2017.11.28.@ 00.11

Horoszkóp: November 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 28-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 28., Kedd

Kos: Az egyik kollégád gyakran neked panaszkodik, de ma a szokásosnál is jobban maga alatt van és tőled várja a megoldást. Mivel neked is megvannak a saját problémáid, érthető, hogy ez neked teher, szóval finoman építsd végre le!

Bika: Ha nem figyelsz oda, már délelőtt megcsúszhatsz a feladataiddal, ami délutánra már szinte behozhatatlan lesz, hacsak nem vállalsz be egy-két túlórát. Ma inkább hagyd ki az extra kávézásokat és cseteléseket, koncentrálj csakis a melóra!

Ikrek: Ma több negatív kritikát is kaphatsz, nem csak a munkáddal kapcsolatban, de ne hagyd, hogy ezek tönkretegyék a napodat! Amiben van igazság, abból tanulj, a rosszindulatú megjegyzéseket pedig engedd el a füled mellett!

Rák: Úgy érzed, folyamatosan hátráltatva vagy, rajtad kívülálló okok miatt nem jutsz egyről a kettőre. Talán jobb lenne, ha inkább holnapra halasztanád a nehezebb feladataidat és ma csak a lazább melóval foglalkoznál!

Oroszlán: Napok óta nyomaszt, hogy nem állsz túl jól anyagilag és máson se járnak a gondolataid, mint az ünnepi vásárláson, és hogy hogyan fogod megoldani. Ma szánj rá néhány órát, hogy összeírod a havi bevételeid és a kiadásaid, rá fogsz jönni, hogy annyira nem is vészes a helyzet.

Szűz: Bár még csak kedd van, már most csakis a hétvégére, a pihenésre és a bulikra tudsz gondolni. Sajnos addig még van néhány nap, a munkával pedig gyorsabban kéne haladnond, szóval ideje turbó fokozatra kapcsolnod!

Mérleg: Két munka között tarts egy kis szünetet, ne akarj mindenáron túl lenni a feladataidon, különben előfordulhat, hogy összecsapod a dolgokat, felületesen dolgozol és sokkal több hibát is ejtesz!

Skorpió: Mindig várod a nap végét, de valahogy mégsem szívesen mész haza? Valószínűleg csak meguntad a megszokott környezetet! Sokat dobna a hangulatodon, ha ma beszereznél néhány új függönyt, díszpárnát vagy képet.

Nyilas: Össze-vissza álmodtál az éjszaka, de nagyon intenzíven élted meg mindegyiket. Annyira, hogy ezek az érzések még egész nap ott lesznek benned és befolyásolják a kedvedet, még ha nem is veszed észre.

Bak: Kreatív hangulatban vagy, de úgy érzed, ezt a munkahelyeden nem tudod kiélni. Otthon viszont simán belevetheted magad az alkotásba, mindegy, hogy sütsz valami finomat vagy nekiállsz festeni, biztosan kikapcsol és feltölt jó időre.

Vízöntő: Az egyik ismerősöd, esetleg kollégád megpróbált neked keresztbe tenni, amit sejtettél egy ideje, de most meg is bizonyosodsz róla. Viszont a bosszú nem vezet semmi jóra, sőt még véletlenül se ugyanolyan módszerrel vágj vissza, mint az övé!

Halak: Imádod az embereket, ha nagy társaság vesz körül, ma még sincs hangulatod senkihez. Nyugodtan mondd le a programodat és inkább töltsd az estét a tévéd és egy hatalmas adag popcorn társaságában!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 15-én is!

Horoszkóp: December 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Horoszkóp: December 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Horoszkóp: December 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Horoszkóp: December 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 7-én is!

Horoszkóp: December 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 29-én is!