2017.09.04.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 4-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem érzi jól magát a munkahelyén, utál bejárni, és ez hétről hétre rosszabb lesz. Támogasd a melókeresésben, esetleg küldj neki néhány álláshirdetést, mert valószínűleg csak a kezdőlökésre van szüksége.

Bika: Ha még nem mutatott be a szüleinek, ezen a héten már tuti haza szeretne vinni, vagy legalábbis felveti, hogy találkozhatnátok négyesben. Ezek után neked is illene majd viszonoznod ugyanezt!

Ikrek: Nem érdemes fontos döntéseket meghoznia a héten, mert valószínűleg néhány nap múlva már másképp látja majd a dolgokat. Próbáld rávenni, hogy inkább gondolja át többször, vagy pihentesse a kérdést jövő hétfőig.

Rák: Úgy érezheti, káosz uralkodik az életén, ezért ne lepődj meg, ha azon kapod, épp rendet rak a szekrényében, kitörli a felesleges képeket a telójáról vagy újratelepíti a laptopját. Egy-két nap és megnyugszik, addig inkább segíts neki!

Oroszlán: Most leginkább a barátai társaságára van szüksége, ezért feltűnően sok közös programot szervez velük. Ez persze nem azt jelenti, hogy téged nem lát szívesen, csak a romantikus programokat pihentetné egy kicsit!

Szűz: Nagyon rosszul viseli, hogy vége a nyárnak, ez a szürke, esős idő kifejezetten lehangolja. Sajnos most hiába is próbálkoznál bármivel, ezen egyedül kell túltennie magát, addig is legyél vele türelmes!

Mérleg: Hihetetlenül romantikus, bújós és odaadó hangulatban van, szinte minden szabad percét veled szeretné tölteni. Neked pedig nincs is más dolgod, mint élvezni!

Skorpió: Megtorpant a projekttel, amin dolgozik, és frusztrálja, hogy nem tudja, mihez is kezdjen. Hallgasd meg és esetleg próbálj neki tanácsot adni, ha viszont nem igazán értesz a dologhoz, már azzal is segítesz, hogy elmesélheti neked a helyzetét.

Nyilas: Nem volt lehetősége nyaralni, talán a sok munka vagy az anyagi helyzete miatt, mindegy is, a lényeg, hogy emiatt nagyon csalódott. Ha nem is tudtok elutazni, legalább egy kényeztető wellness nappal vagy egy kirándulással meglephetnéd!

Bak: Nagyon rossz hatással van rá egy kollégája: folyton verseng vele, kritizálja és megnehezíti a munkáját. De ne aggódj, a héten lesz lehetősége jó időre lerendezni az illetőt és akkor végre megnyugszik.

Vízöntő: Végre egy nyugis hét vár rá a melóban, semmi stressz, se túlóra, sőt néha még előbb is tud végezni. Ez pedig a kapcsolatotokra is jó hatással van, több időt is tudtok együtt tölteni.

Halak: Már azt hitte, hogy túl van egy nehéz projekten, de akadhatnak olyan problémák, amik miatt ismét vissza kell térnie ehhez a melóhoz. Érthető, hogy ettől ideges lesz, de amint befejezi, sokkal jobban érzi majd magát!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 17-én is!

Horoszkóp: November 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!

Horoszkóp: November 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 14-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

Horoszkóp: November 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 3-án is!

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!