2017.06.16.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Nagyon jót tesz neked a nyár és a jó idő. Szuper a hangulatod, bomba formában vagy, ezt pedig jó pár flört is bizonyítja majd!

Párban: Oké, hogy bulizni van kedved, de ezért nem kell leráznod a pasidat. Együtt is ugyanolyan jól érezhetitek magatokat, sőt!

Bika:

Szingli: Egyre jobban vágysz egy kapcsolatra, amitől kezdesz görcsös lenni! Próbálj meg nem arra figyelni, hogy tökéletesen viselkedj, csak érezd inkább jól magad!

Párban: Ha szeretnétek pihenni is a hétvégén, egy-két programot kénytelenek vagytok lemondani, de inkább ez, mint hogy hétfőn fáradtan és ingerülten kezdjetek, nem?

Ikrek:

Szingli: Izgalmas és romantikus hétvége előtt állsz! Most különösen nyitott vagy a kalandokra, a srácok ezt pedig megérzik, és alig bírod majd levakarni őket.

Párban: A héten nem biztos, hogy eleget tudtatok találkozni, szóval a hétvégén tegyél meg mindent, hogy be tudjátok ezt pótolni!

Rák:

Szingli: Körülötted mindenki fesztivál hangulatban van, neked viszont egyáltalán nincs kedved bulizni. Nem maradsz le semmiről, ha visszaveszel és nyugizol kicsit.

Párban: Teljesen eltérőek a terveitek a hétvégére, sőt az egész nyárra is. Ez okozhat konfliktust köztetek, de ha képes vagy kompromisszumot kötni, szuper élmények várnak rátok.

Oroszlán:

Szingli: Eddig úgy gondoltad, készen állsz egy kapcsolatra, de most, hogy kezd komolyra fordulni egy sráccal a dolog, megijedtél. Azért nehogy feladd, csak lassítsatok egy kicsit.

Párban: Néha nem vagy túl egyértelmű, ami félreértéseket szülhet köztetek. Határozottan mondd el, mire vágysz, hogy a pasid is biztosan megértse!

Szűz:

Szingli: Van egy fiú, aki már nagyon régóta teper utánad, de eddig tudomást sem akartál venni róla. Most viszont egy kicsit más oldalát ismered meg, ami igencsak bejön neked!

Párban: Egy rakás programot beszervezel, hogy szuper hétvégétek legyen, de megkérdezted a pasidat, neki mihez van kedve? Lehet, semmi másra nem vágyik, csak veled lenni kettesben…

Mérleg:

Szingli: Imádod a pro-kontra listákat, de most jön egy pasi, akit képtelen vagy így mérlegelni. Most az egyszer hallgass inkább az érzelmeidre!

Párban: Kicsit feszkósan telhet ez a két nap köztetek, de mindig, amint veszekedésbe csapna át a dolog, te legyél az, aki lazán elengedi a dolgot. Nincs értelme a semmin vitatkozni!

Skorpió:

Szingli: Több barátnődnek is változás van kialakulóban a magánéletében. Mivel te végigkíséred ezeket a drámákat, rengeteget tanulhatsz belőlük, sőt most még a korábbi pasijaiddal kapcsolatban is rájöhetsz dolgokra!

Párban: Melós hétvégét terveztél, mert nagyon sok a dolgod, a barátod viszont nem hagyja annyiban, és mindent megtesz, hogy kirángasson a négy fal közül. Egy kicsit azért engedj a csábításnak!

Nyilas:

Szingli: Ha van néhány dolog, amivel el vagy maradva, az egyik napot szánd ezekre. Bőven elég az is, ha csak egy este bulizol, igaz?

Párban: Rátok férne végre egy kis spontaneitás. Ne is tervezz semmit, csak sodródjatok az árral, mindketten imádjátok majd!

Bak:

Szingli: Szükséged van valamire, ami elvonja a figyelmedet arról, hogy szingli vagy. Egy új edzés vagy a nyaralás megszervezése is simán kizökkentene!

Párban: A pasid fesztiválozni menne, te a tengerpartra, vagy pont fordítva? Mivel viszont csak egyiket engedhetitek meg magatoknak, ez okozhat a következő napokban köztetek néhány konfliktust.

Vízöntő:

Szingli: Belekeveredhetsz egy olyan kalandba, ami miatt később bűntudatod támad. De nincs rá semmi okod, mert ebből akár még több is lehet!

Párban: Minden percét élvezed majd a hétvégének, egyszerűen nem tudsz betelni ezzel a nyári idővel és a szuper programokkal. Egyszerűen tökéletes két nap vár rátok!

Halak:

Szingli: Randizol egy sráccal, de valahogy nem érzed azt a mindent elsöprő izgalmat? Ne add lejjebb az igényeidet és ne is húzd egyikőtök idejét sem feleslegesen!

Párban: Ha még nem mutattad be a pasidat a barátaidnak, nem biztos, hogy most jött el az ideje. Várj még vele egy-két hetet, az a legbiztosabb!

Címkék: bak bika csillagjegy halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 15-én is!

Horoszkóp: December 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Horoszkóp: December 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Horoszkóp: December 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Horoszkóp: December 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 7-én is!

Horoszkóp: December 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 28-án is!