!

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 23-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 19-én is!

Horoszkóp: Május 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 16-án is!

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május12-én is!

Horoszkóp: Május 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 10-én is!