2008.03.11.@ 12.03

Mit mutat a Személyiségszámod?

Ha szereted a számmisztikát, egy kis játékra hívunk. Nem kell hozzá más, mint a neved, és segítségével, no meg egy kis matekkal megtudhatod, mi jellemző a személyiségedre.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Személyiségszám kiszámításánál első körben írd le a teljes nevedet, a betűi alá pedig a fenti táblázatnak megfelelően a számokat. A számok összeadásával kapsz egy kétjegyű számot. Annak add össze két tagját úgy, hogy egy egyjegyű számot kapj. Ezzel megkaptad a Személyiségszámodat.

1: A, Á, J, S
2: B, T, K
3: C, L, U, Ü
4: D, M, V
5: E, É, N, W
6: F, O, Ö, X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

1. Személyiségszám
Jellemzőid: Szokásaidban és viselkedésedben szigorú vagy. Nem feltétlenül akarsz dominálni egy-egy döntési helyzetben, de az akaratod kinyilvánításától sem félsz. Tisztelsz másokat, és igyekszel nem ítélkezni felettük. Szándékod az, hogy mindenkiben felkeltsd az eredetiség vágyát. Fejlett koncentrációs és vizuális érzékkel rendelkezel, ezt mások is tudják rólad.
Társadalmi élet: Az Egyesek függetlenek, a reformok élén vannak. Szabad
gondolkodók, akik gyorsan felfedezik a hatalmon levők által elkövetett kihágásokat.
Üzleti élet: Felfedezők és újítók, gyakran saját vállalkozásukat működtetik. Minden követ megmozgatnak, hogy újabb és jobb módszereket vessenek be.
Művészet: Élen járnak a változások ösztönzőiként és olyan dolgokkal rukkolnak elő, amikről még senki sem hallott.
Sport: Születetten versenyszellemű, a legjobb játékos. Gyors, ügyes és kockázatvállaláló.

2. Személyiségszám
Jellemzőid: Külső és belső világodban is magabiztosan működsz. Szereped a hírvivőé, egymással szembenállók békítője vagy. Bájos jellemed miatt a többiek kellemesen érzik magukat társaságodban. Kedvességet és együttérzést adsz, cserébe ugyanezt várod. Legjobban másokkal együttműködve tudsz dolgozni, hasznodra van, ha egy csoporttal együtt fejlődhetsz.
Társadalmi élet: A Kettesek kiváló tárgyalási és diplomáciai érzéke közismert. A harmóniának és a világbékének ők a legnagyobb támogatók.
Üzleti élet: Tevékenységük középvezetői szinten gyümölcsöző. Mivel egy ügynek mindkét oldalát látják, képesek olyan megoldásokat találni, melyben mindkét fél nyertesnek érezheti magát. Ketteseket leggyakrabban az adminisztráció, a közönségkapcsolatok területén találunk.
Művészet: Ha művészek, üzeneteikben az emberek iránti együttérzésüket fogalmazzák meg.
Sport: A Kettesek rendszerint edzők, vagy asszisztensek. Előnyben részesitik a csapatszellemet az egyéni sztársággal szemben, készek meghozni a csapat számára szükséges áldozatokat.

3. Személyiségszám
Jellemzőid: Az öröm kiapadhatatlan forrása vagy. Élénk képzelőerőd tökéletes eszköz arra, hogy a megfásult világba fényt lopj. Kapcsolataidban őszinte és türelmes vagy. A legkülönfélébb vallású, világnézetű és társadalmi hátterű emberekkel érintkezel és mindenkivel megosztod az életről szóló örömteli üzenetüket.
Társadalmi élet: A Hármasok tökéletes társasági emberek, szeretnek másoknak kényelemérzetet nyújtani. Jó beszédkészségük révén aktívan tevékenykednek a különféle társadalmi kérdésekben.
Üzleti élet: Az értékesítés, promóció és az oktatás területén találjuk őket. A szólás és az egyéni önkifejezés szabadságáért küzdenek. Innovatív képességük miatt a kutatásban is az élen járnak.
Művészet: A Hármas a művészet őstípusának száma. Bármilyen művészi kifejezésmódban otthonosak.
Sport: Olyan helyen találjuk őket, ahol az esztétika is szerepet kap, pl. sportreklámokban. A sportot övező ceremóniákat jobban élvezik, mint a mozgást magát.

4. Személyiségszám
Jellemzőid: Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szereped betöltésével boldogan járulsz hozzá egy nagy terv végrehajtásához. Született szervező vagy. Munkádat büszkeséggel végzed és ez meg is látszik az eredményen. Az önfegyelem életed központi eleme és másoktól is ezt várod el.
Társadalmi élet: A Négyesek a törvény és a rend lelkes hívei, hitvallásuk szerint mindenki maga felelős azért, hogy mire viszi az életben. Bár segítő kezet nyújtanak másoknak, semmit sem hajlandók megcsinálni helyettük.
Üzleti élet: A Négyesek egyenességükről és hosszú távú elkötelezettségükről híresek. Legjobban a bevett szokások szerint működő környezetben teljesítenek. Élvezik a tudományos fokozattal járó presztizst, ragaszkodnak a szabályokhoz.
Művészet: Tiszta Négyeseket nem találunk olyan nagy számban e pályán. A művészeti önkifejezés az ő esetükben inkább csak hobbiként jelenik meg. Ha mégis a művészet a fő foglalkozásuk, ők tipikusan későn érő művészek. A Négyeseket gyakran látjuk befektetői szerepben.
Sport: Jó edzők és menedzserek. Fontos számukra a test, az egészség, a táplálkozás.

5. Személyiségszám
Jellemzőid: A szabadság iránti elkötelezettség az egyik legfontosabb tulajdonságod. Képes vagy belső érzékeid kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire és a történéseket több szinten megtapasztalni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, hatásos előadó, tanár lehetsz. Magabiztosan éled át életed történéseit és boldogan nézel a rád váró események elébe.
Üzleti élet: Az Ötösök nyughatatlansága segít elkerülni a teljesitmény feletti önelégültséget. Jó beszédkészségük és előzékeny modoruk révén remek kereskedők. A kockázatvállalásban kitűnnek, de könnyen elveszíthetik a mértéket, amellyel veszteséget okozhatnak.
Művészet: Sokirányú tehetséggel rendelkeznek, különös érzékük van a komikum iránt.
Sport: Jó csapatjátékosok, a fürgeséget igénylő sportágakban tűnnek ki.

6. Személyiségszám
Jellemzőid: A család, az otthon és a közeli barátok a legfontosabbak számodra. Ideális otthonra és ideális társra vágysz. Olyan magas ideálokat követsz, hogy mások még megérteni se képesek őket. Született tanácsadó és segitő vagy. Nagylelkűség jellemez, megtanultál elvárások nélkül adni.
Társadalmi élet: A Hatosok olyan ügyek iránt vonzódnak, ahol megszüntethetik a szenvedést. Szeretnek másokkal törődni.
Üzleti élet: Gyakran szolgáltatással kapcsolatos vállalkozásban dolgoznak. Sokszor találjuk őket az igazságtalanság elleni tiltakozások élén. Sok esetben orvosként segítenek másokon.
Művészet: Gyakran a művészeteket pártolják, de elképzelhető, hogy ők is alkotnak. Alkotásaikban mély emberi érzések és a társadalmi fejlődés kérdései tükröződnek.
Sport: A Hatosokból lesz a legtöbb sportorvos, masszőr. Alapos figyelmet fordítanak az edzésre és és a testi egészségre.

7. Személyiségszám
Jellemzőid: Fejlett belső érzékelésednek és meditatív természetednek köszönhetően képes vagy „meglátni a jövőt.”. Olyan elképzelésekkel rukkolhatsz elő, melyekkel meghaladod a korodat. Épp ezért eléggé egyedül érezheted magad, csak nagyon kevesen képesek felfogni gondolataidat. Elvont témákban jól követhető előadó vagy. Intellektuális érdeklődésed alapos.
Társadalmi élet: A Hetesek gyakran a társadalom megfigyelői és annak az elemzésével foglalkoznak, hogy miként lehetne azt jobbá tenni. A társadalmi élet puszta résztvevői, magányos, elszigetelt emberek.
Üzleti élet: Kitűnő stratégák és elemzők. Pártatlanságuk minden szituációban értékes lehet. Született tudósok, vagy detektívek.
Művészet: Gyakran kritikusok, szobrászok. Az irodalmi hajlamú Hetesek filozófiai jellegű értekezésekben fejezik ki önmagukat.
Sport: A Hetesek közül kerülnek ki a kommentátorok, közvetítők. Ha sportot űznek, az többnyire egy bonyolultabb atlétikai sportág.

8. Személyiségszám
Jellemzőid: Az emberek magától értetődő módon fogadnak el vezetőjüknek és tartják tiszteletben döntéseidet. Gyakran kell olyan helyzetekbe belépned, melyek megromlottak és új vezetésért kiáltanak, számodra pedig nincs ennél vonzóbb kihívás.
Társasági élet: A Nyolcasok sokszor pénzt gyűjtenek, vagy jótékonykodnak. Kedvelik a gyakorlati életben alkalmazható elméleteket és az önsegítő technikákat.
Üzleti élet: Minden esetben vezetői pozícióban találjuk őket. Jeleskednek a veszélyhelyzetek elhárításában. Kiválóan értenek a pénz menedzseléséhez. Negatívumként elmondható, hogy gátlástalanná és erőszakossá válhatnak.
Művészet: Többnyire tulajdonosai a művészeti termékeket bemutató galériáknak, semmint alkotói a művészetnek.
Sport: A Nyolcasok igazi ellenfelek. Sokkal valószínűbb azonban, hogy övék a csapat, minthogy játsszanak benne.

9. Személyiségszám
Jellemzőid: Univerzális segítőként szolgálsz. Szeretetedet és ajándékaidat nagylelkűen osztod meg embertársaiddal, segíted a szegényeket és az elnyomottakat, megadod másoknak a felelősségvállaláshoz szükséges támogatást. Szépség iránti érzéked és tökéletesség iránti vágyad miatt a csillagok felé törekszel.
Társadalmi élet: A Kilences a szolgálat lehetőségeit keresi, az igazi különcökhöz tartozik.
Üzleti élet: Jóval hamarabb észreveszi a lehetőségeket és mások szükségleteit, mint a többiek. Kevésbé gyakorlatias, ezért ajánlatos, hogy józanul gondolkodó emberekkel vegye körbe magát.
Művészet: A Kilencesek kreatív képességekben veleszületetten bővelkednek. Fennkölt művészek és szórakoztatók.
Sport: Választott sportágukban örömük a közös erőfeszítéssel elért győzelemből származik, abból, ahogyan a különböző személyiségek a közös cél érdekében küzdeni képesek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Kitalálod, melyik a luxus és melyik az olcsó karácsonyfa?

Kitalálod, melyik a luxus és melyik az olcsó karácsonyfa?

Igazi karácsony-fan vagy, aki már november elején azon gondolkozik, hogyan díszíti fel a fáját! Akkor biztosan nem lesz nehéz kitalálnod, melyik a luxus fenyő és az olcsó!

Ennél a kutyás fotósorozatnál nincs ma cukibb

Kint kezd egyre hűvösebb lenni az idő, de ne aggódj, mert ettől az édes kismama kutyától azonnal elolvadsz majd!

Megvannak a Cosmo szülinapi játékának nyertesei

A Cosmo 20. szülinapja nem csak rólunk szólt, hanem rólatok is! Mivel mi is szerettünk volna egy kis ajándékkal meglepni titeket ezért 1 hónapig játszhattatok a szuper beauty termékekért. Csekkold a nyertesek teljes listáját!

Erre az Instagram újításra várt mindenki

A képmegosztó oldal legalább annyira belehúzott, mint a Facebook legalábbis, ami az újításokat illeti. Most meg is érkezett a legújabb funkció, amire már régóta várt minden Insta-fan.

Leutánozta a sztárok szettjeit ez a srác

Mindenki azon a pasin nevet, aki megpróbálta leutánozni a sztárok legmenőbb szettjeit! Persze a menő rucikat alufóliából, sálból és takarókból készítette el!

A vécé, ami 26 milliót ér

Luxus a javából: aranyból és szétszabdalt Louis Vuitton-táskákból készült el a világ talán legdrágább toalettje.

Így néz ki egy repülőgép luxuslakosztálya

Saját, akár ággyá is alakítható ülés egy teljesen zárt szobában, hangulatvilágítás, ínyenckonyha és saját, hatalmas tévé – mintha egy komplett hotelszobát vennél ki, csak éppen a levegőben!

Te megkóstolnád a hústortát?

A legújabb Insta-trend, hogy csoki, vanília, vagy lekvár helyett nyers húsokból készítik el a szülinapi „édességet.”

A fotósorozat, amiről ma mindenki beszél

Tizenöt nő bevállalta, hogy meztelenre vetkőzik, és egész testét glitteres festékkel borítja. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, miért vállalták be a meztelen képeket!

Ezen stresszelsz a legtöbbet a csillagjegyed szerint

Még csak hétfő van, de már teljesen be vagy feszülve? Megmutatjuk, milyen stresszcsapdákat kerülj el a csillagjegyed szerint.

Megérkezett a sós karamellás kóla

Bizarrul hangzik? Valahol az is, de ne mondd, hogy nem akarod kipróbálni ezt az új ízt!

Ilyen bizarr fotósorozatot még nem láttál

Te is imádod a sellőket, ugye? Gyönyörűek, színesek, kecsesek. De mi van akkor, ha férfiak öltöznek hableányoknak? Hát ez!

Ennél a nyelvnyújtogatós cicánál ma nem látsz cukibbat!

Ő itt Rexie, a hároméves macskafiú. Imádni fogod, mert szupervicces fejeket vág, és állandóan kidugja a nyelvét!