2007.11.23.@ 14.11

Még mindig az anyjával lakik!?

„Harminc év körüli, jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező férfi vagyok. Keresem azt korban hozzám illő, csinos, intelligens hölgyet, akivel megoszthatom gondolataimat, és persze ágyamat, és akinek nem okoz problémát, hogy még az anyukámnál lakom, aki amúgy isteni kuglófot süt vasárnaponként. Nemdohányzók előnyben! Édesanyu ugyanis utálja a cigifüstöt…“ Jelige: Mama szoknyája

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az „álomhapsi” randi után felhív magához,”meginni valamit”. Te meg ártatlanul rebegteted a szempilláidat, „végül is, még éjfél sincs!”, már suhansz is felfelé a lépcsőn. Útközben imába foglalod a kozmetikusod nevét, aki tuti fazongyantát rittyentett neked, és megtapogatod az óvszert a táskádban. Biztos, ami biztos, rögtön három csomagot dobtál be a retikülödbe.
Az ital persze kimarad, az „álomhapsi” ugyanis már az ajtóban neked esik, és nem mintha nagyon ellenkeznél, betuszkol az első szobába. Isteni a szex, az orgazmus jön, mint a gyorsvonat, és mivel a Cosmóban azt olvastad, hogy a férfiak döntő többsége szereti, ha a nő elragadtatott hangokkal adja tudtukra, milyen „jó neki”, bátran feltör belőled a sikoly. Az álompasi azonban ahelyett, hogy elégedetten konstatálná a sikert, a szádra tapasztja a kezét, és két taszajtás közben a füledbe súgja azt, amitől egy pillanat alatt kijózanodsz: „Csendesen! Még felébrednek anyámék!”
Ismerjük el, mellényúltál, vagy mi…Itt hancúrozol egy krapekkal, miközben a szomszéd szobában a mami szuszog. Ez azért elég bizarr. Egyszerre világossá válik, mitől vakítóan fehér és mindig szépen vasalt az inge. És a csodás szendvicsek, melyeket uzsonnára hozott… Szinte látod magad előtt, ahogy anyuci reggelente dudorászva keni a zsömlét. Kisikálja a cipőjét, megfőzi a reggeli kakaót, és puszival búcsúztatja fiacskáját. Jaj, de ééégőőőő!!!!
Jó, és akkor most hogy legyen? Felöltözöl szépen és hazamész. Ennyi? Vége? És holnap mit csinálsz, ha felhív? „Bocsi! Zavar, hogy anyáddal laksz!”. Mégis miért? Hisz a pasi amúgy tuti, és ezidáig tökéletesnek tűnt. Udvarias, remek a humora, és olyan formás popsija van, hogy legszívesebben beleharapnál. Tulajdonképpen miért is vetted természetesnek, hogy egy húszas évei végén járó, jóképű srácnak van saját lakása? Vagy ha az még nincs is, de albérletben lakik. Miért olyan furcsa, hogy az anyjával él? Átkopogott? Megzavart titeket? Nem! Akkor meg? Miért zavar mégis? Megmondjuk…

Harminc éve még…

… ha megköttetett a frigy, az bizony nem két ember együttélésének kezdete volt. Sokkal inkább két komplett család összebútorozását jelentette. Jobb esetben anyu fogta a kis bőröndjét és elköltözött apuhoz, ahol persze együtt élt az anyóssal és apóssal, rosszabb esetben két család nagyszülőstül, testvérestül, gyerekestül osztozkodott három szobán. Bár nyilván kényelmetlen volt, egy nőnek sem akadt fenn a szeme ettől, a szociális körülmények ugyanis csak ennyit tettek lehetővé.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

800 millióért adta el a szüzességét egy 19 éves modell

800 millióért adta el a szüzességét egy 19 éves modell

Újabb tini döntött úgy, hogy nem szerelemből szeretné elveszteni a szüzességét, hanem inkább eladja a neten! Ezért a lányért állítólag még egy híres hollywoodi sztár is bejelentkezett!

5 dolog, amit mondj el a pasinak az első randin

Parázol azon, hogy beáll a kínos csend az első tali alkalmával? Akkor most SOS mutatunk neked néhány témát, amit szinte kötelező bedobnod!

Ezért jobb az anál szex a pasik szerint

Ugye te is észrevetted már, mennyire rá vannak kattanva a srácok, ha megkörnyékezhetik a popsidat? A brit Cosmónak elárulták, hogy miért találják, ennyire izgatónak a dolgot!

4 millió forintba kerül a világ legdrágább vibrátora

Te képes lennél kiadni egy autó árát egy vibrátorért? Bizonyára neked is elképzelhetetlennek tűnik az ötlet, de állítólag a hollywoodi sztárok otthonában gyakran lapul egy-egy ilyen különleges kütyü!

Ezért fáj a fejed szex közben

Ha majd szétrobban a fejed, a nagy ÓÓÓ előtt, alatt, vagy után, ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül!

8 pasi elárulta, mit érez akkor, amikor szerelmes

A nők folyton csak úgy áradoznak arról a bizonyos rózsaszín ködről, de a férfiak szinte soha nem beszélnek arról, mit éreznek, amikor szerelmesek. 8 bevállalós pasi viszont az amerikai Cosmónak most elárulta!

8 dolog, amit az első nagy szakításodból tanultál

Oké, szakítani szívás és most lehet, hogy a gödör legmélyén sírdogálsz, de hamarosan rá fogsz jönni, mennyire hasznos tapasztalatokkal gazdagodtál! Íme néhány közülük!