2008.02.04.@ 10.02

Jósold meg a pasi teljesítményét!

Ha egy friss kapcsolat legelején vagy, nyilván kíváncsian várod az első éjszakát új kedveseddel. Ám addig is mozdulataiból, stílusából, öleléséből néhány perc alatt megállapíthatod, hogyan fog viselkedni veled az ágyban.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan eszik?
Nem mindegy, hogy az ételre csupán létszükségletként tekint, vagy egyenesen élvezetként. Aki egy kicsit is hedonista az étkezésben, az a szexben is minden jónak örülni tud, és szeret sok mindent kipróbálni. Aki szereti a különleges, szokatlan étkeket, vagy a többféle ízt egy fogáson belül, az valószínűleg az ágyban is mindenre nyitott.

Hogyan táncol?
Menj el a pasival egy szórakozóhelyre, és táncoltasd meg! Közben persze éberen figyelj! Jó jel, ha van ritmusérzéke, ha változatos a mozgása, és talán a legfontosabb, hogy el tudja elengedni magát, miközben ropja. A változatos mozgás a szexben is sokszínűségre utal. És talán nem kell mondani, hogy aki tánc közben felszabadult, az az együttlét alatt sem fog a gátlásosságtól szenvedni.

Hogyan beszél?
Ha választottad erősen gesztikulál, és beszéde tele van élettel, az arra utal, hogy a szenvedélynek sincs híján. Ha emberek között ilyen lendületesen viselkedik, akkor nagy valószínűséggel egy lepedőakrobatával van dolgod. Ellenben egy monoton beszédű férfi, aki alig használja a testbeszédet, nem biztos, hogy túl lelkes az ágyban…

Hogyan ér hozzád és másokhoz?
Ha érzéssel öleli meg családtagjait, barátai hátát viccesen megveregeti, akkor érzelmileg és szexuálisan is nyitott emberrel van dolgod. Ha megfogja a kezed, és az ujjaid közé fonja az övéit, akkor erotikus személyiség. Ha a tenyerét szinte légmentesen tapasztja a tiédhez, akkor inkább az érzelmek számítanak nála.

Hogyan ölel?
Ha úgy ölel át, hogy kezét a popsidra rakja, az félreérthetetlenül a szexuális felhívás jele. Amennyiben szorosan ölel magához, az arra utal, hogy érzelmileg nyitott, és nem fél az elköteleződéstől.

Hogyan csókol?
Hogyha csókja forró és szenvedélyes, akkor az ágyban sem számíthatsz másra: ígéretesnek tűnik a fickó. Ha kezdetben nem használja a nyelvét, akkor az együttlét alatt sem siet, készülj fel egy hosszú előjátékra! Amennyiben tenyerébe vesz az arcodat csókolózás közben, akkor egy romantikus lélekkel van dolgod. Ha főként ajkait használja a csók közben, esetleg még derekadat is átkarolja, akkor tüzes és erotikus az ágyban is.

 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt visszamész az exedhez

4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt visszamész az exedhez

Mielőtt szakítás után egyből a volt pasid visszaszerzésén agyalnál, lassíts, és gondold át kicsit a dolgokat! Most azt is eláruljuk, hogy mikre kell figyelned, és miért!

4 szexpóz, ami párnával az igazi

Bizony egy puha, kényelmes kispárna nem csak a szundikálást teszi tökéletessé, hanem hancúrozás közben is jól jöhet! Csekkold le, hogyan tudod feldobni vele a lepedőakrobatikázásotokat!

5 dolog, amit a téli szexnek köszönhetsz

Kint egyre hidegebb van, a pasiddal viszont kezd felforrósodni a hangulat? Szuper, mert nem csak a tűzijáték lesz a jutalmad a téli hancúrpercekért!

5 lány bevallotta, miért nem szexelt még sosem

Igazi lepedőakrobata vagy, vagy éppenséggel még mindig vársz az igazira és az első alkalomra? 5 húszas éveiben járó lány most bevállalta, hogy elmondja, miért nem szexelt még soha életében

5 lány elmesélte a legdurvább lekoppintós sztoriját

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor valakinek el kell mondanod, hogy nem jön be neked. 5 bevállalós csaj elárulta, milyen durva módszerrel szabadult meg a hódolójától.

Ezt gondolják valójában a pasik a menstruáció alatti szexről

Minden hónapban kötelezően parkolópályára állítjátok a hancúrozást, amikor megjön? Végre kiderült, hogy valójában hogy állnak a pasik a piros betűs kérdéshez!

Kiderült: Ennyi ideig tart a jó szex

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mennyi ideig tarthat egy ideális lepedőakrobatika? Most egy friss kutatásnak köszönhetően végre választ kaphatsz a kérdésedre!

Ezért ne színleld SOHA az orgazmust!

Ha néha veled is előfordul, hogy megjátszod a nagy ÓÓÓ-t, akkor jobb, ha sürgősen leszoksz róla. Eláruljuk, miért!

Ezt tedd, ha két pasiba vagy szerelmes

Sokszor szinte elképzelhetetlennek tartod, hogy rád találjon az igazi, most viszont egyszerre két fiú is ellopta a szívedet? Ne aggódj, erre a helyzetre is van megoldás!

Az új szexpózt te is ki akarod próbálni!

Sosem tapasztalt Ó-élményben lehet részed, ha a pasid ráveszed erre a szexpózra. Nyugi, csak elsőre tűnik nehéznek, de hidd el, a végén ő is hálás lesz, amiért teljesítette a kívánságod.

„A barátom az exe nevét mondta álmában”

Ezzel a lánnyal megtörtént minden csaj rémálma: a pasija szerelmet vallott volt barátnőjének alvás közben!

3 dolog, amire a srácok az ágyban vágynak, de nem merik elmondani

Mi már tudjuk, mi lenne a pasid 3 szex-kívánsága, amit persze semmi pénzért nem árulna el. Neki ciki bevallani, neked viszont térkép a Nagy Óóó(z) földjére.

Szakított a pasijával, mert az egy ágyban aludt a húgával

Szuper, ha valaki jóban van a testvérével. De vannak olyan esetek, amikor már zavaró a szoros kapcsolat.