2008.09.16.@ 14.09

Madonna titkai – Sean Penn, Kennedy és a többiek…

Madonna nem csak hangjával, videoklipjeivel, hanem botrányaival, férfiügyeivel is rendszeresen felhívta magára a figyelmet, már a kezdetek kezdetén. Nézzük csak, hogy alakult a válással végződő kapcsolata Sean Penn-nel!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglátni és megszeretni

Mondhatni sorsszerű volt a két fiatal találkozása, lévén, hogy egy abszolút zabolátlan, fiatal énekesnőről volt szó, és egy hasonlóan szertelen és szemtelen színészről. Madonna éppen a Material Girl című számához forgatta videoklipjét, ami Marilyn Monroe leghíresebb Diamonds Are a Girl Best Friend című dalának feldolgozása. Mondanunk sem kell, hogy Madonna kapva-kapott az alkalmon, és az egész videot a szőke bálvány mintájára készítette el: „Marilyn sokkoló rózsaszín öltözékének pontos mását viselte, amelyben a sztár a Gentleman Prefer Blondes című filmben szerepelt. A videofelvétel többi részlete is a filmet idézi a lépcsősorral, a csillárral és a szmokingba öltözött férfikarral együtt.” 

Az asszisztens, aki Madonnát a forgatás helyszínére szállította, egész úton azzal volt elfoglalva, hogy ez egy olyan nagyszabású klip, és maga Marilyn megjelenítése biztosan megváltoztatja az énekesnő karrierjét, sőt az egész életét. Így is lett, bár nem egészen úgy, ahogy ő képzelte.
„Első nap, miközben Madonna fenn állt a lépcsősor tetején, és arra várt, hogy elkezdjék a forgatást, lenn, a lépcső aljában észrevett egy fiatal fickót, aki bőrdzsekit és sötét szemüveget viselt, és kihívóan állt a sarokban, tekintetét szándékosan Madonnára szegezve. A fiatalember a huszonnégy éves Sean Penn volt – aki 1960. augusztus 17-én született –, és akkoriban a legszeszélyesebb és a legkötekedőbb (ugyanakkor talán a legtehetségesebb) fiatal hollywoodi színészek közé tartozott, akiket csak Brat Packnek (Kölyökcsomagnak) neveztek. (Ebbe a »csomagba« tartozott a fiatal Charlie Sheen és Emilio Estevez is.)” 

Később kiderült, hogy a fiatal színész kimondottan találkozni akart Madonnával, így került oda a forgatásra. Az énekesnő évekkel később azt is elmondta, hogy egy bizonyos csodálat volt kettőjük közt már akkor, mikor még személyesen nem is ismerték egymást. Ebben az időben azonban Madonna már azt is lehetetlennek tartotta, hogy ők találkozzanak.
„Madonna tehát fönt állt, arra várt, hogy felvegyék a jelenetet, amikor a lejön a lépcsőn, és akkor hirtelen felismerte az idegenben Sean Pennt: a szíve hevesen kezdett verni. Bár akkoriban Keith Carradine tetszett neki (aki a videón is feltűnik, és akivel Madonna a felvétel forgatásának szüneteiben mutatkozott), azonnal tudta, hogy találkoznia kell Penn-nel. A fiatal férfi már az első pillanatban magabiztosnak és önteltnek tűnt – más szóval épp Madonna zsánere volt. Amikor végül a lépcsősor alján találkoztak, Penn nem csalódott az énekesnőben.”
És itt el is dőlt a sorsuk, váltottak egymással pár mondatot, és egymásba szerettek, később pedig össze is házasodtak… no, persze ezt is a Madonnára jellemző botrányokkal színesítve, s végül a ceremónia mindösszesen 5 percig tartott.

Az új szerelem: ifj. Kennedy

Nagy volt és heves a szerelem kettejük közt, azonban rövidesen fény derült arra is, hogy Sean Penn igazán agresszív tud lenni, amikor felbosszantják. Ez egy idő után Madonna számára is ijesztővé vált. Így hát nem csoda, hogy egy idő után elkezdett kifele kacsingatni a házasságból.
Madonna elismeri, hogy mindent tud nagy ideáljáról, Marilyn Monroe-ról, és szívesen mutatkozott úgy, mintha ő maga lenne a híres bálvány.
Közismert, hogy a szőke szépség intim viszonyt folytatott az Egyesült Államok egykori elnökével, John F. Kennedyvel. Mikor fia, ijf. John F. Kennedy felcseperedett, szintén kifejezte rajongását Marilyn Monroe iránt: magazinjának egyik címlapján Drew Barrymore-t szerepeltette, mégpedig úgy, mint ahogy Marilyn kinézett apjának születésnapján 1962-ben, ahol elénekelte a Happy Birthday című számot a Madison Square Gardenben. 

Nem meglepő, hogy Madonna, aki arról fantáziált, hogy ő Marilyn Monroe, és Kennedy, akit elbűvölt a sztár, egymásra találtak: „Egyik találkozásuk alkalmával a sötét hajú, izmos Kennedy odaadta az énekesnőnek a lakáskulcsát. Ahogy Madonna egyszer elmesélte az egyik barátjának, John belépett a lakásba, röviddel ezután megpillantotta őt, amint az ágyon feküdt, és nem volt rajta semmi más, csak átlátszó műanyag csomagoló anyag. Kennedy később azt mondta, nem hitt a szemének. Ezután Madonna csábítóan rámosolygott, és azt suttogta:
– A vacsora tálalva van, John-John.
Azon az éjszakán rengeteget nevettek, táncoltak és sok bort ittak.
Később sokat idézett történetté vált, hogy miközben szeretkeztek, John mogyoróvajat kent Madonna lábára, majd lenyalta.
– Nonszensz! – válaszolta Madonna, amikor megkérdezték tőle, hogy igaz-e ez a történet. – Tudja, hány kalória van a mogyoróvajban? Alacsony kalóriatartalmú tejszín, az igaz. De mogyoróvaj, az nem.”

Válás

Hasonlóan, mint példaképe, Madonna is arra vágyott rövid időn belül, hogy beházasodjon a Kennedy-családba, és gyereket szüljön John-nak. Arra is fel volt készülve, hogy elváljon férjétől, Sean Penntől, akiről ennek ellenére így beszélt egy barátjának:  „Szeretem őt. Mindig is szeretni fogom. Ő az egyetlen ember a világon, aki igazán ismer engem. De vége van. Ó – tette hozzá vágyakozóan –, Kennedynek lenni! Gondolod, nekik is vannak hasonló gondjaik, mint nekem?”
Hogy pontosan mi vetett véget a kapcsolatuknak, az kissé ködös, de biztos, hogy nagy szerepet játszott benne az, hogy John anyja, a befolyásos és Madonna által is nagyra tartott Jackie Kennedy Onassis nem nézte jó szemmel a kapcsolatot. 
Persze nem ez volt az utolsó kapcsolata, amíg még férjnél volt: Warren Beatty-vel folytatott viszonyáról is szól a fáma. 

Az eddigre már komoly alkoholproblémákkal küzdő Sean Penn nem tudott uralkodni indulatain, és 1988. december 28-án összevesztek a válás miatt. „Amikor azt mondta Seannak, hogy elhagyja a házat, Penn megpróbálta egy elektromos lámpa zsinórjával megkötözni a kezét – legalábbis a rendőrségi jelentés szerint. Madonna kimenekült a fürdőszobába, ahonnan Sean visszacipelte a nappaliba. (…) elegendő itt annyit megjegyezni, hogy az azon az éjszakán történtek kimerítették a fizikai és a lelki bántalmazás fogalmát.”
Három év házasság után a válást 1989. január 25-én mondták ki.

Szöveg: Kis Adrienn

Forrás: J. Randy Taraborrelli: Madonna hiteles története (bővített kiadás)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ez a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ez a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Gondolkodtál már rajta, hogy mivel tudod azonnal elcsavarni a pasik fejét? Eláruljuk, de a fiúdnak egy szót se!

Mit árul el rólad, ha sírsz a filmeken?

Nem csak a romantikus vígjátékokon, de akár egy akciófilmen is képes vagy könnyezni? Akkor ez a te cikked!

Ez lesz 2018-ban az év színe!

A Pantone bejelentette, melyik árnyalat lesz a legmenőbb jövőre. Tuti, hogy te is imádni fogod!

Ez az eddigi legértelmetlenebb netes kihívás

Az új challenge lényege, hogy átlépj egy láthatatlan dobozt. Oké, elsőre lehet, hogy nem tűnik bonyolultnak, de az emberek hatalmasakat esnek miatta!

Ez a nő szerelmes a csillárjába

Igen, jól olvastad! Bármennyire is furán hangzik, annyira imádja a csillárját, hogy el is jegyezte…

Erre az Instagram újításra te is régóta vágytál

Kedvenc képmegosztó appod sem hagy ajándék nélkül: egy valóban hasznos újdonságot tesznek idén a karácsonyfa alá!

Te felismered, melyik az igazi Beyoncé?

Oké, már eddig is mutattunk neked néhány elképesztő sztárhasonmást, de a mostanitól garantáltan leesik az állad!

Ezt fogadd meg 2018-ra a horoszkópod szerint

Idén mindenképpen valami olyan kihívást szeretnél magadnak, amit tutira betartasz? A csillagok megsúgják, milyen fogadalommal teheted szuperré 2018-at!

Te megtalálod a karácsonyfák között a kismadarat?

Kerülj karácsnyi hangulatba egy szuper téli fejtörővel! Vigyázz, mert most nem lesz olyan egyszerű megtalálnod az elbújt kismadarat!

Eddig rosszul tetted fel az égősort a karácsonyfádra

Neked is megvan a saját kis ceremóniád, milyen sorrendben és elrendezésben rakosgatod fel a díszeket és égőket a fenyőfára? Képzeld, egy szakértő szerint az emberek nagy része utóbbit mindig elrontja!

Be kéne tiltani a glittert?

Nincs ünnepi készülődés csillámporban úszó sminkek és karácsonyi gömbök nélkül, ugye? Sajnos egy új kutatás szerint egy életre le kéne mondanod a glittercsillogásról...

Rénszarvas-cici a karácsonyi netes kihívás

Hamarosan itt a karácsony, amihez természetesen egy szuper új kihívás is dukál. Készülj fel, mert talán ez minden idők legbizarrabb netes challenge!

Egy iskolában valóra vált a Pretty Little Liars sztorija

Oké, nekünk is egyik kedvenc sorozatunk volt a Hazug csajok társasága, és bármikor szívesen újranézzük a teljes hét évadot. De egy amerikai rajongó eléggé túlzásba vitte a PLL-fanatizmusát…