2017.10.10.@ 18.10

#Cosmo20 – A mi szülinapunk, a te ajándékod!

20 éves lett itthon a Cosmopolitan, de nem érjük be 20 meglepivel, rögtön 100-zal készültünk – amiket ráadásul most te is megnyerhetsz!

cosmo-admin
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

#Cosmo20 – A mi szülinapunk, a te ajándékod!

 

Válaszolj helyesen a szülinapi kérdéseinkre, és tiéd lehet a 100 csajos cosmóság egyike!

Mit nyerhetsz?

Valentino Acqua Floreale parfüm
Valentina sokszínű személyiség, ettől annyira elbűvölő. Naiv, mégis tudatos, romantikus, tündéri, de határozott, erős és kiszámíthatatlan is. Érzéki és szabadszellemű, elegáns és játékos, tudja, hogyan teheti emlékezetessé az ünnepi estéket, az önfeledt pillanatokat. Mindenkit rabul ejt különleges stílusa. Az illat olyan, mint egy kellemes séta a természet lágy ölén, vagy mintha egy nyári kert érzéki és izgató illatába merülnénk el. Egy egyedülálló, elegáns virágos illat.

Virivee harisnya
Csillámpónik márpedig léteznek! Legalábbis Virivee univerzumában, ahol minden lehetséges, ha a lábaidról van szó. A kézzel készült harisnyáknak csak a képzelet szab határt!

MARK testradír
Add át magad a maximális élvezetnek a fantasztikus illatú testradírokkal! Serkentik a vérkeringést és segítenek a bőrnek megszabadulni a méreganyagoktól. Eltűnnek a bőrproblémák, marad a sima és ellenállhatatlanul puha test. Garantált a jókedv, miután kimászol a kádból!

A nyereményjáték időtartama 2017. október 10-november 6. éjfél. Sorsolás: november 7. A helyesen válaszolók között összesen 100 db terméket sorsolunk ki (50 db Valentino Acqua Floreale (50 ml) parfüm, 25 db Virivee harisnya, 25 db MARK testradír). A termékképek illusztrációk. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a termékeket a megadott postacímre kézbesítjük a sorsolást követő 2 héten belül.

Még több nyerj

Játssz és nyerj Futureal táskát a Cosmóval!

Játssz és nyerj Futureal táskát a Cosmóval!

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre, és dobd fel a szetted egy Futureal táskával!