2017.07.17.@ 11.07

Elképesztő, hogy mi az új plasztikatrend

Egészen megdöbbentő dolgokat tudnak csinálni már a plasztikai sebészek, de hogy mi lesz az új őrület, azt talán te sem gondoltad volna. Gödröcskék az arcon!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elképesztő, hogy mi az új plasztikatrend

Miranda Kerr, Ariana Grande és Harry Styles – hogy mi a közös bennük? Azon túl, hogy mindhárman rettenetesen híresek és szépek, mind a hárman ha mosolyognak, apró kis gödröcskék jelennek meg az arcukon. A nagy újdonság pedig az, hogy ha valaki nem volt ilyen szerencsés a génlottón, az már egy sebészeti beavatkozásnak köszönhetően hasonló kis gödröcskékkel az arcán vigyoroghat. Bizony, ez az új trend a plasztikázásban.

Az eljárás mindössze fél órát vesz igénybe, és gyakorlatilag az arcizmot kötik össze a bőr alsó rétegeivel, pont úgy, ahogy azt a természet is megteszi néhány szerencsés embernél. Bár a gödröcskék alapvetően csak mosolygás közben látszódnak, a műtét után 1-2 hónapig akkor is ott vannak, ha komor arcot vág az ember. Persze mint minden műtét, ez sem teljesen veszélytelen. Mert bár lehet, hogy gyors, és alapvetően kockázatmentes, de ha kicsit is elrontják, a végeredmény rettenetesen csúnya lehet, amit már nagyon nehéz korrigálni. Nem nehéz ugyanis túl nagy és természetellenes gödröket plasztikázni valaki arcára. És persze nem is áll jól mindenkinek. Egy ilyen műtét ára egyébkén 800 és 2500 dollár, vagyis 200 és 700 ezer forint között mozog.

Címkék: gödröcskék mosolygás plasztika plasztikai műtét

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Egy este 6 lánnyal beszélt meg randit, bosszút álltak rajta

Egy este 6 lánnyal beszélt meg randit, bosszút álltak rajta

Ezek a csajok megmutatták a pasiknak, mi történik akkor, ha szórakoznak velünk! Ez ám az igazi girlpower!

Jennifer Lawrence új filmje nagyon ijesztő lesz

Csupán néhány perces a Mother! című film legelső trailere, de kapaszkodj meg, mert így is tele van olyan vérfagyasztó pillanatokkal, hogy még a lélegzeted is eláll!

Ennél bizarrabb Disney-filmet még nem láttál!

Kíváncsi vagy, évtizedekkel ezelőtt hogyan beszéltek a menstruációról és a felvilágosításról? Akkor csekkold ezt a Disney-filmet, amelynek főszereplői ezúttal nem gyönyörű hercegnők vagy cuki állatok lesznek!