2017.07.14.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: A barátaid folyton megpróbálnak neked összehozni egy randit, de eddig mindig ellenálltál. Mi lenne ha ezúttal – ha más nem, a poén kedvéért – igent mondanál?

Párban: Jobb lenne, ha kicsit visszavennél a közösségi oldalak csekkolgatásából, főleg a pasid adatlapját hanyagolhatnád, mert nagyon félrevezethet, és csak ok nélkül féltékenykedhetsz.

Bika:

Szingli: Sajnos nem biztos, hogy összejön a randi, amit beterveztél a hétvégére. De ne sértődj meg azonnal, ha a srác mondja le, biztosan jó oka van rá.

Párban: Egy apró félreértés hatalmas konfliktust okozhat köztetek, de megelőzheted, ha végig próbálsz nyugodt maradni és higgadtan végére járni a dolognak.

Ikrek:

Szingli: Sokkal jobban sikerülhet a randid, mint amire számítasz, ha lazán és magabiztosan indulsz neki, ráadásul elvárások nélkül!

Párban: A pasid mostanában csakis a jövőtökre koncentrál, te viszont a jelenben szeretnéd jól érezni magadat. Muszáj lesz kicsit közelítenek egymás álláspontjához, ha nem akarsz elhidegülni tőle.

Rák:

Szingli: Kedvedre válogathatsz a pasik között, és engedd is ezt meg magadnak: csakis olyan pasival randizz, aki százszázalékosan bejön!

Párban: Szerencsére sikerül megoldanotok a hét eleji konfliktusokat, a hétvégétek pedig szuper idilli és romantikus lesz, feltéve ha nem hozod szóba megint a problémát.

Oroszlán:

Szingli: Ne hagyd, hogy az előző rossz tapasztalataid befolyásolják a hétvégi találkádat. Nem minden srác akar lelépni, megbántani.

Párban: Ha zavar, hogy folyton otthon ültök vagy mindig ugyanazt csináljátok, akkor neked kell valami újat kitalálnod, mert a barátodnak ez így teljesen megfelel, és valószínűleg azt sem tudja, hogy te viszont unatkozol.

Szűz:

Szingli: Nagyon elfáradtál a héten és semmi kedved kimozdulni? Ma pihenj egy nagyot, de a többi programodat még ne mondd le, mert holnap már másképp látod majd a dolgokat.

Párban: Az elmúlt időszakban mindketten inkább a karrieretekre koncentráltatok, de most végre lesz időtök egymásra. Inkább ne szervezz előre semmit, csináljátok azt, amihez mindkettőtöknek kedve van.

Mérleg:

Szingli: Ha mostanában randizol valakivel, akkor előfordulhat, hogy nem is foglalkoztál mással, csakis vele. Ha ez így van, itt az ideje a barátaidra is egy kis időt szánni!

Párban: Ne ess pánikba, ha a szerelmed most egy kicsit kedvtelen és távolságtartó. Valószínűleg nem veled van problémája, csak összejöttek neki a dolgok. Próbáld meg inkább elterelni a figyelmét!

Skorpió:

Szingli: Egy olyan sráchoz kerülhetsz közelebb, akivel nagyon nem szabadna, de talán pont ezért vonz a kaland. De azért gondold végig, hogy megéri-e kockáztatni, mielőtt belevágnál!

Párban: Egy rakás tanácsot kapsz a barátaidtól és a családodtól a párkapcsolatodat illetően, amiből kezd nagyon eleged lenni. Mi lenne, ha puffogás helyett ezt végre közölnéd is velük?

Nyilas:

Szingli: Most olyan programra van szükséged, ami teljesen kizökkent a jelenlegi lelki állapotodból. Egy kényeztető wellness is jó lehet, de kipróbálhatnál akár egy extrém sportot is…

Párban: Az tenne a legjobbat most nektek, ha bekuckóznátok a kanapéra kettesben, és végre megnéznétek azokat a filmeket, amiket már ezer éve beterveztetek.

Bak:

Szingli: Kivételesen ne bánd, ha hétvégén is dolgoznod kell! Egyrészt nem is baj, ha tartasz egy bulimentes hétvégét, másrészt jövőhéten jól fog jönni, hogy nem merítetted le teljesen magad.

Párban: Állandó probléma köztetek, hogy más elképzelésetek van a pénzről és a spórolásról, és ezen a hétvégén is szóba jöhet a téma. A jó hír viszont, hogy hamar sikerül megbeszélnetek a dolgot.

Vízöntő:

Szingli: Mikor már teljesen beletörődnél, hogy ezen a hétvégén se találod meg a Nagy Ő-t, összefuthatsz egy álompasival. És ezért nem is kell mást tenned, mint minden spontán programra igent mondani.

Párban: Ha azon aggódsz, hogy teljesen más céljaitok és álmaitok vannak, akkor itt az ideje ezt megosztani a barátoddal. Ha őszintén tudtok erről beszélni, kiderülhet, hogy nem is annyira különböztök, mint gondoltad.

Halak:

Szingli: Ne legyél túl kemény magadhoz! Ha nem sikerül jól egy randi, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy te hibáztál, sőt! Ezúttal próbáld meg lazábban kezelni.

Párban: Keményen dolgoztál a héten, ezért megérdemled a kényeztetést és a pihenést. Szerencsére erre most a pasid is ráérez!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

Horoszkóp: Szeptember 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 20-án is!

Horoszkóp: Szeptember 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 18-án is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 14-én is!

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 7-én is!

Horoszkóp: Szeptember 6., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 5-én is!