2007.11.12.@ 14.11

Rendes pasi nem is kell?

A pasi borzasztóan aranyos, lehozná a csillagot is az égről, de neked előbb kéne a hátadra egy púp, mint ő. Hogy miért? Cikkünk mindent megmagyaráz.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Péter jóravaló gyerek volt. Szeretetre méltó, figyelmes, alkalmazkodó, nem követelőző – és mindig nagyon igyekezett, hogy a gyönyörök netovábbját nyújtsa az ágyban. Már alig vártam, hogy lerázhassam.

Miért?
Sokan kérdjük tanácstalanul: vajon miért nem vonzódom a derék férfiakhoz? Miért van az, hogy amikor a véletlen egy jótét lélekkel hoz össze, a kezem-lábam töröm, annyira meg akarok tőle szabadulni. Mert álmosító ám egy ilyen fazon társasága, s az ember könnyen beleragad, mint a dongó a mézbe. A legtöbb lány inkább korommal kenné be a képét, ócska ruhát húzna magára, mintsem hogy szóba álljon egy ilyen talpig becsületes muksóval. Nem arról van szó, mintha ezek a férfiak egytől egyig szerencsétlen fráterek volnának. Szó sincs róla, nem mind olyan unalmas fej, mint ahogy hírlik. Jártam már rendes ürgével, aki egy világlap külföldi tudósítója volt, a másik kabarészínészként aratott tapsviharokat, sőt akadt köztük menő dzsesszgitáros is.

Na de akkor tényleg miért?
A dolog ennél bonyolultabb. Az illedelmes fiúk vagy azt váltják ki belőlünk, hogy cserébe mi is nyájaskodjunk, vagy épp fordítva, pimaszkodunk velük, mert nem bírjuk elviselni szakadatlan béketűrésüket, kikezdhetetlen jó kedélyüket, állandó, derűs nyugalmukat. Vagy a (természetellenes) legjobbat, vagy a (kibírhatatlan) legrosszabbat hozzák ki belőlünk. Én többnyire a negédeskedés hibájába esem. Amint egy ilyen előzékeny hapi társaságába kerülök, azonnal átveszem a stílusát, és kibújik belőlem a tündibündi. Elveszítem az egyéniségemet. A barátnőimmel, azaz amikor fesztelenül érzem magam, nem győzök sziporkázni, poénkodni, csúfondároskodni. Disznó vicceket mesélek, gátlás nélkül pakolom ki a gonosz pletykákat. Szelíd kis barátaim rám sem ismernének. Az a baj, hogy történetünk főszereplői örökkön örökké rózsaszínben látják a világot. Márpedig azoknak a lányoknak, akik neveltetésüknél fogva nem szívesen okoznak fájdalmat embertársaiknak (és ide sorolható a Cosmo olvasók többsége), olykor könnyebb volna kitekerni egy ilyen idealista nyakát, mintsem felnyitni a szemét.

Az undok fráterek dicsérete
Talán ezért menekülök a jámbor fickók elől a barátságtalanok karjába. Volt egy krapek, aki a kioktató modorával az agyamra ment, úgyhogy nem győztem cikizni, hergelni, bosszantani. De nem volt sértődős, egy percig sem kellett attól félnem, hogy megbántom. Na, jól össze is jöttünk! Meg az a fószer, aki olyan fanyar stílusban adta elő magát, hogy sose tudtam, komolyan beszél-e vagy hülyéskedik. Azzal is jól elvoltam egy ideig. Talán azért szeretjük a kiállhatatlan tagokat, mert az ilyeneknek meg lehet mondani az igazat. Nem kell attól tartanunk, hogy harmatos lelkük kikészül, ha mondjuk kedvünk szottyan belerúgni a metró mozgólépcsőjén előttünk vánszorgó tuskóba, és e vágyunkat keresetlen szavakba öntjük.
Rémesen unalmas feladat a rendes fiúk pátyolgatása. Társaságban nem tehetem meg sem szó szerint sem átvitt értelemben, hogy példának okáért törjek-zúzzak. A nem rendes fiúk társaságában mindezt megtehetem. Ami tulajdonképpen rendes tőlük.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ilyen a tökéletes orál szex a fiúk szerint

Ilyen a tökéletes orál szex a fiúk szerint

6 srác vallott arról őszintén, milyen volt életük legjobb orál szexe. Valld be, te is kíváncsi vagy a pasik beszámolójára!

6 tipp, hogy lenyűgözd a pasid szüleit

Ijedten kapod fel a fejedet, amikor a pasid bejelenti, hogy szeretne hazavinni a szüleihez hétvégén? Mutatunk néhány trükköt, amivel könnyebben túlélheted az első találkát!

Így szexelj a menstruációd alatt

Alig várod, hogy végre belevessétek magatokat a pasiddal az éjszakába, de pont megjött? Nyugi, néhány trükkel kicselezheted a piroska-parát.

Pasik vallottak a legdurvább szex-üzikről, amit valaha kaptak

8 srác megengedte, hogy belekukkants a telefonjába, és elárulta, mi volt a legbizarrabb szex-üzenet, amit valaha egy csajtól kapott. Tuti, hogy már attól is zavarba fogsz jönni, hogy elolvasod őket!

Ez a szexpóz illik a csillagjegyedhez

Közeleg a tél és egyre több esős, hideg, bekuckózós nap vár rád, a csillagok pedig elárulják, hogyan dobd fel egy kicsit ezeket az összebújós éjjeleket!

800 millióért adta el a szüzességét egy 19 éves modell

Újabb tini döntött úgy, hogy nem szerelemből szeretné elveszteni a szüzességét, hanem inkább eladja a neten! Ezért a lányért állítólag még egy híres hollywoodi sztár is bejelentkezett!

5 dolog, amit mondj el a pasinak az első randin

Parázol azon, hogy beáll a kínos csend az első tali alkalmával? Akkor most SOS mutatunk neked néhány témát, amit szinte kötelező bedobnod!

Ezért jobb az anál szex a pasik szerint

Ugye te is észrevetted már, mennyire rá vannak kattanva a srácok, ha megkörnyékezhetik a popsidat? A brit Cosmónak elárulták, hogy miért találják, ennyire izgatónak a dolgot!

4 millió forintba kerül a világ legdrágább vibrátora

Te képes lennél kiadni egy autó árát egy vibrátorért? Bizonyára neked is elképzelhetetlennek tűnik az ötlet, de állítólag a hollywoodi sztárok otthonában gyakran lapul egy-egy ilyen különleges kütyü!

Ezért fáj a fejed szex közben

Ha majd szétrobban a fejed, a nagy ÓÓÓ előtt, alatt, vagy után, ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül!

8 pasi elárulta, mit érez akkor, amikor szerelmes

A nők folyton csak úgy áradoznak arról a bizonyos rózsaszín ködről, de a férfiak szinte soha nem beszélnek arról, mit éreznek, amikor szerelmesek. 8 bevállalós pasi viszont az amerikai Cosmónak most elárulta!

8 dolog, amit az első nagy szakításodból tanultál

Oké, szakítani szívás és most lehet, hogy a gödör legmélyén sírdogálsz, de hamarosan rá fogsz jönni, mennyire hasznos tapasztalatokkal gazdagodtál! Íme néhány közülük!