2017.10.11.@ 10.10

Ez a lány élőben közvetítette, ahogy a pasijával szexel

A modell csajszi véletlenül beindította az élőzést Instagramon, miközben a pasijával hancúrozott, így virtuálisan több ezren csatlakozhattak az akcióhoz.

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a lány élőben közvetítette, ahogy a pasijával szexel

A 18 éves Insta-sztár, Kristen Hancher valószínűleg élete legkínosabb pillanatait élte át, mikor pár napja a pasijával, Andrew Gregory-val romantikázott. A csajszi ugyanis véletlenül élőben közvetítette, ahogy hancúroznak. Már éppen kezdtek belelendülni az akcióba, amikor valamelyikük rátenyerelt a lány telefonjára, és beindította az élőzést Instagramon. El tudsz képzelni ennél kínosabb szitut?

Bár a három perces közvetítés során szinte semmi nem látszott a párból – mert a telefon valószínűleg lefelé fordítva hevert az ágyon – de a sóhajokat és nyögdécseléseket tökéletesen hallhatta a 14 ezer követő, aki élőben csatlakozott a menethez. Persze, miután a fiatalok észrevették, hogy beindították az élőzést, azonnal megszakították az adást.

A csajszi később egy bejegyzésben kommentálta a cikis élőzést, amiben elárulta, hogy nagyon kínosan érzi magát a történtek miatt:  Mindenkitől, aki látta a live videómat, bocsánatot kérek, NEM volt szándékos. Töröld az emlékezetedből! Ez számomra szuperkínos. De előfordul, hogy sz*r dolgok történnek, srácok. Ilyenkor pediig tovább kell lépni, és úgy tenni, mintha soha nem is történtek volna meg, tovább kell élned az életed. Én ezt fogom tenni.

😊✨ @andrewgregory_

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

Címkék: ciki élőzés Instagram kínos live videó szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Nem sminkelt 2 hónapig, ez történt vele

Nem sminkelt 2 hónapig, ez történt vele

Szíved szerint még edzésre is feldobnál egy kis alapozót és szempillaspirált? Ez a lány 2 teljes hónapig hanyagolta a makeup-perceket és fontos dologra jött rá!