2008.10.13.@ 08.10

Heti horoszkóp 10.13-19.

Az Ikrek sikeresek lesznek a magánéletükben, a Skorpiók fizikailag és mentálisan is leterhelhelődnek, a Mérlegek pedig egész héten költekezni fognak. Neked mit jósol Molnár Éva, a cosmo.hu asztrológusa az év 42. hetére?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KOS (március 21-április 20)
Minden attól függ, hogy a kapcsolatodban ki viseli a nadrágot. Erőteljes jegyed nem engedi, hogy a háttérbe szorulj, pedig most jobban tennéd, ha diplomatikusan kezelnéd az ügyeidet. Minden társas kapcsolatod olyan mintha egy tornádó haladna át rajta. Te pedig a legkisebb kritikára is nagyon érzékenyen és néha bosszúsan reagálsz. Legjobb lenne már a hét elején sok időt a szabad levegőn tölteni, és ha módod van rá, biciklizni. Így levezetheted a benned feszülő energiát.

BIKA (április 21-május 20)
Egy kapcsolattól sokkal többet vársz, mint amennyi abban van. Álmodozol és a legkülönfélébb, többnyire csak vélt tulajdonságokkal ruházod fel vágyad alanyát. Jaj annak a barátnődnek, aki a hétfői első kávé mellett kritikával illet. Egy szavát sem akarod elhinni, ráadásul azt is meg akarod mutatni neki, hogy te vagy az erősebb. A hét második felére lecsendesedsz. Módod lesz valami extra új helyen nézelődni és vásárolgatni.

IKREK (május 21-június 21)
Szerelmi diadalmenettel indítod a heted. Lehet, hogy a pasit most látják először a kolléganők, csoporttársak? Mindenesetre nagyon kihúzod magad. A magánélet sikere kiegyensúlyozottá tesz, ami kedvezően befolyásolja a munkahelyi megítélésedet is. A belső harmónia záloga a pozitív gondolatok mellett a helyes táplálkozás is. Ezen a héten nagy szükséged lesz megfelelő mennyiségű folyadékra. Az ásványvizes palackot ne csak lóbáld megszokásból, hanem igyál is belőle.

RÁK (június 22-július 22)
Fejlesztened kell a szociális érzékedet. Egy kissé önzővé válhatsz, ami igen furcsa egy olyan csupa szív lány esetében, mint amilyen te vagy. Valószínűleg még mindig nehéz elfogadnod, hogy az otthoni lét nem tart örökké és önállóan is meg kell találnod a helyedet. Belső feszültségedet nem csillapíthatod úgy, hogy szeretteidre támadsz. Kedveseddel is legyél türelmesebb. Amikor csípős és metsző kritikával illeted, nem biztos, hogy igazad van.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Hétfőn valaki nagyon az elevenedre tapint. Jókora sértődés lehet belőle. Valójában nem csak ez a mondat, ami kibillent az egyensúlyodból. Anyagilag nem rózsás a helyzeted és ez sajnos az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Magad is láthatod, hogy jóval többet költöttél, mint ami megengedett vagy olyasmibe vágtál bele, amit jelenleg nem tudsz finanszírozni. Mi a teendő ilyenkor? Vigasztalódj, mert kreativitásod most sem hagy cserben.


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Pénzügyi vonalon támad egy gondolatod. Még az is lehet, hogy ésszerű és sikert hozó, amit kitaláltál, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy innentől kezdve bárkit kritizálhatsz vagy sértegethetsz, különösen, ha az nehezebb helyzetben van, mint te. Partnereddel gátlásos lettél. Feloldhatod, ha a hét közepére közös szabadidős programot szervezel. Egy romantikus séta a lehulló, sárguló levelek között… Szombaton pedig menj el a kollégák szervezte partira.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Elérkezettnek látod az időt egy fergeteges költekezéshez. Feltehetően otthonod szépítésére költöd a legtöbbet. Ötleteid kiapadhatatlanok. E héten nem csak jó ízléssel, de egészen különleges kreativitással válogatod össze a dolgokat. Kedvelsz mindent, ami szép. Most ehhez még az a különleges képesség is járul, hogy mások által elképzelhetetlennek tartott párosításokat hozol össze és alakítod ki a harmóniát. A hét végére társaságot is hívhatsz, hogy megmutasd új szerzeményeidet.

SKORPIÓ (október 24-november 22)
Gyűjtöd az erőt. Szükséged is lehet rá fizikailag és mentálisan is. A hét közepén a munkahelyeden minden kitartásodra és állóképességedre igényt tartanak. A napi leterhelés miatt türelmetlenné válhatsz. Szeretteid próbálnak nyugtatni, de igen kevés sikerrel. Néha éppen beléjük szúrod a fullánkodat. A hét utolsó napjaiban az érzelmek veszik át a főszerepet. Kedveseddel elhatározzátok, hogy áttértek az egészségesebb életmódra. Vasárnap pedig másra sem vágysz, csak alvásra.

NYILAS (november 23-december 21)
Jó lenne, ha önállóságod nem csapna át önfejűségbe. Baráti körben akkor kedvelnek leginkább, amikor vidám és optimista vagy. Most azonban inkább önző és csökönyös kezdesz lenni. Egyes gondolataidat megfellebbezhetetlennek tartod, és nem hallgatsz senki tanácsára. Ezen a héten hiába is keresnéd a jó stílusodat. Vezető pozícióban különösen nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha nem vagy eléggé megértő a beosztottakkal. Főnököd neked is van aki nem tűri az ellentmondást.

BAK (december 22-január 20)
Talán most érkezik el egy utazás vége. Nem biztos, hogy fizikai értelemben térsz vissza valahonnan. Gondolataid, szellemiséged az, ami most egy változás küszöbén áll. Hivatásodban a legszebb időszakot éled. Megmutathatod, hogy mit tudsz és találsz fogadókészséget is. Egy barátságot érdemes újra gondolni. Lehet, hogy több is van benne. Szerelmi ajánlat vagy kihívás elől ne zárkózz el, bár ha a hét második felében talál rád valaki, azt amúgy sem lehet megúszni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Külföldi utazás a láthatáron. Az öröm mellett jó okod van egy kis izgalomra is hiszen sokat kell szervezned annak érdekében hogy minden olajozottan haladjon. Anyagi téren meghaladtad a kereteidet, de némi vállvonogatás után túllépsz az egészen. Lehetséges, hogy új főnök érkezik a munkahelyedre. Minden energiáddal azon leszel, hogy felhívd magadra és a tudásodra a figyelmét. Vasárnap nagyon vágysz kedvesed után, így ha másképpen nem, legalább telefonon felhívod.

HALAK (február 20-március 20)
Hétfőn kezd a napodat meditációval. Meglátod, mennyire hasznos, ha rá tudsz hangolódni az induló hétre. Partnered rokonai egy kis fejtörést okozhatnak. Több irányítást követelnek maguknak, mint amit a jó ízlés megenged. Eleinte nem tudsz mit kezdeni a problémával, de a hét közepére feloldódnak a gátlásaid és megleped őket a szókimondásoddal. Amennyiben tanulsz, használd ki a hét közepét, amikor kreativitásod szinte szárnyal.

Szöveg: Molnár Éva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezt a mondatod tilos kimondani a Disneylandben

Ezt a mondatod tilos kimondani a Disneylandben

Azt gondolnád, hogy a varázslatos parkban dolgozni a világ legszuperebb munkája? Pedig olyan apróságokra kell odafigyelniük az ott dolgozóknak, amikre nem is gondolnál!

Erről az appról beszél most mindenki

Szinte félelmetes, mit csinál az alkalmazás a szelfiddel! Vigyázat, függőséget okozhat!

Újabb őrült kihívás terjed az Instán

Oké, már rengeteg idegesítő és veszélyes kihívással találkozhadtál a neten, de ez most tényleg minden eddigit felülmúlt!

Ez a legnagyobb titkod a horoszkópod szerint

Neked is van olyan tulajdonságod, amiről mélyen hallgatsz? Sajnos a csillagok nem tudnak titkot tartani és kifecsegték a rejtélyes részleteket!

Kapaszkodj meg, már létezik az okos bugyi!

Igen jól olvastad a címben: az okos óvszer és tampon után megérkeztek az okos fehérneműk is!

Megtaláltuk Kylie Jenner hasonmását!

A 16 éves lány teljesen olyan, mintha a Jenner-lány ikertesója lenne. Ő is gyönyörű, igazi Insta-sztár, és már saját sminkkollekciója is van!

Egy hétig úgy élt, mint Katalin hercegné, ez történt

Te kipróbálnád, milyen lehet egy időre a hercegné bőrébe bújni? Ez a lány bevállalta, és most elmesélte az élményeit!

Ezek lesznek 2018-ban a legsikeresebb napok

Alig pár napja tart az új év, te már most biztos vagy benne, hogy 2018 a legszuperebb év lesz – és nem is tévedsz! Megsúgjuk, milyen napokon váratsz extra segítséget a csillagoktól.

Ilyen anyuka leszel a csillagjegyed szerint

Te is gondolkoztál már azon, hogy vajon, milyen anyuka leszel majd? Most a csillagaid elárulják neked a választ!

Erről a pattanásos lányról beszél ma mindenki

Minden tiszteletünk ezé a 17 éves blogger csajszié, aki ahelyett, hogy takargatná pattis bőrét, büszkén vállalja külsejét!

Ezt az új dolgot próbáld ki 2018-ban a horoszkópod szerint

Idén megfogadtad, hogy belevágsz valami izgalmas újdonságba, de nem tudod, hogy mi legyen az pontosan? Még szerencse, hogy a csillagok megsúgják neked a választ!

Ez a 10 cikk volt a kedvencetek 2017-ben

Összegyüjtöttük, melyik volt a top 10 cikk, amire tavaly a legtöbb Cosmo-lány kattintott! Ezek érdekeltek titeket a legjobban!

4 dolog, ami segít betartani az újévi fogadalmadat

Mínusz 5 kiló, 10 centivel hosszabb haj, és XXL-es bankszámla. A kérdés már csak az, hogyan ne bukd el az ígéreteidet két héttel újév után.