2017.05.26.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 26-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Egy szuper első randi vár rád a hétvégén! Kiderül végre, hogy nem csak neked jön be nagyon a pasi, de ő is odáig van érted!

Párban: Ha az elmúlt hetekben kicsit elmentetek egymás mellett, ez a két nap tökéletes lehet arra, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz!

Bika:

Szingli: Pontosan tudod, hogy a srác totál beléd zúgott, te viszont nem akarsz tőle semmit. Ne játssz vele tovább, mert nagyon megbánthatod!

Párban: Még sosem volt ilyen könnyű a barátoddal: minden gördülékenyen és vidáman megy majd ebben a két napban.

Ikrek:

Szingli: Egy pasi miatt mész el mostanában a bulikba, viszont a legnagyobb meglepetésedre ezen a hétvégén egy másikhoz kerülsz közelebb…

Párban:  Egy szuper tanácsot kapsz a barátoddal kapcsolatban, amit ha megfogadsz, sokkal jobb lesz köztetek a kommunikáció!

Rák:

Szingli: Ha régóta csetelsz egy sráccal, itt az idő, hogy végre személyesen is találkozzatok! Most csakis jól sülhet el az első randi!

Párban:  Rátok férne már egy közös program, ahol csakis kettesben vagytok! Viszont neked kell megszervezned, mert a pasid biztosan nem fogja!

Oroszlán:

Szingli: Megismerkedsz ugyan egy helyes sráccal, de te is tudod, hogy ebből nem lesz semmi komoly hosszútávon. Ennek ellenére azért élvezheted a flörtöt!

Párban: A sok feszültség és vita után végre sikerül egymásra hangolódnotok és egy szuper hétvégét együtt töltetek!

Szűz:

Szingli: Bár megszervezted az egész hétvégédet, az egész felborulhat már a legelején. Próbálj meg nem rágörcsölni, inkább élvezni a spontaneitást!

Párban: Fontos számodra, hogy biztonságban érezd magad a szerelmed mellett, de ez mostanában nincs meg. Ha ennyire zavar, beszéljetek róla!

Mérleg:

Szingli: Sokáig kiborított, hogy egyedül vagy, de most kezded élvezni, sőt kifejezetten örülsz neki! Pont ezért fog felbukkanni hamarosan egy szuper pasi!

Párban: Ahhoz, hogy jól működjön köztetek minden, muszáj mindkettőtöknek erőfeszítéseket tenni. Próbálj meg ebben a két-három napban több kompromisszumot hozni!

Skorpió:

Szingli: Nem tudsz kiigazodni az aktuális randipartnereden, mert mindig más jeleket küld. Vedd te is lazábban te is, hamar kialakul majd, merre tart a dolog!

Párban: Sikerült egy időre rendezni a nézeteltéréseket, a következő napokban pedig kiderül, hogy csak vihar előtti csendről volt szó, vagy tényleg megoldottatok mindent!

Nyilas:

Szingli: Ha pihenést terveztél, akkor felejtsd el! Most egy parti sem hagyhatsz ki, mert könnyen lemaradhatsz a Nagy Ő-ről!

Párban: A pasid már közösen képzeli el a jövőtöket, viszont te ennek semmi jelét nem adod felé. Ha te is ugyanígy gondolkozol, valahogy közöld vele is!

Bak:

Szingli: Ezer éve nem randiztál, és nincs is nagyon kilátásban senki. Talán mégis meg kéne próbálkoznod a Tinderrel, nem gondolod?

Párban: Bármin is vesztetek össze a héten, nem lehet fontosabb annál, hogy mennyire szeretitek egymást! Még ma béküljetek ki, hogy ez ne rontsa el a pihenéseteket!

Vízöntő:

Szingli: Ne ess azonnal kétségbe, ha most eltűnik egy kis időre a kiszemelted. Közel sem arról van szó, hogy le akar rázni, tényleg csak más dolga akadt.

Párban: Nem vagy oda a nagy, romantikus gesztusokért, de azért néha jól esne egy meglepi vacsi vagy rózsa? Nyugodtan mond el a barátodnak, mert magától nem fogja ezt kitalálni!

Halak:

Szingli: Kiderülhet, hogy egy olyan fiú zúgott beléd, akiről álmodban sem gondoltad volna. De ha jobban belegondolsz, végülis neked sem közömbös, igaz?

Párban: Most inkább a barátnőiddel és a családoddal töltenél egy kis időt? Ha kedvesen közlöd a szerelmeddel, simán meg fogja érteni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 23-án is!

Horoszkóp: November 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 22-én is!

Horoszkóp: November 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 21-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 17-én is!

Horoszkóp: November 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!

Horoszkóp: November 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 14-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

Horoszkóp: November 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!