2008.12.02.@ 11.12

A nők és az idő

Péntek este van. Véget értek a dolgos hétköznapok, és párunkkal elmennénk kikapcsolódni valahova. Megbeszéljük, hogy mikor és hol találkozunk, majd az időpont közeledtével elkezdünk készülődni. Itt válik szét az idő fogalma férfi és nő számára.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha van kocsink (és nem lakunk együtt), akkor természetesen elmegyünk a hölgyért és elfuvarozzuk. Ha nincs, akkor megbeszélünk egy találkozási pontot. Például a Blahán. Ez persze kevésbé elegáns, de ne felejtsük el, hogy sokkal izgalmasabb tömegközlekedéssel utazni, és rengeteg új élménnyel tehetjük színesebbé a párkapcsolatunkat: harc az ellenőrökkel a metrón, közös futás az utolsó éjszakai busz után, és még számos egyéb mókás program.

Találkozó előtt körülbelül másfél órával elkezd készülődni a nő, ruhákat válogat, sminkel, satöbbi. Ez az utolsó pont, amikor még változtathatunk a programon, innen már nincs visszaút. Ha felhívjuk, hogy menjünk máshova akkor a „most már mindegy” válasszal találkozhatunk (ez megérne egy külön cikket) és minden marad ugyanúgy. A férfi összekapja magát, megborotválkozik és kocsiba ül, illetve a másik történet szerint megborotválkozik és felszáll a 7-es buszra, nehogy elkéssen. Innen tér el radikálisan a két nem programja.

Eltelik fél óra, a nő még mindig ruhákat válogat és sminkel, míg a férfi vagy a dugóban markolja egyre idegesebben a kormányt, vagy a buszon egyre szorosabban a kapaszkodót. A nő nyugodt, mert tudja, hogy státuszánál fogva ő késhet, a férfi meg fogja várni.

Egy újabb fél óra múlva az autós elérkezik a következő lámpához, homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek, eközben a busz is megtesz legalább egy megállót Budapest közlekedési sajátosságainak köszönhetően. Eközben a nő ruhákat válogat, és sminkel. Még mindig.

Már csak negyed óra maradt. Az autós gyorsan befordul egy kis utcába és GPS-t megszégyenítő pontossággal keresi a legjobb alternatív útvonalat. A másik férfi is egyre kétségbeesettebb, a busz még mindig a megállóban van: gyorsan leugrik és a metró felé veszi az irányt. Eközben a nő ruhákat válogat és sminkel, de már majdnem készen van.

Elérünk a megbeszélt időponthoz. Az autós egy kézifékes manőverrel befarol a parkolóhelyre, a BKV-s felrohan a mozgólépcsőn. A nő sehol. Egy gyors telefon: „Merre vagy?”, a válasz „Még öt perc”. A telefonban hallott időpontot nőtől függően, háromszoros, illetve kilencszeres szorzóval kell érteni. Tiszta matematika.

Kis idő elteltével megjelenik a nő is. A lényeg hogy akár 10, akár 50 percet késett, ő úgy fogja érzékelni, hogy időben érkezett. A legfontosabb hogy ilyenkor vegyünk néhány mély levegőt, próbáljunk megnyugodni és gondoljunk arra, hogy ez így természetes. Ha mi késünk ennyit, akkor már lőttek az esténknek, de ha a nő teszi ezt, az tökéletesen rendben van.

Véletlenül se essünk abba a hibába, hogy bosszúból a következő randin mi késünk majd el, mert egyrészt gyerekes, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy a nő kívételesen egy svájci óra pontosságával fog odaérni. Ezt elkerülendő legyünk mindehol ott időben, és ne veszítsük el a türelmünket! Tartsuk észben, hogy a türelem rózsát terem…és nincsen rózsa tövis nélkül.

Szöveg: Kiss Ferenc

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A nők és a semmi

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Anastasia szexi üzeneteit küldték el a pasijaiknak, ez történt

Anastasia szexi üzeneteit küldték el a pasijaiknak, ez történt

Képzeld a brit Cosmo szerkesztőségében négy bevállalós szerkesztő úgy döntött, hogy a Sötét ötven árnyalatából merít ihletet, ezért Ana és Christian sms üzeneteit küldték el a pasijaiknak! Nézd meg a mókás reakciókat!

Ilyen a tökéletes orál szex a fiúk szerint

6 srác vallott arról őszintén, milyen volt életük legjobb orál szexe. Valld be, te is kíváncsi vagy a pasik beszámolójára!

6 tipp, hogy lenyűgözd a pasid szüleit

Ijedten kapod fel a fejedet, amikor a pasid bejelenti, hogy szeretne hazavinni a szüleihez hétvégén? Mutatunk néhány trükköt, amivel könnyebben túlélheted az első találkát!

Így szexelj a menstruációd alatt

Alig várod, hogy végre belevessétek magatokat a pasiddal az éjszakába, de pont megjött? Nyugi, néhány trükkel kicselezheted a piroska-parát.

Pasik vallottak a legdurvább szex-üzikről, amit valaha kaptak

8 srác megengedte, hogy belekukkants a telefonjába, és elárulta, mi volt a legbizarrabb szex-üzenet, amit valaha egy csajtól kapott. Tuti, hogy már attól is zavarba fogsz jönni, hogy elolvasod őket!

Ez a szexpóz illik a csillagjegyedhez

Közeleg a tél és egyre több esős, hideg, bekuckózós nap vár rád, a csillagok pedig elárulják, hogyan dobd fel egy kicsit ezeket az összebújós éjjeleket!

800 millióért adta el a szüzességét egy 19 éves modell

Újabb tini döntött úgy, hogy nem szerelemből szeretné elveszteni a szüzességét, hanem inkább eladja a neten! Ezért a lányért állítólag még egy híres hollywoodi sztár is bejelentkezett!

5 dolog, amit mondj el a pasinak az első randin

Parázol azon, hogy beáll a kínos csend az első tali alkalmával? Akkor most SOS mutatunk neked néhány témát, amit szinte kötelező bedobnod!

Ezért jobb az anál szex a pasik szerint

Ugye te is észrevetted már, mennyire rá vannak kattanva a srácok, ha megkörnyékezhetik a popsidat? A brit Cosmónak elárulták, hogy miért találják, ennyire izgatónak a dolgot!

4 millió forintba kerül a világ legdrágább vibrátora

Te képes lennél kiadni egy autó árát egy vibrátorért? Bizonyára neked is elképzelhetetlennek tűnik az ötlet, de állítólag a hollywoodi sztárok otthonában gyakran lapul egy-egy ilyen különleges kütyü!

Ezért fáj a fejed szex közben

Ha majd szétrobban a fejed, a nagy ÓÓÓ előtt, alatt, vagy után, ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül!

8 pasi elárulta, mit érez akkor, amikor szerelmes

A nők folyton csak úgy áradoznak arról a bizonyos rózsaszín ködről, de a férfiak szinte soha nem beszélnek arról, mit éreznek, amikor szerelmesek. 8 bevállalós pasi viszont az amerikai Cosmónak most elárulta!